את כאן אז יש נשמה בפורום. כמה פעמים נכנסתי לפורום היכל התהילה ושאלתי איפה אתם..?? לא כיבלתי תגובה נכון הבנתי שאין הרבה מה לעשות שם זמנית? שבת שלום לך לכולם אוהבת
../images/Emo13.gifגם אני בשוק ושוק? מתוקה דידוש =
את כאן. אני בגלל חום מותשת לא עוזר מזגנית ולא מאברר. מה לעשות אמת מטבע האדם זה לרדוף -ונרדף? אחרי כמעת כול תוכנית ראליטי.. אני גם אמרתי לחברת הכבלים רק חודש אחד ולא יותר. לפני היה חינם ובקושי ראיתי. אבל נראה לא הפסדתי הרבה.. . מה לעשות זה מה שיש בזמן זה לראות.בין לבן משהו אחר. התגעגעתי לך לאילנה לכולם. חסרה הקלסיקה. צריך ללכת לשוק הכרמל לקנות קצת. מקווה שלא פגעתי בדבר כאן. הנננות כאן בארץ מרשות הרבה מעבר? לדוגמה אף חבר לא אוהב שמדברים על האקס אף גבר. נכון הבחורות מספרות אחת לשנייה אבל הם מעבירים לגברים. זה היה הרבה אצל דנייל ואותה עמבר. לא רואה בא אישה ודבר. הרבה ריקנות. נכון יודעת לשמור על השיחה. זה אומר לענות טוב אבל הכול ריק יותר מזל מסכל כך אגיד. כי היא מקבלת הרבה פידביקים. המממא של איילת? גם. וחבל שאותה ליז מזכירה לי הרבה את החופרת מהאח הגדול. שלו עזה המצלמה ןהיא עציץ זו- סיון אברהמי. אם זוכרים.והכי מגעיל את העולם ואותי כמובן איך הם אוכלים עם האצבעות. גם בשיטה של סיון אברהמי. זה זיהום זה לא יפה לטלויזיה. מגעיל . דוגמה עמר יש לה מחלה לנגוע הרבה ברגליים בזמן שהיא בשולחן. ומיד עוברת לפנים ולצחלת. רובם אוכלים עם האצבעות מלקקים מנקים את השיניים ובולעים את הפרור המקורופי. גם איתן עושה זאת לא מעט. טוב מתוקה כתבתי בשביל כמה ימים חחח. שבת שלום ומתוקי
לא קרה לא קורה וכנראה שלא יקרה שם כלום. אני כבר על סף ייאוש אין לי כח לחפירות הבלתי נגמרות שלהם השיחות לא מעניינות אין אינטראקציה ואיתן משעמם כמו צנון מיובש. הכי נורמלים שם אלו בן ואורן אבל לא קורה אתם כלום בקיצר משעמם. שבת שלום גם לך מותק כיף תבואי לפה יותר