בני אלבז המאפיונר בפעולה

katam

New member
ספרי מה היה ?

ראתי את רוחמה שהיתה מקסימה ואני מאהבת בה לאט לאט , את אריק ואת בני כבר לא ראתי

מיק101

New member
לא "מתאים" לו שעפ"י שיפוט החברים ביום א' -

ייקבע מי שיקבל את הכרטיס לגמר הוא אמר לחבר'ה שכולם יצביעו לאריק סיני (עלק בגלל החתונה שלו) אלוהים אמר ככה וככה וככה ואם זה לא יקרה - בני יעזוב כי, "סילקתם מפה את כל החבורה שלי" (ולכן, הוא חושב שאף אחד לא יצביע לו) בקיצור, ניסה לעשות עם שאבי מנקי ביזנס ממש כמו במאפיה וכל הזמן אמר, אני ביום ראשון אחליט אם אני עוזב (זה במחשבה, כנראה, אם הוא לא יזכה בכרטיס לגמר) כל הכבוד לסבלנות של שאבי לאיש המזעזע הזה, הדבר הכי "קשה" שאמר לו - הדלת פתוחה ואתה יכול לעזוב מתי שאתה רוצה, אף אחד לא מחזיק אותך

רק אחרי שאמר שהדלת פתוחה,היסס פתאום..

בני שאל:"אם אני עוזב עכשיו לא תתבע אותי??" ואז ביקש ללחוץ יד ולעזוב והפעם שאבי היסס ואמר שאחרי הפרסומות נראה מה יהיה. לפחות רצוי לדייק בדברים..

מיק101

New member
אז זה אינו "אי דיוק" המורה, כי חוסר פרטים

ואכן לא הכל זכרתי והוספתי עוד ועוד ועכשיו שמעת, גם השיחה לא ממשיכה, אלא שאבי יודיע להם משהו בשעה 1.00

והמידע החסר היה מאד חשוב כאן להשלמת התמונה..

תלמידה. על עבירה חמורה כזו מישהי כאן בפורום היתה מבקשת להביא לישיבה דחופה את שני ההורים וגם את החתול. בנוסף,הצהרת כבר 8 פעמים בשנה האחרונה על חתונה וברחת-חמור מאד.

מיק101

New member
אז אני סובלת מסקלרוזה ולא זכרתי את כל הפרטים

ולא, שום עבירה לא נעשתה כאן, נאמרו עוד הרבה דברים - אני תמצצתי וחכי, עוד לא הגיע ה-17 אני עוד אפתיע......................אולי

אין שום בעיה עם השכחה,אבל..

באת בטענה מסויימת ותיארת מצב מסויים. ברגע שהחסרת חלק חשוב להבנת התמונה המלאה,זה פוגם באמינות תיאור ההתרחשויות. אני במקרה צפיתי לקראת הסוף,כך שיכולתי להשלים את מה ששכחת..

izmeral1

New member
אילנה המתוקה כנסי.יש לי בקשה מתוקה.

בשמי תכבי עבורי .עבור כול הישראלים היפים כאן. מבקשת ממך ניסוח קטן. הבקשה המצוקה זה לפתוח שרשור- לברכות לאריק סיני לרגל החתונה והדבר הכי מקודש. לבית ישראל לברך אותו ואת הכלה מיעודת יפעאת. יפעת שלו. פשוט ברכות מהלב לזוג הזה. מעלה רגש כול הנושא שלו והחתונה הקרבה.. ועוד דבר חשוב שלמדתי לנו בארץ יש רק אריק סיני אחד. ואמן ירבו ממנו כן. (וכמו שכולם יודעים הוא גם אוהב את הזמר המזרחי בקלסיקה שלו.. וגם ולא? הוא הוא אהבוב עלי על הרוב) לילה טוב לך מתוקה ודש לכול החברים ולמנהלת הפורום. אוהבת יזמירלדה. כן יייייייייי הרבה כזה? יוד

izmeral1

New member
לתקן משהו קטן כאן לגבי ההודעה שלי?

הבקשה המתוקה היא לבקש אם אפשרי לפתוח שרשור יפה למען החתן המיועד ריק סיני. וזה רק יתרום הרבה לפורום הזה. אז הבנתי אילה את לא יכולה . להקליד. -זאת במקומי? ביקשתי כי אני לא יודעת לסגנן ויחד לכתוב בעברית טוב? וכאם אני אתקן משהו.הייתה לי טעות וכתבתי מצוקה במקום מתוקה. זו הטעות היחידה שנראת לעין? זה לך איבונה. ולך אישית אילנה המתוקה הבנתי מזמן שאת לא מגיבה להודעות שלי וכול זה רק בגלל הניק הזה ושמו ניק101. ולא יותר חוץ מהניק הזה כאן והכי מגעיל בכול תפוז כולם נהדרים. א הניק המודגש לועג לאנשים שלא כותבים טוב עברית. וגם לא מקבלים עוד דעה ויחד מלה בשינאה וקינאה. כאשר כתבתי בעבר על פרידה הכט דברים לעניין. דעתי בלבד..... הניק הזה ושמו מיק101 התנפל עלי ורק עלי .גם בעונה הקודת של האח הגדול" והעונה האחרונה שעברה. לא יודעת למה קללות העלבות מניק זה. פעם אחרונה כתבה שאני כאן מרכלת. באמת כול זה כי אהבתי את הקול של אילינה אביטל ואת בני אלבז. .לא מבינה למה רק אלי היא או הוא נתפל/ת מרגיז אותי. עוד שהיא הכי רכלנית כאן וכמובן לא יכולה לסבול מי שספרדי ו. אפשר לרות בכול ההודעות של מיק שמיק את הלעג על כול מי שספרדי. . והבדיחה כאשר פעם הצדקתי.. על דבר שכאב לי לגבי אותה פרידה הכט מהאח הגדול" מיד מיק101 מנסה להיתחבר אלי בנועם. כאן רואים את האמת לגבי האדם. אני לא מגיבה להודעות של מיק101. נכון מקומם אותי להוציא על אדם באשר הוא הוצאת דיבה. זאת עשתה מיק101 אמש באחת ההודעות שלה המבזים והקשים .פשוט לעד. בני אלז או כול אחד אחר אינו מפיונר.וכאן על דבר כזה היא יכולה לעמוד לדין היום.בגלל החפשות והוצאת הדיבה. ערב טוב לך אילנה55555 ורק סילחה אם ולא טוב לך שאני פונה אליך. לבקשה קטנה של עזרה או לתגובה. אני רק 5 שנים היום בארץ כן כתושב חוזר נהנת מהשורשים והכי מושרשים של בני משפחתי היקרה לי.- מה לעשות לא מסתדר לי העברית אולי בגלל הגיל? רק 30 וכיף לי גם כך.

זה בסדר,גם מצוקה מתקבל../images/Emo8.gifערב טוב../images/Emo140.gif

לי אישית לא התחשק לפתוח שרשור מזל טוב לחתונה ונדמה לי שכבר נפתח שרשור כזה. את גם יכולה לפנות נראה לי אל ביוטי כאן. אני מגיבה בדרך כלל כשמתאים לי להגיב ולא כשמכתיבים לי להגיב
לא נכנסת לעניינים אישיים שבין מגיבים. ערב טוב והמלצה לא להתרגש מדי מדברים.

מיק101

New member
חחחחחחח מיק היתה נשואה לגבר "ספרדי"

ויש לה 2 בנות הכי מוצלחות בעולם, שהן חצי "ספרדיות" (השם ישמור) אז חלאס בלה בלה בלה איזמרל

izmeral1

New member
דגש היתה.? טוב עזבי את הספרדים =

לך אישית אל תגיבי לי בכלל וכך אפשר לחיות בשלום. ויחד לא את ליכולה להמשיך ךהוציא הוצאת דיבה על אף אחד. גם כולל אותי. די תהני לך מהתגובות שלך וכול אחד ימשיך לחיות טוב. פשוט הגבתי לך כי לי קראת כך אוהבת לרכל אוף כמה היא מרכלת. זה . כך כתבת. ומי שכן לא מ]ספס דבר . זו את. ומלה עקיצות. טוב תהני לך מהחיים הטובים וכול אחד יחיה בדעתו. לשלום תגעי הביתה ולשום עם כולם זה עושה טוב.

מיק101

New member
דגש לא היתה

עכשיו פתאום לא נוח לך אה? לא הלך לך עניין ה"לועג על כל מי שספרדי" חפשי לך עץ אחר לטפס עליו

מיק101

New member
אה ועוד דבר

הוא אומר "הביצוע של "ילד עזוב" (ריקי גל) היה הכי טוב מכל השירים אי פעם בהיכל" אז שאבי אומר לו "זה הביצוע שלך" - "נכון" הוא עונה לו... דפוק דפוק דפוק

למעלה