OMG תמונות מהחופשהההההההההה

mayarel

New member
זה מה שהפליל אותו בעיניך??? חחח

כי דווקא ללבוש בגדי נשים זה לא מאפיין של נטייה מינית בהכרח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את צודקתץץובכל זאת הוא סטרייט כמו שאני נזירה:

אין מראה יותר גיי ממנו....הוא נראה יותר גיי מאדם...ואגב כמה גברים סטרייט את מכירה שמתלבשים ומתאפרים באיפור כבד כמו "טומוש""???? הוא חמוד אמיתי

XoLilMissLolaoX

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gifאחרי התמונה הזו אי אפשר להגיד גיי

אני לא יוגעת אם ראיתן את התמונה הזו אבל וואו טונות איפור פוזה...חחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
למבליף שוב מצייצים האחד לשני ובכלל חחחחחחחחחח

מלמטה למעלה אדם: @TommyJoeRatliff so purdy! Goes with that two-toned hair so nicely 33 minutes ago from Echofon in reply to TommyJoeRatliff Reply Retweet Thank you Lamb Skanks International for your donation of $1535! It has been forwarded to the American Red Cross (LA Chapter) for Haiti. טומי: My shiny new toy! Ain't it purdy! :) http://tweetphoto.com/10913892 42 minutes ago from UberTwitter Reply Retweet Rehearsal was awesome today.. Were stoked for NY :)

heart1soul

New member
יוווווו איזה דברים לראות על הבוקר- מקסימים!

אבל הבעיה הגדוה ביותר היא- למה אדם כל הזמן לבוש.!?!?!? הם בחופשה!!!!!! סתם חח התמונות נהדרות! טומי ואדם פשוט פשושים ביחד!

mayarel

New member
כן חחחחחחחחחחחחח

אבל מצד שני ממש כיף לי שהוא מצא חברים לשחק איתם dress up חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
חחחח אייייייייין על פיינטד ../images/Emo23.gif

וזה כלכך חמודדדדדדדדדדדדדד חחחחחחחח

nini18

New member
../images/Emo12.gif OMGGG מדהימיםםםםםםםםם

אדם נראה פיצוץ. מתה על התמונות אבל חייבת ללכת באסה. מאיה בטח עשו לך את השנה חחחחחחחח
טומי נראה מדהים עם מחוך ד"א
אוי ואדם עם הלבן מהמםםםםםםםםםם
והתמונות על היכטה מדהימות. BB נראה מעלף אני מתה על החולצה הירוקה הזו של BB רק שמישהו יגיד לו שנמצאים על היכטה הולכים בלי בגדים.

mayarel

New member
לגמרי עשו ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח ודי בלי בגדים BB ישרף.. אבל בחדר המלון בהחלט אפשר היה להיות הרבה פחות לבוש.. חחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
לא הוא צריך להיות בלי בגדים על היכטה

יש קרם הגנה הוא לא ישרף אבל גאד דמט שיראה קצת בשר כבר חח

munmun

New member
איזה מתוקים.. ../images/Emo9.gif

אחלה בגדים טומי..חחח
אדם צריך לקחת דוגמא מחברים שלו ולהתחיל ללבוש פחות בגדים.. גם אדם וגם טומי לבשו בגדים בעוד שהשאר היו כמעט ערומים.. אולי פשוט הם היו מתנפלים אחד על השני אם הם היו ללא בגדים..חחחחחח ממש אהבתי את התמונות.. רואים שהם ממש נהנו.. ולאדם היה ממש כיף..

AngelKrash

New member
אני שמחה שאדם נהנה. הוא היה צריך חופשה.

והם נראים חבורה חמודה. מסכימה עם כולן-למה אדם לא יכול לקחת דוגמא מהמאפר הזה שכל הזמן מסתובב ערום... ולא צריך גיידר כדי לראות שטומי גיי אני מקווה שהם נהנו ביחד

למעלה