ABOVE THE NOISE is here

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif השיר הכי אהוב עליי מהאלבום ../images/Emo236.gif

../images/Emo27.gifסיכום האלבום../images/Emo37.gif

שאלון לסיום: מה דעתך על האלבום באופן כללי? מה השיר האהוב עלייך? איזה שיר הכי מיותר/הכי פחות אהבת? איך את משווה אותו ביחס לאלבומים אחרים? מה היית משנה בו? איך היית מדרגת את האלבום מ1-10? אני סיימתי! הגיבו בהמוניכם.

ראשונה וזה... :)

מה דעתך על האלבום באופן כללי?
מהממם מהממם מהממם מהממם !
מה השיר האהוב עלייך?
לבינתים if u c kate & the truth & pary girl חחחח ועוד מלא XD
איזה שיר הכי מיותר/הכי פחות אהבת?
לא מצאתי כזה בינתים כי לא התעמקתי בכולם
איך את משווה אותו ביחס לאלבומים אחרים?
שונה אבל יפה .. , ממש אהבתי את האלבום אבל ניראלי שאת האחרים יותר , בעיקר את האלבומים שהם היו ממש צעירים ..
מה היית משנה בו?
לא יודעת
איך היית מדרגת את האלבום מ1-10?
10++++ ממש התאבתי באלבום

../images/Emo204.gifכי אני עצלנית ואין לי כוח

להגיב לכל שיר בנפרד.
מה דעתך על האלבום באופן כללי? יחסית לשיר הראשון ששוחרר, PARTY GIRL, דווקא ממש נהניתי ממנו. ^^ מה השיר האהוב עלייך? End Of The World, כי יש שם את הגשר של War of the Worlds (התסכית. כן, אני זקנה. XD) איזה שיר הכי מיותר/הכי פחות אהבת? If U C Kate. ממש ממש לא. ><'' איך את משווה אותו ביחס לאלבומים אחרים? הם התפתחו, ורואים את זה. השאלה היא אם אני אוהבת את הכיוון שאליו הם לקחו את האלבום הזה או לא. כי מצד אחד, כן, בנים, אתם כבר לא בויבנד עם שירים קופצניים ופלפאפיים שאיזו חברת תקליטים מנהלת. יש לכם את חברת התקליטים שאתם הקמתם, ובטח זה גורם לכם להרגיש ממש וואהו. אבל מצד שני-- הייתה לכם תדמית מסוימת, ועכשיו לנפץ אותה ולעבור הלאה זה פשוט להשליך את המעריצים הישנים. למרות שתכל'ס, מי שהעריץ אותם מקודם ימשיך להעריץ אותם גם עכשיו. אז אני לא יודעת. אני רק יכולה להוכיח מעצמי שהייתה לי תקופת יובש כי לא אהבתי את מה שהם עשו. אבל אולי זו רק אני. ^^'' מה היית משנה בו? למרבה הפלא, כמעט ולא. אולי מוחקת את IF UC KATE ושמה משהו אחר במקום. משהו יותר וונדרלנד כזה.
איך היית מדרגת את האלבום מ1-10? שמונה וחצי-תשע. כי באמת מגיע להם.

למעלה