סיכום ביניים על כל הדיירים

merilue

Well-known member
אני רואה את הדברים אחרת

לא ראיתי אפילו תכונה אחת באף בחורה שם,שלא נתקלתי בה בחיי היום יום לפחות פעם אחת בחיים את אתי פגשתי בכל דוכן בשוק (סליחה על הבוטות) את קרן מלכת הכיתה ביסודי(גם את ליהי) את איילת,הילדה הצומי ששואבת מהחברות את כל התשומת לב עינבר,הילדה החננה שקיבלה ביטחון ופרצה בכיוון לא ממש טוב וואוו את אורטל כמעט בכל מועדון-הטיזרית האולטימטיבית ואפשר להמשיך,אבל הבנת את כוונתי חושבת באמת,שלהפקה לא היו כוונות יותר מידי "חכמות" למצוא את השוני,את המיוחד,הלא רגיל,משהו שלא מוכר המכנה המשותף היחיד,והסיבה היחידה שאספו את הבנות האלה הן---יופי חיצוני אולי אולי באח הגדול-יש מצב לשוני נורמטיבי,כי הפורמט הוא בנוי על אישיות ססגונית אבל לא ברווק--פה הפורמט בנוי אך ורק למצוא לאיתן כוסית על,לא יותר אגב בקשר לבעיות שיש להן,בעיות כמו לרובנו-הן פשוט מקצינות את זה בשל ההסגר בבית

רינתי77

Active member
אישיות מוחצנת זה דבר אחד ומוכנות למעין

התערטלות בפני עם ישראל היא דבר אחר.כל אומן שמופיע על במה , למשל, הוא בעל אישיות מוחצנת. או שחקן, לצורך העניין. כשעומדים במרכז תשומת הלב, באור הזרקורים, נמצאים תחת עינו הבוחנת של הקהל. הבנות הללו מוכנות לא רק להיות באור הזרקורים, אלא לחיות באור הזקורים. זה הרבה יותר ממוחצנות. כמו שכבר כתבתי, לא כל אחד יכול.

poseidon111

Active member
מדוע לדעתך כל אלו שסופגות

אש נמצאות שם?האם כולן סובלות מתיסמונת האשה המוכה?אני אומר לך שלא ניראה לי.בדיוק כפי שאדם אשר סובל מהבוס וממשיך לעבוד, כי הוא יפסיד יותר אם ילך, הן נמצאות שם בניגוד למה שנדמה לך.העניין מתמצה בסדרי עדיפויות.הרווח מול "הסבל".לא חושב שסבלן הוא עמוק יותר או חזק יותר מכל אחד שנמצא במסגרת מגוונת של אנשים נוספים.אז נכון שם יש מצלמות,אך אותן מצלמות הן הסיבה שהן הגיעו לשם מלכתחילה.לעשות אותן מסכנות או קרבנות של אישיותן הפרובלמטית, הוא להמעיט בסבלם של האנשים הרגילים, אלו אשר חיים את חייהם במסגרת הלוחצת שנקראת "חיים",רק שאנו לא עוקבים אחריהם.

רינתי77

Active member
אבל זו בדיוק הנקודה: המוכנות לחיות מול מצלמה!

אני רוצה להדגיש שאני לא אמרתי שהן מסכנות. מה שכן אמרתי זה שהן מוכנות לחשיפה מוחלטת, חשיפה שאני ואתה, אולי, לא מוכנים לה. היכולת להיחשף בצורה מוחלטת כל כך מחייבת קווי אישיות מסוימים שהם לא נחלתם של רוב האנשים. אני לא אומרת שזה טוב או רע. אני כן אומרת שזה יוצא דופן, לא רגיל.

poseidon111

Active member
כל אחד שמחפש פירסום מוכן לחשיפה

בדרגה זו או אחרת.כך למשל כל שחקן קולנוע למשל, יודע שכל צעד שלו יהיה מלווה במצלמות. הוא איבד במידה רבה את הפרטיות שלו, וחשוף בכל רגע ל"פאפארצי". האם זה דוחה אנשים מלעשות זאת? בוודאי שלא. האם זה מעיד על "אישיות בעייתית"? לא. משתמע מכך שכל הסיפור של חשיפה רווח בכל העולם לאנשים כמוני וכמוך.כפי שכבר אמרתי, מידה מסויימת של מוחצנות,והופ, את שם.

merilue

Well-known member
לא יודעת,ואולי אנחנו הלא נורמטיביים שלא

מוכנים לחשוף ולחיות לאור הזרקורים כי אנחנו השונים?? אולי הבנות שם כ"כ "רגילות" ללא דופי שאין להן יותר מידי מה לחשוף,לא חריג, בואי נאמר הרי מיליונים משתתפים בתכניות ריאליטי בעולם,וכן חיים תחת אור הזרקורים תקופה מסויימת,ואני מאמינה שהמספר רק יעלה כי התופעה לריאליטי כבר לא -לא נורמטיבית,כלומר די שכיחה,ז"א ההתערטלות בפומבי כבר לא נדירה היום המשפט השגור הפך להיות "אין לי אומץ להיכנס לריאליטי" ולא המשפט "מה אני משוגעת,להיכנס" לאחרונה אני מתוודעת יותר ויותר לאנשים שאין להם בעיה לחשוף ולהיחשף בשביל מיליון שקל או פרסום חינם,ואני לעומת זה עדיין בשלי שגם אם יציעו לי מראש את המיליון שקל-לא אכנס לאף תכנית ריאליטי,אז אולי עוד מעט אני אחשב לשונה? בקשר להפקה,מסכימה שיש פה מעט חישובים להכניס כביכול "בעיתיים" לתכנית,שיהיה מעניין,אבל אל תשכחי שהם לא יכולים לחזות איך יהיו האנשים בתוך הבית,ואם יספקו את הסחורה "הבעייתית" שלהם,ולכן לפי דעתי החישוב המרכזי שלהם היה להכניס בחורות יפות הביתה,והעלילה תממש עצמה,כי בכל זאת בית מלא נשים כמו שק נחשים- ואולי הן באמת משוגעות,לא יודעת

רינתי77

Active member
מרילו, בריאליטי לא משתתפים מיליונים!

בריאליטי צופים מיליונים! זה אולי נותן תחושה שכולם בריאליטי אבל זה רק מרגיש כך בשל ריבוי התכניות. נכון שהרבה אנשים זורקים שהם מוכנים להשתתף בריאליטי אבל אני חושבת שברגע האמת, רובם היו נסוגים. ויש עוד עניין אחד: כמה אנשים יכולים לקחת פסק זמן של שלשה חודשים מהחיים שלהם? אני אתיחס לקטע של הפרנסה. כמה אנשים את מכירה שיכולים לעזוב את מקום העבודה שלהם לשלושה חודשים ושעוד תיהיה להם עבודה כשהם יחזרו ( בלי המיליון...).

merilue

Well-known member
אני נמצאת בחו"ל ואולי לא מיליונים(הגזמתי)

אבל יכולה לאמר,שב4 שנים האחרונות,מספר תכניות הריאליטי הפך להיות מפלצתי כמעט כל חודש צצה לה תכנית ריאליטי חדשה,אני כרגע צופה,בלי להתבדח בלפחות 10 תכניות ריאליטי חדשות שיצאו השנה,ואם תרצי אתן לך שמות,ואת השנה בהן יצאו-ואת יודעת מה?אוסיף ואומר שלא ברובם נערים ונערות,המון נשים וגברים כאחד משתתפים היום בתכניות ריאליטי כשאני אומרת תכנית ריאליטי-לא בהכרח מתייחסת לבית סגור,אני צופה עכשיו בג'רסי שור(לא יודעת אם שמעת על זה)מצלמים אותם 24 שעות ביממה,כשיש להם את האפשרות לצאת מהבית,לעבוד וכל החבילה,את לא מבינה את רמת החשיפה שלהם שם בתכנית--כמעט ולא מצנזרים כלום! עקרות בית של ניורק,אטלנטה,ניו ג'רזי וכו,(גם תכנית ריאליטי מוכרת)אותו המבנה של הפורמט,חשיפה כמעט מוחלטת של חייהם באופן מלא-ז"א שמצלמים אותם גם עובדים,גם ישנים,גם רבים עם הבעלים שלהם,חולני ואת יודעת מה??גם מתגרשים! סתם לדוגמא,האח הגדול-פה בארה"ב כבר עונה11 או יותר אם אני לא טועה,ז"א 11 שנים של כמעט,כמה?15,20 אנשים שנכנסים כל שנה לוילה וזו רק תכנית אחת,במדינה אחת,מני רבותׁׁ(האח הגדול מופיע ביותר מ70 מדינות בעולם)

רינתי77

Active member
תשמעי, אשכרה זה נשמע כמו פסיכוזה המונית

מה נסגר? אני מכירה כמה מהתכניות שהזכרת. עדיין, טרנד הריאליטי הזה הפך לשגעון של ממש. תראי כמה זה מוזר שאנחנו חושבים שהחיים של אחרים יותר מעניינים מהחיים שלנו...

merilue

Well-known member
חחח עוד מעט,את תראי גם אנחנו נרצה../images/Emo13.gif

efrat146

New member
איזה תוכנית הכי טובה לדעתך?

יש אפשרות לראות את האח הגדול של ארה"ב באינטרנט ?

merilue

Well-known member
כן בטח!!BIG BROTHER US בגוגל

יכניס אותך לאתר הבית ישירות א ב ל -לא ממליצה בכלל,לא אוהבת גם הרייטינג שלהם על הפנים הכי הכי -ג'רזי שור-רוצה לצחוק?אפילו לבכות מצחוק?תצםפי בזה,אבל-תשכחי מכל מידות המוסר שקיימות בארץ,אין שם לא מוסר ולא כלייות ואת יודעת?אני מתה עלזה,חברה צעירים שבאו לעשות כייף,ולא מתחסדים עלובים(זה יזעזע אותך קצת בתחילה ואחרי 3 פרקים בערך אני מתמכרת)התכנית משודרת בMTV נכון להיום זו התכנית הכי ניצפית בMTV הרייטינג הכי גבוה היום-יש 3 עונות מלאות,ואתמול בידיוק החלה עונה 4 שמצולמת באיטליה-מומלץ Housewives NYC חזק,על מספר עקרות בית שנשואות לגברים עשירים תכנית חדשה-REAL MOB תכנית חדשה,על נשות הגנגסטרים המפורסמים בארה"ב(אחדים מהם בכלא) אוי והרשימה ארוכה כנסי לאתר בשם BRAVO כמעט כל הסדרות ריאליטי שאת רוצה,יש שם

efrat146

New member
מגניב:) יש את ג'רזי שור בMTV הישראלי זה לא

מבויים נכון?מעניין למה האח הגדול שם לא מצליח .זה היה ככה גם בעונות הראשונות? רק שאנחנו לא נידרדר לשם בעוד כמה עונות חחח לפי העונה האחרונה אנחנו בכיוון. באמת יש בארץ בעיה קשה של התחסדות ומחושבות יתר.

למעלה