הספירה לאחור לקראת הריאליטי של מקפליי!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

Lex 1

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

דני בורח

Lex 1

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

ממתי יש לו קעקוע בגב העליון...?

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאת רצינית? זה קעקוע ישן!

אבל אולי ידעת עליו כי הוא לא נותן לאנשים לראות אותו... אחרי שהוא עבד על העיצוב של הראשון מלא זמן איזה מעריץ/מעריצה חיכו אותו ועשו בדיוק את אותו הקעקוע, והוא לא רצה שזה יחזור על עצמו אז הוא מסתיר את הקעקוע. בכל מקרה, אם אני זוכרת נכון, הקעקוע הוא של ציפור וכתוב משהו כמו "Searching for my soul" כששלושת המילים הראשונה מעל הציפור והמילה Soul מתחתיה

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif חחח רציני? ../images/Emo67.gif

וואי יצאתי סתומה אבל באמת לא זכור לי שום דבר לגביי הקעקוע הזה... מתי בערך הוא עשה אותו? ו.. התיאור שלו נשמע ממש יפה! יש איזה תמונה שרואים אותו בבירור? ממש סקרנת אותי עכשיו חחח ואיזה קעקוע שלו העתיקו? מהשרוול? בואנה, איזה באסה שהעתיקו את זה ממנו חח הדבר הכי מבאס EVER

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאין לי מושג מתי הוא עשה אותו...

אני מעריצה שלהם רק מעט יותר משנה... אבל זה הקעקוע השני שהוא עשה, אחרי הקעקוע ברגל (וזה מה שהעתיקו לו).... אני חושבת שאין תמונה שרואים אותו בבירור, כי הוא שומר עליו... אבל אחת המעריצות הצליחה לצלם תמונה של חלק ממנו: http://www.fleckingrecords.co.uk/2009/12/dannys-tattoo-revealed.html

Lex 1

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

תמונה מדהימה

Lex 1

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

תרגעי, הוא מאורס

Lex 1

New member

Lex 1

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifישלי שאלה -

ישלך מקום להשיג תמונות מההופעה של ברצלונה?D: כי לפי מה שהבנתי הארי היה עם חולצה של בארסה באיזשהו שלב, ואני מתה לראות את זה. *~*

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif אממ מההופעה עצמה לא נראה לי.. ../images/Emo4.gif

אני מעלה כרגע את התמונות מהספרד ואני אנסה לחפש אח"כ אם יש מההופעה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifסבבה תוודה רבה ../images/Emo23.gif

פשוט ניסיתי לחפש לבד, ואני קצת עקומה בדברים האלה.XD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאישה! את אדירה../images/Emo68.gif

כל הכבוד על כל התמונות והחדשות!