שרשור פרק 119-עידן חדש

zimi5

New member
דיי אני בשוק זה בול "קיוב"!

סרט אימה אחד המוצלחים! לפי הסרט בישביל להינצל הוא היה אמור להישאר בקובייה הראשונה

חיקוי מדוייק של קיוב אבל משהו מוזר לי

ההשבעה של מקס לא היתה אמורה להיות בנוכחות של אלה שהדיחו את צ'יף? אהבתי את מה שרון עשה,הוא יכול לראות דרך עיניו של דניאל! העונה הזאת לא מפסיקה להפתיע!

לגבי ההשבעה,

הוא הדיח את כולם, ומבקומם מינה את בלוים. ככה שאף אחד לא יכול להתנהג לו.

B R A Y E R

New member
מנהל
כי צ'יף מאמין בצדק

לא הייתה לו סיבה להדיח אותם, ובשבילו "הם רוצים להדיח אותי" זה לא נחשב סיבה הגיונית למה להדיח אותם. מה גם, יכול להיות שהם היו מתקוממים יותר אם צ'יף היה מדיח אותם, אחרי ה"פשעים" שהוא עשה. כשמקס מדיח אותם זה עוד בסדר כי הוא "חף מפשע".

coullette

New member
אולי הוא לא הדיח אותם..

אולי הם היו בעצם בלו במסווה אנשים רגילים. אי אפשר לדעת מה הוא עשה שם, יכול להיות שזה הכל אשליה אחת גדולה ועכשיו אין לו בעיה לחשוף את זה שזה בעצם בלו.

pinkdor

New member
זה לא קיוב. צ'יף נמצא הייפרקיוב! ../images/Emo2.gif

לקיוב יש סרט המשך בשם "הייפרקיוב" שזאת קוביה עם 4 מימדים! המימד הרביעי הוא מימד של זמן. צ'יף נכנס לאחד החדרים וראה את עצמו לפני כמה דקות. זה כי בחדר אחד הזמן היה כמה דקות לפני מה שקרה בחדר אחר. ככה זה עבד ב"הייפרקיוב". הקוביה בסרט מאוד מסוכנת ובסופו של דבר מתרסקת. אם גיורא חמיצר לקח את הרעיון של הייפרקיוב אז זה אומר שצ'יף נמצא במקום מאוד מסוכן...
http://www.youtube.com/watch?v=oCrCKFUm_Ns&feature=related זה ההייפרקיוב (שנורא דומה למה שראינו בפרק) וב-7:11 תראו גם קטע דומה לזה שצ'יף ראה את מה שקרה לו כמה דקות לפני כן.
הזוי!

בדיוק מה שחשבתי

רק שבהיפרקיוב הדלתות נפתחו דרך טפיחה של כף היד על הדבר השחור. ובקיוב זה נפתח כמעט כמו במה שהראו בהאי. מדהים ומעניין איפה צ'יף נמצא. ומעניין אותי עוד יותר למה קאיראן חזר

תסתכל על התמונות של השחקן שמשחק אותו...

ותראה שיש לדמות החדשה דלדול בשיער, ואז תבין למה אני מתכוונת

zimi5

New member
פרק מוצלחח ביותר~!!

המוח של גיורא לא מפסיק להפתיע!

שירטע

New member
וואו, פרק מעולה

ידעתי ש"הכלא" שבו שמו את צ'יף מזכיר לי משהו! עכשיו הבנתי שזה קיוב... אכן חיקוי מדויק, אבל מעניין איך זה יתקשר. למרות שחשבתי שהעונה הזאת הולכת להיות דפוקה, היא בהחלט נהיית מעניינת מרגע לרגע. אנה השתנתה לחלוטין. הסצנות שלה עם ג'יני היו מקסימות. אהבתי את הקטעים עם רון ומקס. מעניין מה קרה לאסתר - איכשהו יש לי הרגשה שהיא לא "סתם מתה". אולי גם היא תגיע לוואנבי קיוב? וזה שהגיע בסוף ומקס דיבר איתו - זה קאיראן?

porky169

New member
חחחחחח שמתם לב../images/Emo134.gif

שכשמקס לוחץ ידיים לכמה בלואים, אז הוא מגיע לאיזה בלו ועושה פרצוף כזה של "הו, לא ראיתי אותך!" אני נקרעתי מזה

למעלה