יש לנו הזדמנו פז להפטר מאתי !!!

thisisme4

New member
../images/Emo243.gif יש לנו הזדמנו פז להפטר מאתי !!! ../images/Emo243.gif

אני מבקשת מכולם ליצור מצב שדניאל, קרן ואתי יהיו מועמדות לעזיבה. אל תצביעו לדניאל! היא חייבת להיות מועמדת. היא לא תלך בחיים בגלל שאיתן לא יסכים. לגביי קרן גב לא יסכים לעולם שהיא תלך. לכן אתי תהיי חייבת לעזוב. כיצד עושים זאת? מצביעים לאורטל, ענבר וליהי. אפשר להקדיש כל אחד 12 שקלים. ולהצביע בוואלה. 3 סמסים לאורטל, 3 לענבר ו-3 לליהיא. זו ההזדמנות שלנו להפטר מהאורנג אוטנג!!! היא בלתי נסבלת לצפייה. כל פעם שהיא מופיעה אני חייבת להעביר ערוץ. מי שיכול להשקיע כמה שקלים בשביל לגרום לכך שאתי תעזוב שיעשה זאת. בכל מקרה אל תצביעו לא לדניאל ולא לקרן , אל תצביעו להן. הן חייבות לעמוד להדחה והרי ברור שאיתן וגב והבנים לא יתנו להם ללכת. זאת אומרת שיהיו חייבים להעיף מישהי אחרת. אנא מכם!!!!!!!!!!!!!!!!!! עזרו לעולם להראות טוב יותר ולהחזיר את האורנג אוטנג למקומו השלו בפינת החי בטבריה. היצור הזה בלתי נסבל. לא להצביע לדניאל ולקרן .. !!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא על מנת שיעופו אלא מנת שישארו!!!!!!!!!!!!!!!!

thisisme4

New member
מה ליהיא מפריעה לך???

הבחורה הכי שווה שם. יפהפייה, חתיכה, עדינה, רגישה. חכמה, נבונה. כמו שיוני אמר לה - יש לך עיניים טובות, והעיניים שלה לא משקרות. איך אפשר לחשוב שהיצור החמוד הזה... בסדר, היא הסתבכה קצת עם עצמה. היא היתה לא בסדר עם בן. לדעתי היא נדלקה על הילד הרע - עבר פלילי, נרקומן לשעבר, מקועקע, ציני, "עמוק בכאילו", שחצן ויהיר. בסדר. קורה. היא הבינה שהבחור האמיתי ששווה משהו בוילה הזאת, הוא בן - בן אדם טוב לב, עם מיליון כשרונות. בעל הכשרה מלאה של עורך דין, חובש קרבי, מוזיקאי, (לא אגיד שהוא איזה ג'ף באקלי כן.. השירים שלו די חלשים) עוזר של חברת כנסת. הוא מציאה של ממש. אז היא הבינה שעשתה פאדיחה שויתרה עליו. קורה. היא צעירה בסה"כ. מה הבעיה שלך איתה?

thisisme4

New member
הזדמנות פז!!!! להעיף את תת-האדם אתי

להצביע לליהיא! להצביע לאורטל! להצביע לענבר! לפזר את הקולות ביניהן. להצביע כמה שיותר. אתי - יצור מבחיל ובלתי נסבל. כמה אפשר לסבול את נוכחותה? כמה אפשר לסבול את קולה, את כיעורה? אגב, היא מזכירה לי את ליידי גאגא. מזוייפת. צבועה. מגעילה עם אף מכוער. אנא מכם!!!!!! עזרו להציל את התוכנית. לא לתת לאתי השימפנזה להשאר בגן החיות של וילת הדור הבא. לשחרר את השימפנזה לשיכון ג' בטבריה. !!!

thisisme4

New member
אני לא מבינה מי אתם רוצים שתלך?

מי אתם רוצים שיילך???? ליהי המתוקה, שהסתבכה עם עצמה, בגלל שהיא מנסה לרצות את כולם כל הזמן? ורוצה שיאהבו אותה? אז מה.. אז הבחורה קצת חסרת בטחון. מי אתם רוצים שיילך? ענבר??? בחורה מהממת, סקסית. מי? אורטל? שלאחרונה ממש התחלתי להתאהב בה? דניאל? שמהתחלה היתה הדבר הכי שפוי ונורמלי בבית? שלא התלכלכה? קרן? לאחרונה השתנתה מאוד, היא חכמה, היא חריפה. היא הפסיקה עם הרוע לחלוטין. היא מקסימה ועם כריזמה. אז מי נשאר? אתי? את אתי אתם רוצים שתשאר? היצור המבחיל הזה? שאומרת לאורטל אני אוהבת אותך יא זבל? שממררת את החיים לכולם? שמלכלכת על כל אחת מהחמישיה הזו בלי יוצא מן הכלל למעט אולי ענבר? הטמטום שלה והבורות שלה אינם יודעים גבול. האיי קיו שלה לדעתי הוא פחות מ-80. מינימום אינטלגנציה. מקסימום וולגריות, רוע וצביעות.

easternstar

New member
תרגיעי,../images/Emo13.gifהגולשים בפורום בקושי מצביעים

מקסימום משתמשים ב 3 הצבעות חינם מסרגל הכלים בוואלה. המסמסים הכבדים לא מגיעים ממשתתפי הפורום הזה. למשתתפי הפורום יש דברים הרבה יותר חשובים לעשות בכסף שהם מרויחים.
כמה את משקיעה בהצבעות?

thisisme4

New member
המממ

אז ככה, הצבעתי פעם אחת.. בזמן שענת וליז היו חסינות. רק אז סימסתי וסימסתי קצת לענבר קצת לאיילת קצת לדניאל... מאז לא סימסתי... אז השקעתי בערך 3-5 שקלים :) חשבתי שאולי נתארגן.. אבל לא רוצים אז לא. מה אתה עושה בכסף שלך? קונה את הערוץ ב20 שקל לחודש? למשל? קונה בזוקה במכולת?

easternstar

New member
אני מקציב 20 ש"ח לשבוע כאשר מעניין אותי

מי תודח.
בינתיים הצבעתי 3 פעמים. סה"כ 60 ש"ח לכל אורך התוכנית. לא רכשתי את הערוץ הישיר כי אני רואה את התוכנית במחשב כשאני בעבודה.
לגבי ה20 ש"ח של השבוע הזה לי יש אג'נדה קצת אחרת להדחה.

easternstar

New member
אני לא סולח לענבר על היחס לאיילת ויש לה סיכוי

לזכות במיליון. היא "חביבת הקהל" משום מה. אתי אינה "חביבת הקהל" והעריכה היא נגדה. אני מעדיף להעיף את ענבר.

adiyon2

New member
מסכימה

גם את קרן וליהיא. אתי עושה רעש והיא מגעילה, אך יש כאלה שמעצבנים אותי יותר.

למעלה