בני אלבז המאפיונר בפעולה

מיק101

New member
אה ועוד דבר

שאבי מסביר לו שזה משחק ולמשחק יש חוקים.... פחחחחח מצא לו למי לדבר על חוקים

katam

New member
אני לא אוהבת את בני

לא את השירה שלו ולא את ההתנהגות שלו.

מיק101

New member
אני לגמרי מזועזעת ואם ההפקה תתכופף עכשיו -

היא גמרה את הקריירה.....

איבונה3

Well-known member
אני מצטרפת אלייך, גם אני לא

אוהבת את בני, לא את השירה ובטוח לא את ההתנהגות ה"מאפיונרית" שלו...הוא מתנהג כמו עסקן שעושה דילים לבחירות....די, כולם באו לשיר ולהנות ולא לעשות קומבינות....אבל הרגלים קשה לשנות.....

izmeral1

New member
../images/Emo243.gifעל הוצאת דיבה צריך לשלם בושה מיק 101

מאלת שינאה וקינאה לכול מה שטוב בכול נושה . אל תכבי רעות על אדם. ואין לך את הזכות להחפשה והוצאת דיבה .

איבונה3

Well-known member
izmeral למה את מתכוונת

בדיוק ??? שעה אני מנסה לפענח מה כתבת, שעה....ועדיין לא הבנתי....אולי תסבירי לי או שגם את לא יודעת מה כתבת ?????

בוףברכה

New member
מיק...בשוק.....???

שוק...הפישפשים...
בני..אלבז....השיחות איתו הכי..כנות..., וכן הוא..
...קלט..את הלך ה
..בהיכל.. הבין שיש צדדים אסטרטגיים בהצבעות.....פששששש....כאילו גילה
ומלואו.. העיקר שרחל שפירא...תגיע להיכל..., (אם לא...אזעקת רוחמה
......
..תשתולל בקונטרול.. חשבתי...שבי...אמר..הוא לא עוקב אחרי כל מה שהולך..שם...

מאפיונר מילה קשה לתאר את מה שקרה/tapuzforum/images/Emo2.gif

בבסיס הדברים שבני אמר לשאבי יש המון הגיון מהצד שלו. כעת משנשאר חייל אחרון בצבא שלו ושאיגי,אילנה וביטר הודחו הסיכוי שמישו מבין אלה שכן נשארו בהיכל יצביע לו כדי לעבור ישירות לגמר הוא אפסי. וזה בכלל גם לא תלוי בביצוע שיהיה לו באותו היום. המצב בשטח ההיכל לא לטובתו ולכן תלונותיו ואיומי עזיבתו לגיטימיים. המצב הזה מציב אותו בעמדת נחיתות ואם שואלים אותי אז מי שהולך להרויח מכל הבלאגן הזה הוא מייקל כמו תמיד

מיק101

New member
באופן עקרוני

כשאתה נכנס לאיזו שהיא מסגרת (מרצונך) אתה אמור לנהוג עפ" הכללים ואם אתה לא מסוגל - פשוט תעזוב

מיק101

New member
עזבי את אלוהים בצד../images/Emo2.gif

קשור למה שאמרת מן הצד של "איומים והתלונות" של בני משום שאלה מגיעים בגלל אותם כללים/חוקים שכרגע, לדעתו (וגם לדעתך) לא יפעלו לטובתו....

הוא היה צריך לקחת בחשבון את כל

התרחישים ולא ללכת על "בליינד" ניצחון. - זה מה נקרא להיות תהיה אסטרטג טוב ולא אסטרטג ד'מיקולו- אכלו לי שתו לי נשארתי לבד מי יצביע לי... אוי אוי אוי... זבשו...!

למעלה