שרשור ליל שישי

רגע רק רגע

Active member
BIG K, סורי ../images/Emo201.gif

אני תמיד שומע אותה בחצי אוזן. מבין ת'קווים הכלליים. חוץ מזה- אם הייתי צריך לכתוב ת'תוכן של השיחה... היית צריך לחכות עד למחר בבוקר. לא מקליד מהר כמוך

noaxxx

New member
היא אמרה שדניאל שלחה לאיתן סמסים בלילה

גם בשביל לספר לו על הפציעה וגם בשביל סתם.. והיא כעסה שדניאל משחקת משחק מלוכלך ושהיא לא היתה צריכה לעשות את זה. וגם הזכירה את מה שאיתן אמר לשלושתן לפני הדייט, שאם יהיה בכי, הוא יעצור את הכל, וסיפרה שהם שמעו מהחצר את הבכי של דניאל, ממש בתחילת הדייט וזה ממש הרס לה, לפחות את ההתחלה. לגבי אורטל.. היא סיפרה שהיא (אורטל) אמרה לה לפני הדייט שלפחות תוותר על הברכה המצולמת מהחברות.. ושהיא העמידה אותה במצב לא נעים..

adiyon2

New member
ממש לא נכון

אורטל בכתה שהיא מרגישה שהיא אוויר כי אף אחד לא הצביעה לה, אבל היא מפרגנת לקרן. היא הסבירה שהיא רוצה את הפרס רק בשביל לראות את הברכה המצולמת. קרן אמרה שההפקה לא תיתן לה לוותר לאורטל על הסרטון מהבית, אחרת היא היתה מוותרת. אורטל לא ביקשה.

noaxxx

New member
קלטת איך קרן שיקרה בלי למצמץ, כשאיתן שאל אותה

על המשימה עם הקניון? קרן:"מההתחלה אמרתי שמגיע לאתי או לאיילת סיבוב בקניון, בגלל שהן מתמודדות עם משהו נוסף...מצב של אמא חולה.." איתן:"אבל גם אמא של ליז חולה..." קרן:"כן אני יודעת אבל היא לא מדברת על זה כמעט.." איתן:"אני יודע, אותי היא שיתפה...וגם את יוני..." קרן:"כן, גם לי היא סיפרה, אבל הרבה אחרי.." איתן:""אם היית יודעת לפני, היית חושבת שגם לה מגיע?.." קרן: "כן" אין מצב שבעולם... ולמיטב זכרוני היא תמכה בעיקר באתי, לא זכור לי איילת

Klayhamn

New member
היא ממש לא תמכה באיילת

בדיוק ההפך, הם דיברו על זה שלאיילת ועדי יש הרבה כסף ושאולי גם הן יעלו על הטריק של לאחד את הכספים.... היא גם לא תמכה באתי בגלל "אמא שלה החולה", אלא כדי שהיא תצא להתאוורר

רגע רק רגע

Active member
ישנן שתי קרן.

אחת עם איתן ואחת עם הבנות. קרן לא פירגנה לאיילת את הטיול לקניון. שכחת את השיחה הלילית והתכנונים לכך שאתי תזכה ותיקח את אורטל? קרן אמרה שחייבים לנצח את עדי ואיילת. קרן ש(קרנ)ית

noaxxx

New member
כן, הנה נזכרתי.. שקרנית ../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

היא כנראה הספיקה שוב לשכוח שהכל מתועד ושיש קהל שלא מפרגן לה בחוץ... אחרת אי אפשר להסביר איך היא מפילה את עצמה ככה..
שיראו את זה בפרק בראשון

24שעות1

New member
ליז שקרנית מניפולטיבית ומנצלת את תמימותם של

הבנים. כבר בשבוע השני של התוכנית שאיילת סיפרה לכולם על האמא שלה החולה. ליז ניגשה אליה חיבקה אותה ואמרה לה שהיא מבינה מאוד מהי עוברת , כי אמא שלה חלתה כשהיא היתה בגיל 16 , ועכשיו היא יצאה מזה. פתאום ליז משנה גירסה שאמא שלה חולה עכשיו. ליז ומקרה האונס. היה או לא היה פתרון .... לליז יש בעות נפשיות רציניות כנראה מסוג חינוך ספרטני, או איזה מחסור בילדות, ליז שקרנית יוצרת דרמות ומעורבת בהרבה דרמות וסכסוכים בבית. הרי החבר שלה סיפר שהיא פוצצה מישהי במועדון רק בגלל שהסתכלה עליו או משהו כזה , זה נראה לכם התנהגות נורמטיבית. כפי שאמרה היום ליהי , היא חייבת היתה לטפל בבעיות שלה מזמן , ולא להגיע עד היום למצב זה. ובכלל לפי השיחה של ליהי היום מסתבר שכנראה שגם היא עברה איזה טראומה רצינית בעברה, כי אמרה שהיא היתה בטיפול פסיכולוגי תקופה , ולמדה להתמודד עם המצב.

קשקשה9

New member
והבה התרוץ למה הדייט היה כישלון חחח כמובן

אורטל ודניאל אשמות
איזו פאתטית

למעלה