הנה אנחנו בימי הסליחות, עשרת

רינתי77

Active member
../images/Emo243.gifהנה אנחנו בימי הסליחות, עשרת

ימי התשובה. לפי המסורת זהו הזמן לחשבון נפש ולהתבוננות פנימית. האם יש מחשבות ותובנות בהם תרצו לשתף את החברים בפורום?

רינתי77

Active member
סוזי יקירתי, את צודקת!! אז הנה..

חשבון נפש אמיתי הוא דבר קשה ביותר. להסתכל על עצמך מהצד, אם תרצו..לצפות בחייך מצולמים( אפרופו הדור הבא 24/7..) ולצפות בעצמך כמו שהגבת בזמן אמת...הוא מין הדרים הקשים ביותר שאדם יכול לשאת. יחד עם זאת, בנסיון כן להיות אמיתית, אני יכולה לומר שאני מצטערת על הסבל שנגרם לאנשים שאני אוהבת עקב היותי מונחה ע"י פחדי, חולשותי הרבות, ובעקבות זאת, התנהלותי הלא אסרטיבית אשר פגעה מאד. לבקש סליחה זה די קל...לעשות מעשה כדי לתקן, מאד קשה! אני מתפללת(אני באמת לא יודעת למי...) שיהייה בי הכוח והאומץ עשות זאת. אז הנה..יש גם שיר
http://www.youtube.com/watch?v=c3nScN89Klo&ob=av3n

שיר נפלא

ואת ממש צודקת, ואני סומכת עליך שתדעי לתקן את מה שצריך, ובסוף גם להיות שלמה עם מעשייך

לונדרון

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo41.gifאחד השירים האהובים עליי..../images/Emo79.gifוידויים

המסר כל כך פשוט ועם זאת כל כך חזק. תודה רינתוש. והנה My Confession
בחזרה. אני בספק אם הוא מוכר באזורנו, אבל השיר הזה מאוד אהוב עליי גם כן
http://www.youtube.com/watch?v=9OhI1EhAQWI

puma141

New member
כן אני:) אז..סליחה במידה ופגעתי במישהו מכם בד

בדברי. לא זו הייתה הכוונה,אבל בכל זאת מבקשת סליחה אם פגעתי. מעבר לזה-הנה לינק נוסף חחח http://www.skarim.co.il/poll/kimimann/36436/2/ מי אתם הכי אוהבים בדור הבא

talibatata

New member
לבקש סליחה זאת גדולה.

שיהיה לך שנה טובה, וגמר חתימה טובה.

שאפולי

New member
מסכימה עם דברייך ומוסיפה

שלמרות שקל לדבר וקשה לעשות גם היכולת לבקש סליחה היא מיוחדת וקשה בפני עצמה. בשנים האחרונות (עם התפתחות הSMS והפייסבוק) נוצר טרנד של לזלזל בבקשת הסליחה לפני כיפור בתואנה שהיא סליחה מאולצת. אני לא אוהבת את הטרנד הזה- מה כ"כ רע ביום בשנה שמאלץ אותך להיזכר באלו שפגעת בהם? אז נכון, יש כמה סליחות חלולות וללא כוונה- ועדיין זה מנהג יפה בעניי, ועדיף על כלום. בנימה זאת אני רוצה להתנצל בפני כל הגולשים שחסמתי או מחקתי להם הודעות גם בפני אלה שדיברתי אליהם בציניות או בחוסר סובלנות- אין לי ספק שזה יקרה שוב- כי אני רק אני- ובכל זאת אני מבקשת סליחה על הכאב או הפגיעה שנגרמו מכך בין אם התכוונתי או שלא
גמח חתימה טובה
ליב

רינתי77

Active member
אומרים שלטעות זה אנושי ולסלוח זה אלוהי...

אז הנה הזדמנות פז להרגיש קצת כמו הבוס הגדול...אני סולחת לך על הכל..חחח...לא שיש לי על מה...אבל אם ביקשת....וככה צריכים לנהוג כל שאר החברים! חתימה טובה!

izmeral1

New member
ערב טוב לך שפולי לכולם.מגיע הסליחה-וכפרות.הבא

הבא נכפר גם אם חטאנו.ואם לא.תמיד ונכון לבקש סליחה בכול ימי השנה. -ולא רק לימי הדין. כול יום הוא למעשא דין וחשבון. נכון מגיעים אנו ליום הגדול שהוא יום הדין יום הכיפורים.ולכן כאן מבקשים אנחנו עוד סליחות והם מחילות. -עח ימי השנה בהם כן חטאנו-לפניך.נאמר ואומר. לאלוקים. ותמיד יש מקום לסליחה. כאשר מגיע היום הקשה לכול אדם באשר הוא-יום הדין בו מתבקש האדם לבקש מבורא עולם סליחה וכפרות. ען כן נפתח דף חדש עוד לפני.שהוא ראש השנה.בו אנחנו מיחלים ומאחלים לנו ליקירים לעולם.-גם את השקט השלווה.-השלום. שלום זה גם עם שכן ולא רק עם אויב. אויב מר הוא בחוץ. לשם נבקש עוד שלום.במעשים ובתבונה יהיה. אז כך אנחנו בנויים.מטעיות? ומהטעיות יש ללמוד לא לחזור על זה. ויש גם לתקן.תיקון.-שהוא. - הכי נכון לעשות. מה משקש אדם לעשות כמה שיותר מעשים טובים .-כמו מצוות לעזור לזולת הם לנזקקים בכול אשר הם חולים עניים או הזיקנה להושיט יד היא המצווה גם במעט שאפר לתת. זה מעשה נכון וטוב. ואלה הם נקודות כן לא מכפרים על חטא או דברים רעים. המצוות הם לבורא עולם .אדם נושא עיניו למעלה ומבקש מהבורא. ואם אני חטאתי לך. אנה זכור את מעשי.שהם אולי טוב. גם בטיפ ה בים שאני כן נתתי. במצוות. על -כן אומרים שהמצוות יעמדו עמך.וזה כמו יומן....לכול השנה בו נכתב מעשה האדם. כמה מילים על התוכנית . שהיא גם דוגמית קטנה. וחייב גם לפסול את הדברים. אסביר מבחינת הדת פיסקי הלכה אסור לראות לצפות ביצר הרע. ובגלל זה בית דתי הדוק לא מחזיק מקלט.- רק בגלל הדברים האלה. ולמעשה גם יש בפיקי הללכה שאין לשפוט אדם כעסו. ואמת זה ערבוביה של התגרות ואנחנו כן צופים נהנים" או לא.אנחנו שותפים? בכלל הדברים. -דרך חיפוש איפה היופי המילים כמובן אחרי הצדק. זה לגבי מה אנחנו מחפשים מהשחקן.אמת. למה הוא אמיתי. כי הוא משתף אותי ויחד מבקש ממני. להיות שותפה.בטוב וברע הרי הוא פונה אלי. לבקשה של עזרה ? סוג של. לתת לו להיות עוד זמן על המסך. וזה שיתוף. אז אנחנו כאלה גם נהנים משתתפים ברגע שאנחנו מקבלים את הכול. לצפייה והנאה או בכלל סוג של התחברות? לאדם . מגלם דמות יפה או מכוערת. ומכאן בא טבע האדם. להגיב. בעצבים. אם ולא מקבל? -את מה שהוא מצפה. מהחברים? שהם משתפים אותנו באותה תוכנית. נכון מחייב אותנו לשמור על שלון נקייה. ולהמנע מלשון הרע. אבל זה בא כי העצבים מתפקעים. .אבל תמיד בלב יש מקום נקי. בו אנחנו לא מיחלים או מאחלים רע. -לאף אחד .כאן ושם באותה תוכנית. בכלל תמיד הלב
צריך להיות טוב. וואם משהו חולה שם כאן בכלל בכול הארץ. מה נותר לברך את החולה ומיד לכלול-את כול חולי ישראל. כן מתוך תפילה לחולה. מזמור לדוד.. לברך את המתבקש על שמו ושם אימו .ומיד את כול חולי ישראל. מה קיבלנו לב נקי .ואנחנו לא רוצים רע לאף אחד. זה עם אחד. כאן אני מבקשת סליחה ומחילה. ואם פגעתי כאן ובכלל במשהו.גם במילה קטנה.של טעות.והיא לתיקון. לאחל לך שפולי-בכבוד גדול לך ליקירים לך לכול חברי הפורום נכבדים. -חברים מתחברים הם.בכיף להיות כאן.. גמר חתימה
טובה לך לכולם ממני ANN AS IZNERAL,,,,,,, AS יום הכי קשה לנו הוא בא בשבת האומר יום דין מקודש. -שבת שלום לכולם וצום
קל לכול עם ישראל.

רינתי77

Active member
אם כבר מדובר בסליחות כדאי שתפסיקי כעת

בהעמדת הפנים הזאת! לא מבינה מה יוצא לך מזה, אבל כנראה שיש משהו שאת מרוויחה מההתחזות הזאת. אותי זה כבר ממש מעייף...כל הניסוינות שלך להציג עילגות של עולה חדשה לא מצליחים והם עלבון לאינטליגנציה. פשוט תפסיקי ושאלוהים יסלח לך.

למעלה