המממ
ראשית כל - תפריד בין קרן ואתי. אני לא יודעת איך זה קרה, אבל בהתחלה לא סבלתי את קרן, כי הרוע נזל לה מהאוזניים. אבל דעתי השתנתה ב-180 מעלות ואני חושבת שהבחורה הזו פשוט בחורה מדליקה. בסדר, אז היא נפלה קצת לקטעים של רוע וריכולים... קורה לטובים ביותר. מי לא אוהב לרכל ולצחוק על אחרים? עם יד הלב? מי לא נהנה מזה? אפילו קצת? היא הבינה שזה לא לעניין לעשות את זה בטלוויזיה והבינה שזה פוגע באנשים בבית והפסיקה עם זה תוך כדי שהיא מתנתקת מהשימפנז. אתי זה דבר אחר לגמרי, יצורה מרגיזה. אגב, יש הבדל בין לעזור לזקנה לחצות את הכביש ולתת להומלס שטר של 20 לבין להשפיע על תוכנית שצופים בה, לפי נתונים שהובאו לכאן, לפחות 100,000 איש. הרבה ילדים צופים בתוכנית הזאת. הרבה אנשים צופים בתוכנית הזו, ואם הם רואים שהתנהגות כמו של אתי היא לגיטימית, ולגיטימי שאדם כזה אלים וכוחני וטיפש יקבל זמן מסך, ותשומת לב, ובמה. אז כן, אם אנחנו לא נאפשר את זה זה יהיה מאוד מועיל להרבה אנשים. הריאליטי משקף את מציאות האוכלוסייה לא? אם בריאליטי אדם כזה עולה ומשגשג וזוכה לתשואות ומקבל במה, אז מצבנו לא טוב. במציאות לא נרצה לראות את אתי מעורבת בשום דבר שיש לו השפעה על החברה והכלכלה. אם אתן 20 שקלים להומלס, ההומלס יהיה מרוצה עד הגג, יקנה שני בקבוקי וודקה זולים ויחזור לשבת ברחוב. אם אעזור לזקנה לחצות מעבר חצייה, אחלה, כיף. היא תעבור את המעבר חצייה ואחר כך תגיע לעוד מעבר חצייה... מקסימום תגיע הביתה ושודדים ירביצו לה. אני לא אומרת שמעשים קטנים לא מועילים, אבל מעשים גדולים משפיעים יותר.