השינאה פה לאתי יצאה מפרופורציה תחשבו

niva99

New member
בעצם כן,,,עכשיו שאת מעלה את העניין

היא גם קצת צ'חצ'חית עם אובר ביטחון עצמי...

איציק911

New member
ההשוואה הנכונה לאתי זה דיקטטור מוסלמי

וזה לא בקטע של לקלל או לרדת עליה זאת השוואה מדויקת. היא גורמת לאנשים לאהוב אותה על ידי פחד הבנות בבית שומעות לה מפחד ואוהבות אותה מפחד בדיוק כמו המצרים שאהבו את מובארק או הסורים את אסד. למי שיש שכל הוא יבין שההשוואה במקום ולא על מנת לקלל את אתי למרות שאני יעשה זאת בשמחה. עם כל הכבוד לבנות יש זכות לחיות בבית כמו שהם רוצות ואחת כמו אתי לא תגיד לענבר קומי ותנקי,היא פשוט ניצלה את ענבר הילדה הטובה שלא יודעת לצעוק ולקלל ושהיא גם פחדנית והשפיטה אותה,ענבר היתה צריכה לענות לה ולסתום לה את הפה. להזכירכם היא צחקה על ענבר ואמרה לה שהיא שמנה ויש לה תחת שמן (אכזרי ביותר לרדת לרמה כזאת). ללירון היא קראה זונה ואף אחד לא רוצה לקחת אותה ...............ועוד אנשים יכולים לשאול למה שנואים את אתי?

איציק911

New member
לך אין טיעון ענייני השנאה אליה מוצדקת

תסבירי לי למה היא היתה צריכה לצעוק ולהשפיל את ענבר???? למה השפילה את לירון (שהיא גם במקרה אמא לילדה קטנה) ולקרוא לה זונה? בגלל שהיא רצתה את בן? למה היא מפחידה ומאיימת על הבנות בבית? למה היא חושבת שהיא יכולה להפחיד אותם ולשלוט עליהם שהם יעשו מה שבא לה? למה היא אומרת לדניאל אחותי הקטנה וכל הזמן מלכלכת עליה מאחורי הגב? למה היא מלכלכת על אורטל מאחורי הגב ומשחקת אותה חברה שלה וגם לאחר שאורטל ויתרה לה ונתנה לה שיחת טלפון היא ממשיכה לרכל עליה? למה היא התנפלה על ליז? למה היא גרמה לבנות הבית לעשות חרם מכוער על לירון וגם על ליז? מאיפה הרוע שיש באתי? רוצה עוד דוגמאות לרוע? אני בטוח שהתשובה שלך לא תהיה עניינית כי אין לך מה לענות הכי הגיוני לשנוא את הרוע כמו אתי קרן וליהי ולאהוב את הטוב כמו רוב בנות הבית

ela501

New member
אז ככה

על ענבר זה היה באמת גועל נפש והיא התחרטה מיד ואני מתה על אורטל כל השאר אני לא מצדיקה אבל הרי היא לא תזכה שלפחות תייצר קצת עניין וחוץ מזה את מי תשנא? אה את קרן וליהיא ומי אחרי זה? את מי אתה אוהב עוד לא הבנתי ? רק את מי אתה שונא כי זה הרבה יותר קל

איציק911

New member
יהיה עניין גם בלי רוע ו...

יהיה עיניין ויהיו מריבות אבל לא יהיה את אתי קרן וליהי השטן חיצונית אני חושב שמהתחלה ראו בבירור ששתי היפות בבית זה דניאל ואורטל והם ילחמו על איתן כל השאר חמודות וזה גם לא היה ממש לעיניין,להביא שתי יפיפיות על כמו דניאל ואורטל ולשים לידם בחורות חמודות זה לא כוחות. אוהב את דניאל ופחות את אורטל וגם את ליז לאחרונה אבל מי שתיצא נגד ציר הרשע אני יצביע לה ואם ליז תמשיך ותילחם נגדם אני יצביע רק לליז ולא לדניאל. אתי מכערת את התוכנית

ela501

New member
דניאל חמודה אבל אורטל נחש מתחת לקש

נערת אגו שמשחקת אותה חסודה כל ההתנהלות שלה לא טבעית ומשוחקת

איציק911

New member
לא יודע אם אורטל נחש וברור שאף אחת לא צדיקה..

ולמרות זאת אני לא שונא אף אחת מהבנות חוץ מציר הרשע אתי קרן וליהי שיוזמות חרמים ומשפילות ורומסות בנות טובות. וברור שיהיה מריבות גם בין דניאל לאורטל אבל לרמה של אתי קרן וליהי אף אחת לא יכולה לרדת

סתיו7337

New member
לפני יומיים הוכח שמה שכתבת ממש לא נכון

אתי הלכה לישון מוקדם (כנראה) וכל השאר ישבו בחצר של הבנות והריצו צחוקים וחיקויים אחד על השני. היה ממש כייף לראות אתי צעקנית, רכלנית, צבועה (תרתי משמע) ומיותרת לגמרי. למה כולם חושבים שמי שצועק הכי הרבה מוסיף הכי הרבה אקשן? כשאתי תעזוב (ולא, אני לא ממש חושבת שזה יקרה) ישתנו הדינמיקות בבית ויהיה הרבה יותר מעניין. כרגע המצב תקוע. אגב, אני הרבה יותר סולדת מקרן מאשר מאתי.

dindan84

New member
כבר ראינו ערבים שאתי היתה במיטה והיה מאוד שמח

בלעדיה כולם כתבו כאן שראה זה פלא - היה נחמד וצחוקים וסבבה גם בלעדי אתי ועדיף שכך היא לוקחת את כל הפוקוס לעצמה ולא משאירה מקום להכיר את האחרות לעניות דעתי גם קרן וליהי הרבה יותר חביבות ושפויות בלעדיה ונראה לי שקרן הפיקחית משלושתן קלטה את זה הערב מצויין השאלה היא מה תעשה הלאה

פשוט בושה מה שההפקה עושה עכשיו שהיא מעלימה

את חבורת הזבל ואת מה שהיא מדברת עכשיו. אתי באמוק על הצעקות נגדה,ובכלל באופן כללי כל חבורת הזבל בשוק שכולן עמדו היום. לא היה חסר הרבה שמישהי היתה הולכת היום,מספיק שדניאל היתה בפנים במקום עדי,ומספיק שהצנון היה בעל שכל סוף סוף ומבין שזה אולי מההזדמנויות הבודדות שלו להדיח את הפרחה מטבריה. גם בן אכזב,היה צריך לשמור את עדי כאופציה.

למעלה