יש לנו הזדמנו פז להפטר מאתי !!!

thisisme4

New member
אגב מישהו יודע אם יש מצב להסתבכות כלכלית בסמס

שמעתי שהחברות האלה לא ממש פייריות, לא בדקתי את החשבון אבל אולי מישהו מכם שכן סימס פעם או פעמיים חטף עוד כמה תשלומים שבועיים על הדרך כי לא קרא את התקנון? החשבון שלי התנפח במאה שקל נוספים... אני תוהה אם זה יש קשר...

easternstar

New member
צלצלי אליהם ותשאלי מהיכן החיוב

אצלי בינתיים הכל בסדר אבל כתבו פה על חברה אחרת שהיו איתה בעיות. כדאי להיות במעקב. אני מצלצל אליהם מידי פעם ומסדר לי חבילה יותר נוחה.

thisisme4

New member
את יודעת מה מזין הכי טוב שליטה של רוע?

שאנשים רואים ואומרים - מה אכפת לי, מה אני פראייר, מה אני אעזור לטובים? למה לי. שאנשים רואים למול עיניהם אנשי ביבים שעולים לגדולה ומשתלטים על העולם באמצעות רוע טהור, נלוזות, גועל נפש, תוקפנות וסכסכנות ואומרים - מה אכפת לי. אני לא אנקוף אצבע למנוע את זה. ככה זה קורה, ככה זה קרה וככה זה יקרה....

רינתי77

Active member
זה בגלל שה"אנשים" הם אלה שאיפשרו

מלכתחילה לרוע לעלות מפני שמשהו ברוע דיבר אליהם, איכשהו היה השתקפות של הרוע שלהם עצמם.

חחחחח

זה נקרא לעזור? לעזור לאנשים זה להעביר עיוור את הכביש, לעזור לנכה לעלות לרכב, לתרום לחולים, לתרום לעניים לתרום כסף לערוץ 10 זו לא תרומה בעיניי. אני אעשה עם הכסף שלי משהו מועיל יותר. תודה

Klayhamn

New member
קצת הגזמת לא?

לשלוח אסמאסים לתכנית ריאליטי זה "לעזור למנוע שליטה של הרוע"? השאלה האם קרן או אתי ישלטו בעולם או לא תלויה לדעתך בתוצאת הריאליטי-הכושל הזה?

thisisme4

New member
המממ

ראשית כל - תפריד בין קרן ואתי. אני לא יודעת איך זה קרה, אבל בהתחלה לא סבלתי את קרן, כי הרוע נזל לה מהאוזניים. אבל דעתי השתנתה ב-180 מעלות ואני חושבת שהבחורה הזו פשוט בחורה מדליקה. בסדר, אז היא נפלה קצת לקטעים של רוע וריכולים... קורה לטובים ביותר. מי לא אוהב לרכל ולצחוק על אחרים? עם יד הלב? מי לא נהנה מזה? אפילו קצת? היא הבינה שזה לא לעניין לעשות את זה בטלוויזיה והבינה שזה פוגע באנשים בבית והפסיקה עם זה תוך כדי שהיא מתנתקת מהשימפנז. אתי זה דבר אחר לגמרי, יצורה מרגיזה. אגב, יש הבדל בין לעזור לזקנה לחצות את הכביש ולתת להומלס שטר של 20 לבין להשפיע על תוכנית שצופים בה, לפי נתונים שהובאו לכאן, לפחות 100,000 איש. הרבה ילדים צופים בתוכנית הזאת. הרבה אנשים צופים בתוכנית הזו, ואם הם רואים שהתנהגות כמו של אתי היא לגיטימית, ולגיטימי שאדם כזה אלים וכוחני וטיפש יקבל זמן מסך, ותשומת לב, ובמה. אז כן, אם אנחנו לא נאפשר את זה זה יהיה מאוד מועיל להרבה אנשים. הריאליטי משקף את מציאות האוכלוסייה לא? אם בריאליטי אדם כזה עולה ומשגשג וזוכה לתשואות ומקבל במה, אז מצבנו לא טוב. במציאות לא נרצה לראות את אתי מעורבת בשום דבר שיש לו השפעה על החברה והכלכלה. אם אתן 20 שקלים להומלס, ההומלס יהיה מרוצה עד הגג, יקנה שני בקבוקי וודקה זולים ויחזור לשבת ברחוב. אם אעזור לזקנה לחצות מעבר חצייה, אחלה, כיף. היא תעבור את המעבר חצייה ואחר כך תגיע לעוד מעבר חצייה... מקסימום תגיע הביתה ושודדים ירביצו לה. אני לא אומרת שמעשים קטנים לא מועילים, אבל מעשים גדולים משפיעים יותר.

thisisme4

New member
לגביי קרן?

לגמרי... בהתחלה לא יכולתי לסבול אותה.. אבל אני ממש בעדה.

עם כמה שאני לא מתה על אתי עוד מתחילת התוכנית

הסלידה שלי מענבר גדולה יותר בעיקר בגלל מה שעשתה לאיילת... אני מקווה שענבר תועמד להדחה ע"י הקהל ושהבנים יעיפו אותה לקיבינמט...

סיטואציה הרבה חושבים כמוך ואני עוד בהתחלה

רציתי שענבר תהייה הזוכה במיליון וממש לא מגיע לה להיות בוילה לאחר מה שעשתה לאיילת

sunflower11

New member
מה שאתי עשתה ללירון וליז לא פחות גרוע, וענבר

לא מסוכנת בבית כמו אתי.

למעלה