אני פורים, אני פורים, שמח ומבדח

חגיתלה

New member
בדיוק אתמול דיברנו על זה

הודיה קיבלה מאמא שלי כבר בקיץ תחפושת של מים המים של טינקבל. רק מה? הילדה הרביצה קפיצה בגדילה שלה ואם בקיץ היא לבשה מידה 6 אתמול קנינו לה בגדים מידה 10. הילדה גבהה מעל 120 ס"מ (בת 5) ושוקלת 17 קילו (סוכריה מה אמרת על המשקל של יונתן
) כך שסביר להניח שהשמלה הכחולה היפה קטנה עליה
אז נמדוד ואם לא נקנה לה משהו אחר. דביר החליט שהוא רוצה ספיידרמן. הוא לא מכיר את זה לא יודעת מאיפה בא לו, אבל כל פעם שאנחו רואים דמות של ספיידרמן ברחוב הוא צועק שלזה הוא מתחפש

נועם@בת

New member
יש לנו סל תחפושות

בדרך כלל התחושות הן רק לבית, אבל בפורים אפר ללכת איתן כל היום, זה כל הכיף, לא? מן הסתם כשנועם ירצה להיות פיל, גם ניצן תרצה, וכשניצן תחליט שהיא הארנב נועם יבכה שהוא הארנב. בסוף הם יתפשרו וילבשו כל אחד משהו אחר לגמרי
. רוב התחפושות הן חורפיות, אם יהיה חם נצטרך להתאמץ קצת יותר בבחירה. בתיה

מעיןבר

New member
../images/Emo13.gif

אדוה תהיה השנה כלה כלתית במיוחד (אני באמת צריכה לקפוץ לקנוץ הינומה). הקטנות - סיניות בתלבושות אוטנטיות שאבא הביא בחודש שעבר
. מתה על החג הזה, כבר אמרתי?

חמניה1

New member
אצל הבנות שלי פורים מתחיל

שפורים הקודם מסתיים. לא יאומן עד כמה הן מפוקסות: - בר תהיה שוטר. - מיקה יסמין (למישהו יש כתר ונעלים?) - שי, אם אמצא מיני היא תהיה מיני אם לא אולי סינדרלה ואולי מישהו אחר.

הדפדפן שומר דפים

כדי שלא יצטרך ללכת שוב לחפש אותם. זה מקצר זמני תגובה. לכן הוא מעלה לך את הדף האחרון. צריך להגדיר לו שילך שוב לחפש או שיעשה רפרש, שזה אותו דבר במקרה הזה, כי הוא שוב ילך לחפש.

גאיה100

New member
אם יסמין תסכים לנעליים ורודות...

...אז יש לי זוג מתוק נורא (נדמה לי שקניתי לגולי באמסטרדם שהיא היתה בסביבות גיל 4-5)

אצלנו פורים כל השנה

יש לכפתור סל תחפושות שמכיל כמה תחפושות (דה), גלימות, שרביטים, כתרים, כנפיים ושאר אקססוריז ששום נסיכה או פיה שמכבדת את עצמה לא תעז שלא יהיו לה. השנה הכפתור תהיה אורורה, ומאחר ונושא החגיגה השנה בגן הוא בעלי מלאכה, הוחלט שגם להפיץ אור סביבך זו עבודה קשה.

גם לאוהד יש ארגז תחפושות

והוא מאוד אוהב להתחפש כל הזמן. השנה הוא יהיה בוב-ספוג.

annabe

New member
אני אשמח להסבר מה קרה לילדונת משנה שעברה?

היא קטנטונת בת שנתיים ועשרה חודשים. בשנה שעברה היא התחפש למיקי מאוס ולמכשפה ולעוד כמה כאלה (הם מתחפשים בערך חודש), וזה אחרי ששכנענו אותה לרדת מתחפושת "הצעקה" !!!??? (הייתי בשוק כשהיא הודיעה שהיא רוצה את המסכה הנוראית ההיא והגלימה השחורה...). השנה הייתי חייבת להבטיח לה שנמצא לה את התחפושת הבאה: שמלה של נסיכה, כנפיים של פיה, שרביט וכתר של מלכה.... מה נהיה? אני מעדיפה שהיא תהיה עוד קצת ילדה.

רוניללה

New member
אני מכינה לבד

וגם דואגת להנות מכל רגע
אז עוד לא החלטנו למה, בדר"כ אני זו ששולפת רעיונות, בדר"כ זה לפי דרגת הקושי של ההכנה.. הנה מה שהכנתי שנה שעברה..כוכב ופרפר..

למעלה