אמת,שקר או פנטזיה

../images/Emo248.gifכנסו!!../images/Emo37.gif../images/Emo37.gif

אתן לא מבינות בכלל עד כמה אני רוצה מפגש! D: אבל הפעם אני ממש ממש רוצה ללכת למקומות שלא היינו בהם במפגשים ולא להיות 5 שעות בסנטר .. הכוונה ללכת לרחובות עצמם שיש חנויות שוות ואולי גם לנסוע לשוק הכרמל .. D: נשנה קצת מה קרה:) מה דעתכן?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבמפגש כשהיתי הלכתי להסתובב בקינג ג'ורג'

וקניתי שם גרביון ועגילים,ושוק הכרמל לא רחוק מהסנטר,פשוט ממשיכים ישר בקינג ג'ורג' ומגיעים,פשוט צריך להיות לא עצלן
אני בעד,למרות שיותר קל להתפזר,כי מחוץ לסנטר בבוגרשוב בשוק ובקינג ג'ורג' יש את מה שיש בסנטר רק בזול

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאני בעד. D:

אבל ישלי בעיה כלכלית קטנה
אז...XD

../images/Emo248.gif

זה לא שאני הבת של רוטשילד XD אף אחת פה לא מילארדרית וזה למה אני רוצה ללכת לשווקים האלה ולחנויות הזולות D: כי אני רוצה לקנות דברים אבל לא לשלם כפול בסנטר.D: ושתדעו לכם שאת כל המציאות מוצאים ברחובות האלה וביד שניה :) אז קבענוווו ? רותם את תיהי ?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאם זה לא יפול על הטיול

ואם אני אצא לטיול אז אני חושבת שכן,אני מאוד מקווה.פשוט מגיעים לסנטר ובמקום להיכנס הולכים ברחוב עצמו עד שמגיעים לשוק.

../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif

(זה בסדר שאני מתערבת, כן? ^^'') רותות, בואי!!!!! אני רוצה לראות אותך. DDD: (ואם אני מצליחה להגיע, גם את תצליחי. ^^)

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif לא XD

ורק בשביל ההבנה שלי - איך זה שפעם הייתי משתמשת במחליק יכול להיות פנטזיה?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלאדעת.XD

חוצמזה בהתחלה השני נשמע לי שקר - אבל השלישי היה הרבה יותר הגיוני להיות שקר. XD אז זרמתי .

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאוו ../images/Emo6.gif

יש לי כלב כבר 12 שנה(דינוו
)
אני נוסעת לחרמון כל שנה בחורף
יש לי אזרחות אמריקאית

למעלה