All Time News

StayAwake

New member
תאריך יציאה לאלבום!

7 ביוני 2011! קצת מזכיר את NP (7.7.09) שגם לו חיכינו מלא זמן
בכל מקרה... הנה טוויט שאלכס כתב - Calm. I know waiting until June feels like a lifetime but it'll all be worth it. I promise the record doesn't sound like metro station. איזה מזל

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif זה עוד רחוווווווק ! ../images/Emo7.gif

נקווה שהזמן יעבור מהר, אי אפשר לחכות יותר

StayAwake

New member
../images/Emo45.gif תתנחמו בעובדה ש...

זה סוף שנה וסוף שנה תמיד עובר מהר (ולכמה מאיתנו יהיו יותר מידי בגרויות והזמן יעבור ממש ממש מהר
)

PnutButterNinja

New member
../images/Emo122.gif עוד הרבה זזמן !!!

אבל הקטע שכשלא ידעתי מה התאריך המדוייק זה עבר לי די מהר .. ועכשיו אני יודעת את התאריך ככה שזה יעבור די לאט >< אני רוצה אלבום ! ~במבטא כזה של איש מערות XD ~

PnutButterNinja

New member
../images/Emo24.gif לבנות הפורום המגניבות ! הודעה :

אמממנמנמנמאם אם תהיתן מתי תוכלו לקבל את האלבום , אז ... *תופים תופים !* ~ זה לא כזה מרגש אבל אני סתם דרמטית XD ~ ב-4.4 , יום שני ניתן יהיה להזמין את האלבום בפרה אורדר ! (Pre - Order ) מ- GK !!! (גלאמור קילס) הפרה אורדר יינתן בכמה חבילות : (זה לא 10000000 אחוז אבל אני די בטוחה שזה נכון D:) 1. אחת עם 4 חולצות בעיצובים מגניבים שדה אטלים בחרו D: , ואלכס אמר שהם אדירים ושהוא ממש אוהב D: 2.עם חולצת פולו 3.עם Hoodie שאני לא בטוחה אם זה קפוצ'ון (הדבר עם הזיפר XD ) או סווטשירט (החולצה עם הכובע XD ) וכמובן האלבום ויש מצה לעוד דברים שאין לי מושג מהם XD
ניתן להזמין את הפרה אורדר בגרסא רגילה (נורמלית) או דלוקס ! D: ויום אחרי זה ישחררו את I Feel Like Dancin ייאי D:

ספירצ

New member
אומיגאאאאאד!!

אני בטיול שנתייייייייייייייי :( אפשר להזמין רק באותו יווום???

ספירצ

New member
ייייייייש ../images/Emo6.gif

עשית לי את היווום
כמה זה יעלה בערך? =\

למעלה