OMGGGG אדם ללא חולצה בתמונות חדשות

mokasosex

New member
הלוואי והוא באמת נשאר חיובי

ויודע שהכל יקרה לטובה. אני באמת חושבת שהוא יצליח להתגבר על כל זה, כל פעולה כזאת גורמת לאמפטיה לחזור כלפיו ולפקוח את העיניים של אנשים שמרנים. אין משהו פסול מדי במה שהוא עשה, וגם אם הוא לא עמד פעם אחת בחוזה, והתנצל. מספיק שבטלו את GMA. אני סומכת עליו שיתקדם למרות השנאה.

heart1soul

New member
הפעם אני באמת מופתעת!! ומאוד מאוד מאוכזבת

אני באמת רוצה לפוצץ את הABC מכות.. אבל חזקות כאילו ממש הוא התנצל הוא הבטיח שהוא מתמקד במוזיקה .. כזה באמת לא היה הכרחי והם ממשיכים להחרים אותו??? וואו... זה עבר כל גבול

heart1soul

New member
אוקיי זה בטוח קשור סופית להיותו של אדם גיי

ולא לאולי ההופעה הייתה סקסואלית מידי באיידול פורום הראו אותה תנועה כמו שאדם עשה עם הרקדן שלו- שפינק עשתה עם הרקדן שלה שאף אחד לא שמע על זה אפילו.. well כי פינק היא אישה והרקדן שלה גבר.. אבל כשאדם עושה את זה.. וואוווווו אלוהיייייייייים מי ישמע מה קרהההההההההה די כבר נמאס לי..פשוט עולם נוראי שאנחנו חיים בו הכל כל כך מופלה וגזעני ובעייתי.. וזה מעצבן

mayarel

New member
מהבוקר יש לי בחילה שלא עוברת

אני יודעת שיש הומופביה ושנאה.. אבל לראות את זה מאוגד.. מנצח.. זה פשוט נורא. והכי גרוע שאדם מרגיש שהוא היה לא בסדר. בא לי לבכות.

heart1soul

New member
גם לי:( איך הם לא מתביישים?? ועוד אחרי שכולם

די נגדם בעניין הזה.. לפחות הרוב.. למה הם ממשיכים את זה? באמת שבא לי לבוא למי שאחראי לזה ולפוצץ אותו מכות על זה שהוא פוגע באדם ככה ואני לא ילדה אלימה בדר"כ...זה פשוט לחץ לי על כפתורים מאוד רגישים וממש ממש ממש אבל ממש לא מגיע לאדם להיות מוחרם בגלל שהוא הומו... מה זה??!?! מי שמע על דבר כזה בשנת 2009 אוטוטו 2010?? איפה אנחנו חיים?? ועוד אמריקה ' הסמל למודרניות' ממש

mayarel

New member
את יודעת מה.. זה אפילו לא עניין של כמות

זו אפלייה. איך זה חוקי בכלל???? כמו שצופים היו מתקשרים ואומרים שהם לא רוצים לראות שמנים בטלויזיה כי זה מדרדר את הילדים שלהם. סליחה. אבל זה פאקינג אותו הדבר!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

heart1soul

New member
ממש ככה:/ אבל גם יש קבוצות בפייסבוק נגד אדם

בגלל ההופעה "השערירוייתית שלו" מה כל כך היה נורא בא?! הרי כולנו יודעים שאם זה היה גבר ואישה לא היו מדברים על זה בכלל למה הצביעות הזו??!!! למה אף אחד לא עושה נגד זה שום דבר? אבל לפחות הוא עושה את לנו ואת קונאן..:/

mayarel

New member
אין לי מילים

האמת בחיי שלא היה לי אכפת אם לאדם לא היה כל כך קשה עם זה. כבר כמה ימים אני מדברת עם לי ואנחנו לא מבינות מה קרה.. למה הוא נראה ונשמע כל כך עצוב.. מה חסר. הוא צעיר מידי... תחת יותר מידי לחץ.. מקווה שכמו שהוא צייץ הוא מסתכל קדימה באופן חיובי. מקווה שהוא יצחק על כל העניין ושכשקימל יפנו אליו הוא יסרב להיות אצלם. מנוולים.

heart1soul

New member
גם אני מקווה:/ כואב לי לראות אותו ככה

שמעת על האישה מONTD שזה כל כך עיצבן אותה שהיא החליטה לקנות 1300 קליפי וידיאו של FYE ולחלק אותם חופשי?? מדהימה..

mayarel

New member
כן! באמת מדהימה!!

כתבתי לה. ממש יפה מצידה. אדם צריך להמשיך להאמין בעצמו. צריך לנשום ולהמשיך. להפך. לקחת את זה למקום של שאפתנות ורצון להוכיח את עצמו עוד יותר ממקודם. הוא לא עשה שום דבר לא בסדר.

InbarKiii

New member
ראיתי את זה עכשיו, אני פשוט בשוק

כשפינק עשתה את זה אף אחד לא שמע על זה!! לטעמי, הקטע הזה עם הרקדן היה הדבר היחידי שיכול היה להתקבל בצורה לא טובה.. אבל לראות שבחורה עשתה את זה ולאף אחד לא היה אכפת וכשהוא עשה את זה כל העולם יצא נגדו זה ממש מממש מממשש קשה. אני לא מאמינה פשוט ששוב מבטלים אותו. על מה בידיוק?!?! לא שאני חושבת שזה ישפיע אבל עדיין..לא מגיע לו :( לא רוצה שהוא יחשוב לרגע על למתן על עצמו, על להשתנות, על ללכת לכיוון אחר. כואב לי לראות שהוא בחר את FYE כסינגל הראשון כי זה משהו שהוא אוהב ומשהו שהוא רצה להפתיע איתו והוא מקבל כזה בום לפנים מכולם. אני מתחילה ממש לפחד ואני לא רוצה שהוא יתאכזב יותר

magenta73

New member
ABC האלה פשוט מפגרים והומופובים.

א-ב-ל. לא לדאוג לאדם. הוא יקבל הצעות אחרות, טובות יותר. הנה - הוא יתארח אצל לנו. ובנוסף, הוא מגלה את כל ההומופוביה הדוחה שיש בארה"ב. ומקבל רק יותר ויותר תמיכה על כל ביטול שכזה. יהיה בסדר. WELCOME TO THE MASTER PLAN DON'T CARE IF YOU UNDERSTAND

naama59

New member
וואי

מפגרים. הם לא ראו את המחמאה בפעם הקודמת? יש להם סיבה רשמית לזה, או שזה עדיין מAMA? שייתגברו על זה כבר, בטח הם קיבלו יותר מאלפי תלונות על הביטול הקודם.

magenta73

New member
טוב, די, הוא כבר רזה מידי.

וממה שהבנתי היו לו בעיות אכילה כשהוא היה צעיר, וזה לא משהו שנעלם כ"כ בקלות. בטח לא עכשיו כשהוא לעיני כל העולם ובטח מבקר את עצמו למוות. במיוחד לא כשהוא נבחר לאחד האנשים הסקסיים ביקום והוא עונה על זה שהוא לא רואה את עצמו סקסי או מושך בכלל. או כשהוא דיבר עם סלזק על זה שאין הרבה תמונות שלו שהוא אוהב. לילד יש בעיות בדימוי העצמי שלו, מן הסתם, כי הוא לא היה כזה מהמם בתיכון ומעבר לזה שהוא היה שונה והרגיש שונה בגלל שהוא הומו. אני מתחילה לדאוג קצת. הוא צריך להתחיל לאכול.

האמת שכבר כמה זמן שהוא רזה ככה....

וכן, כבר מההתחלה זה די הדאיג אותי... נקווה שהוא שומר על עצמו ויודע מה הוא עושה. כמובן שאין בעיה שירזה, רק שיעשה את זה בצורה מבוקרת ונכונה.

DC124

New member
אצל אלן הוא היה רזה מהרגיל..זה היה פשוט בולט

ואיך יש לו הרבה תמונות שלו שהוא לא אוהב? זה משגע אותיי..הוא יפיפה...מה נסגר

heart1soul

New member
הוא באמת הבן אדם הכי יפה בעולם. לא יעזור כלום

וואו!!!!!!!!! זה מדהים!!!!!!! תמונות משגעות הוא דוגמן אבל באמת הוא רזה בטירוף מקווה שזה לא ימשיך..

למעלה