השינאה פה לאתי יצאה מפרופורציה תחשבו

ela501

New member
../images/Emo243.gifהשינאה פה לאתי יצאה מפרופורציה תחשבו

תחשבו רגע אני לא מצדיקה את ההתנהגות שלה שהיא צועקת ,ואני יודעת שבתוכנית ריאלטי הכי קל למצוא דמות לשנוא ולהוציא עליה את כל הזעם והתסכול , לצד העצבים שלה שגם עושים עניין ומוסיפים לדינמיקה ולאקשיין בעלילה, היא גם דמות מצחיקה שמביאה הרבה פאן וצחוק לבית. חוץ מזה אם היא תצא את מי תשנאו, ואיך הבית יראה , כמו כדור שינה מנומנם עם רייטינג של 5%. לכל האיציקים למינהם נא לא לקלל ,אני רוצה לשמוע טיעונים ענייניים תודה אלה

niva99

New member
את צודקת

אנשים לא אוהבים ברברים שמאוהבים בעצמם ועפים על אנשים חפים מפשע.

אני מנוע מלהגיב אלה.להזכירך תמכתי בפרידה הכט.

אותה פרידה הכט שלעומת אתי חזן היא חסידת אומות העולם. אותה פרידה הכט שמאכילה חתולים עזובים ולא שורפת אותם. אותה פרידה הכט שמעולם לא ריכלה נון סטופ יום יום שעה שעה כמו אתי חזן. אותה פרידה הכט שהלכה עם האמת המזוייעה שלה על ספר התנ"ך,ולא שיחקה אותה חוזרת בתשובה שהולכת לבושה כמו ז'רלולה. אותה פרידה הכט שאמרה שטויות על גבי עשן הסמים שלה,ולא מתוך הגיון ורוע צרוף כמו אתי חזן. אותה פרידה הכט שהיתה מצחיקה ולא מדכאת. אותה... זה מה שיש לי לכתוב לך גברת אלה פיצ'רגלד היקרה.

ela501

New member
פרידה הייתה הרבה יותר גרועה רק שפרידה

הרבה יותר חכמה וידעה להתנסח יותר טוב ואני חושבת שפרידה מאד תרמה לעונה של האח כדמות הקשה והרעה בלעדיה העונה לא היתה טובה

לא הייתי אומר תת-רמה.היו לה נכויות רגשיות..

באספקטים שונים של התנהגות בחברה,כללי נימוס,וכו.. אבל היא היתה דמות ורסטילית ומרתקת. בורי אתי חזן לא מרתקת אותי ולא מצחיקה אותי. דרך אגב הייתי בת"א אצל ידידה,הזמנו משלוח של ג'חנון מפרידה הכט,ומה להגיד לכם... אכזבה! כמה שהיא חפרה על הג'חנון הזה,או או... לא שווה את המחיר,התמחור גבוה מידי. הג'חנון של אימא,ועוד ג'חנון מהירקון לא נופלים ממנה ואולי יותר טובים. לפחות היה מעניין לדבר איתה בטלפון,נסיתי להעלות לה את הפיוז,חחח די הצלחתי.

אל תמהרי לעשות הכללות-דיברתי רק על הג'חנון.

לגבי גברת רון הנפוחה מעצמה תרתי משמע. מוטב לי לא לדבר עליה,ועל בן זוגה תאב הפרסום מר נתי. אם את בקטע של עוף מכובס,אוכל ללא תבלון,והרבה מייק אפ על האורז שיבושם לך כם בישוליה של גברת רון. אצל פרידה לפחות אני יודע שהחומר הלבן שנפל לאוכל יעשה אותי שמח אחר כך כל היום,חחח

זה לא שנאה

סולדים ונגעלים מההתנהגות שלה. אבל בואי נהיה כנים, אתי היא לא ראש הנחש.. אלא קרן.

niva99

New member
זו אהבה יוקדת [ כמו להביור]

סתאאם ...סתאאם ... איך קשה להסביר את המובן מאליו. כאילו שתידרוש להתחשב בהיטלר כי צייר ציורים נחמדים...

למעלה