אמת,שקר או פנטזיה

ריהותם

New member
../images/Emo242.gif../images/Emo106.gif../images/Emo192.gif../images/Emo35.gifאמת,שקר או פנטזיה../images/Emo35.gif

אנחנ נשחק משחק שקוראים לו אמת,שקר או פנטזיה. (מי שזוכרת המשחק עלה כבר בפורום)למי שלא זוכרת או לא מכירה כל אחת רושמת משפט,משפט אחד אמיתי,משפט אחד שקרי ומשפט אחד שהוא פנטזיה,וצריך לנחש איזה משפט הוא מה. מוכנות,יאללה,צאו לדרך!

../images/Emo204.gifלהתחיל? ../images/Emo3.gif

משפט מספר אחד: כשהייתי קטנה פתחתי את הראש, ועד היום יש לי צלקת בסנטר. משפט מספר שניים: יש לי חבר. ^^ משפט מספר שלוש: יש לי 115 ספרים בבית. תתחילו לנחש. XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהתלבטתי בין מה שעניתי לבין זה

כי פשוט לא היה נראה לי הגיוני שהיא תספור את כל הספרים שיש לה בבית

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני!

1.כל החניכים שלי החזיקו אותי והרימו אותי באוויר יחד 2.באחת הפעולות שהעברתי כשהייתי מדריכה,חניך שלי שבר לי ביצה על הראש 3.יש לי עגיל בלשון.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifIndeed עדי וקרן:)

(יש לי מורה שקראים לה עדי קרן.
) באחת הפעולות בקייצת עשינו לחניכים משימה שהם שוכבים על הדשא בשני טורים,כמו בתמונה המצורפת
,ואחרי שהם העבירו את עצמם,הם העבירו אותי!איזה ילדים כלים
לא,אף חניך לא שבר לי ביצה על הראש באף פעולה,אבל זה קרה לחברה שלי,בפעולת פיינטבול שהיא העבירה חניך שבר לה ביצה על הראש,ובאותו יום היא הסתפרה והוא הרס לה את הפן.מסכנה... לא,אין לי עגיל בלשון.יש לי אינדסטריאל ושני הליקסים,אבל לא בלשון.ואם זה לא היה עגיל כזה מסוכן הייתי עושה.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחח אדיר. D:

אני בשוק שהם לא הפילו אותך או משהו כזה.
כי למשל אם היית עושה משהו כזה עם החניכים שלי, זה מבצע התאבדות.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלא,כי הם כלים!

והיה רק איזה בן 1 מתוך כל ה12 בערך שהיו שם. בגלל זה עשיתי את זה בקייצת בסוף שנה,שזה הכול כיף ואתה לא שונא את המדריכה החופרת שלך שאומרת לך לשבת שבקט ולעבור פעולה!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifXDDDD

אני בטוחה שאת היית אחלה מדריכה והם לא שנאו אותך מלכתחילה. O_O" ד"א, בני כמה הם?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני לא

כי הם נרשמו 18 וא"כ הבנים באו כדי להרוס לי ת הפעולות
אז הם היו בכיתה ה',בני 11,כיום הם הבכיתה ז' אצלי בבי"ס.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאיזה הזוי,

אני הייתי בכיתה ז' עוד בת 11 O_O כאילו בז' היה לי בת מצווה רק.

למעלה