שרשור פרק 119-עידן חדש

barak97

New member
לגמרי ../images/Emo40.gif

קודם כל הרעיון שהוא מול כל הבלויים (חיחי) האלו ממש קרע אותי מצחוק, אבל הפרצופים שלו, לגמרי! חבל שחתכו את הקטע הזה ועברו למצלמה מזווית אחרת באמצע הפרצוף

Dibil44

New member
אחד הפרקים הטובים :)

הקטע עם צ'יף בהתחלה היה משעמם אז העברתי אותו [ראיתי בויאודי]. הקטעים עם אנה וג'יני היו בסדר, הפלאשבקים דיי מיצו את עצמם. כל הקטעים בורטיגו תמיד מעולים עם המון מתח, פשוט כיף לראות! ו-100% שזה קאיראן בסוף, תיארתי לעצמי שעוד אנשים יחשבו ככה, אם כולנו הגענו לאותה מסקנה אז כנראה זה אכן קאיראן :)

coullette

New member
טוב אמרתי לכם שמקס מאוהב בג'יני

זה היה ברור עוד מהעונה הראשונה, איך שהוא התייחס אליה. אבל אז היא עוד הייתה ילדה (לא שעכשיו אין ביניהם הבדל של איזה 20 שנה בגיל). זה ממש פסיכוטי מה שקורה עם צ'יף. me like!!!! מה זה הסרט קיוב..?? ולדעתי שמו גם את אסתר שם והם ימצאו אחד את השני באחד החדרים האלה ויצטרכו לחשוב על דרך להמלט משם.יש מצב שזה בכלל תוכנת מחשב כשאני חושבת על זה והכל זה פרי המצאתו של רון הגאון המטורף. אם כבר רון, איזה סוטה הוא. מה הוא בדיוק חשב להפיק מלהציץ לדירה של אנה..? הממ תחשבו על זה, הוא רואה את מה שהעיניים של דניאל רואות...ובלילה בטח..
ואני לא לגמרי בטוחה שזה קיאראן. לדעתי רון זה קיאראן. ידוע שהוא יכול לשנות פרצופים...טוב עכשיו זה כבר קונספירציות....

שירטע

New member
כן, מההתחלה שצ'יף אמר לו "הרגשות שלך כלפיה"

זה היה ברור. בגלל זה הוא גם לא הרג אותה.

zimi5

New member
חחחחחחחחח עלק איזה סוטה רון

הרגת אותי מצחוקק

פרק טוב!!!

איזה מתח אלוהים, שמעו שהאי מתחיל כבר להפחיד אותי XD כל הדם, הזריקות, ההריגות, זאת לא תוכנית יומית לילדים ?XDD

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאחלה פרק../images/Emo45.gif

הכיוון של העלילה בשבוע האחרון הולך לכיוון מאוד טוב! מפצה על האכזבה הגדולה של השבוע הראשון. ושוב, כמו כל פרק, אין על אנה וג'יני

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifוכמובן

אורן יאדגר האדיר חזר עכשיו:D

../images/Emo58.gif מעלי.

פאקקק, גאוון, לא הבנתי מי הדמות שמפעילה את מקס, אמא'לה. XDD

barak97

New member
../images/Emo40.gif../images/Emo58.gif

מתי ראו אותו אבל? אני קורא פה שהראו אבל לא זוכר קטע כזה.

porky169

New member
הראו רק את הראש שלו מאחורה../images/Emo134.gif

ולפי המראה של השיער, ולפי הקרחת הקטנה הבנו שזה הוא

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo62.gif הצצה לפרק 120 ../images/Emo62.gif

מה קורה בין דילן לסופי, ומה יש לסופי לומר לו שהוא לא יודע?

למעלה