סיכום ביניים על כל הדיירים

meytula

New member
../images/Emo243.gifסיכום ביניים על כל הדיירים../images/Emo243.gif

אתחיל עם הבנים ואמשיך עם הבנות מוזמנים גם אתם לסכם איתן-לאחרונה הוא מתחיל להתעורר.לדעתי הוא די סגור על דניאל למרות שיש עוד חודשיים ואני מרגישה שיהיו עוד הפתעות רבות איתן אומנם נאד נפוח ויבשוש אבל הוא די הפתיע אתמול בהתמודדות שלו עם כל מיני מצבים חברתיים שהראו את הצד הטוב שלו. אורן-הכי חמוד ונורמאלי מהבנים,הוא נסבל,הוא לא מתלהב,הוא לא צבוע. יוני-הרע בהתגלמותו,מתקרב לכל הבנות משחק אותה קואצ'ר עלק העיקר לרכל .הוא משחק אותה דואג לכולן אבל תאכלס הוא מחפש ליכלוך ומאוד דואג למעמדה של אתי.עצם העובדה שמנסה לחמם את בן על איילת כשאתמול עשה איתה שיחת נפש ואמר לה שהיא הכי מדהימה שיש מעידה עד כמה הוא צבוע ורע.אתי הגברי בן-מאוד התרשמתי ממנו בהתחלה וכמו שאומרים גודל הצפייה גודל האכזבה.הוא מאכזב ובגדול,נגג ,מושפע,חסר עמוד שידרה,לא החלטי,חרמן,לא חכם במיוחד,חש את עצמו.הוא פשוט מגעיל הבנות קרן-שיא הצביעות,פתאום אחרי ההדחה היא מתלוננת שהיא לבד,היא בוכה,היא מסכימה עם כולם שאתי זה השפעה רעה,זאת חברה זאת??היא נחש.עם כמה שאתי רעה היא לא הייתה מוכרת את קרן.אבל קרן ,אכסבת התוכנית.לא יאומן איך אהבתי אותה בהתחלה ענבר-היא לא שמנה,היא בטלנית,היא כל היום אוכלת וישנה,ראית אותה פעם תורמת משהו לבית?מנקה?שוטפת כלים?היא נהייתה רכלית מגעילה וסכסכנית קנאית.לקח לנו זמן לקלוט את הנחשה הזאת אבל הנה היא יצאה מהמחבוא.עזבו היא לא נחשה היא פשוט לא חכמה במיוחד.עדיין אי אפשר להגיד עליה נחש אתי-את הדברים שאני חושבת עליה עדיף שלא אפרט.היא רעה,היא צבועה,היא שקרנית היא יודעת שכולם מפחדים ממנה ומנצלת את זה לרעה.במקום להיות דמות חזקה שמשפיעה לטובה וגוורת למעשים טובים היא גוררת את כולם להתנהג ברע ולעשות חרם על בן אדם. אורטל-עדיין לא גיליתי מי היא,לפעמים נראית נחש ושחקנית ולפעמים כנה.לא יודעת היא בגדר חידה עבורי דניאל-אני מתה עליה.אותה לא סבלתי בהתחלה כי חשבתי שהיא באה רק לשחק,עד שהיא התאהבה באיתן ומאז היא מקסימה,האהבה עושה טוב לאנשים. איילת-הייתה מקסימה,הייתה הפייבוריטית שלי,עד שהתחברה לאתי וקרן והפכה להיות צלע שלהן.זאת לא באמת איילת היא פשוט רוצה להיות מקובלת חסך מהעבר.רואים שהיא לא הגיעה מרקע של ילדה פופולראית ועכשיו כשיש בנות כמו קרן ואתי היא חושבת שאם תתחבר איתן תסגור מעגל של תקופות שחורות שלא הייתה מקובלת.תאכלס היא מסכנה ענת-הפתעת החודש.היא מקסימה אבל חבל שהיא מפחדת מהצל של עצמה ולא מביאה את דעתה האמיתית . ליהי-למלמ''ית.היא נגררת,אם היא בחברה טובה היא סבבה אם היא בחברה רעה היא רעה.מה שכן אני לא מבינה מה הקטע עם בן או שהיא מתבשיית ולא נעים לה להגיד לו שלא בא לה עליו או שהיא צבועה. ליז-לא מובנת,אם מישהו יכול להסביר לי מה הקטע שלה אשמח לשמוע יש מישהו ששכחתי??

adiyon2

New member
מאמינים לה שהיא אומרת שלא מתפתח כלום כי היא

ביישנית. אני לא. מסבנת אותו.

גם בן כבר לא מאמין לה

עם כל הקושי לפתח משהו במקום כזה, אם ליהי באמת היתה נמשכת אליו ומעוניינת לפתח משהו איתו זה היה קורה בטבעיות...זה כבר מתחיל להיות ברור גם לבן שהיא לא ממש בעניין שלו ואם היא תישאר זה לצורך "חסינות" במשחק... עכשיו הוא הציע לקחת צעד אחורה...היא מזדעזעת מהרעיון ואומרת לו שהיא לא רוצה שיתרחק...היא מ-פ-ח-ד-ת !!!

meytula

New member
אני מתלבטת רק מסיבה אחת

בנשיקה הראשונה שלהם לא הייתה כימיה וזה ברור שהיא התביישה להיות במצב הזה ולא בגלל בן,בגגל הסיטואציה עצמה אבל אחרי זה היא אמרה לקרן שהוא מגעיל אותה,לא?

didush100

New member
מה לא ראית מה היה בניהם ביום שלישי

הם התנקו איזה שעתיים והיתה מלא כימייה. אני מאמינה לה לגמרי היא מתרחקת ברגע שמתקרבים אליה ומאוד לא נעים לה מהאנשים בבית במיוחד מאתי

meytula

New member
הייתה עוד נשיקה??

לא ראיתי האמת,יש סירטון של הסצינה??? אתי נראה לי כבר מזמן פרשה מהמשחק.היא הבינה שאין קשר בינה לבין בן

didush100

New member
הרבה נשיקות

הם שכבו בחוץ על הספה והתחבקו והתנשקו איזה שעתיים ואח"כ לפני שהלכו לישון התנשקו קצת במקלחת

niva99

New member
לגבי השאלה שלך על ליז

נראה שיש בעברה סוג של הטרדה מינית, דבר שהשפיע עליה רבות [ ומסביר את התנהגותה האימפולסיבית והגבולית מבחינה רגשית].

meytula

New member
אוקי זה מסביר הרבה דברים

היא הולכת לאיריס בכלל?

כן בן...קראת לי?

אמר עכשיו "סיטואציה הזויה"... אני פה ואני ממליצה לך לעשות מה שהאינסטינקט שלך אומר- אם אתה רוצה לקחת צעד אחורה, תעשה את זה... שלך, סיטואציה הזויה

Lichy7

New member
חחח נפלאות השם ../images/Emo13.gif

היית צריכה לראות אותי אתמול כשאיתן וקרן דיברו על כמה שהליצ'י נדיר וטעים. הרגשתי ממש גאווה לאומית. אפשר לחשוב שהכלאתי אותו בעצמי :)

Lichy7

New member
חחחחחחחח

לך בכלל אין זכות דיבור! יש לך כינוי יותר חמוד מכולנו פה
אצלי זה כבר השתרש, זה הפך לכינוי גם אצל החברים :) ואלה מהאוניברסיטה הם המהדרין- גנבו לי יוד. קוראים לי ליץ'.

רגע רק רגע

Active member
תגידי תודה שזה ליץ'...

כי אם באוירת הוילה עסקינן... יכלו לקרוא/לעשות לך - לינץ'

למעלה