אוהבת הכל ברמת העיקרון, תלוי במריחה
האהובים עליי ביותר הם הקרמיים והנוצצים והפחות אהובים עליי בדר"כ הם הפנינה והמטאלי (לא השימרי - המטאלי) כי הרבה פעמים יש בעיות מריחה איתם ורואים סימני מברשת ואין לי סבלנות להתעסק איתם. ואם כבר להרגיש חופשי לשפוך את אשר על לבי - יש לי הסתייגות קטנה - אני שמה לב שיש בקרבנו (הישראליות) נטיה לרצות להכניס דברים למעין "מסגרת" וזה משהו שראיתי גם בפורום השני וגם בעוד כמה מקומות, מעין רצון ליצור "הגדרות", כמו מה הלק האדום המושלם, איזו חברה הכי טובה, איזה צבע ללבוש לראיון עבודה, מה המייבש המושלם וגם עכשיו מה הגימור המנצח. בחו"ל, לעומת זאת, אני שמה לב שיש הרבה יותר פתיחות והפלורליזם חוגג וככה נוצר מצב שיש בעצם מגוון הרבה יותר גדול וחשיפה ליותר דברים חדשים (לא למשל מצב כמו שראיתי בפורום השני לפני שנה בערך - קונאד זה צ'יפ, הלקים של אסי הכי טובים, ורק אדומים ורק ציפורניים קצרות ורק 5 גוונים שולטים - הרי יש כל כך הרבההההההה). באופן אישי, הייתי ממש שמחה ליצור גם כאן מצב של היעדר הכללות וגישה פתוחה יותר - שהכל יפה ושיופי זה בעיני המתבונן ושיש המון חברות והמון סוגים והמון מרקמים וגם בחברה אחת, אפשר למצוא לק שהוא מעולה ואפשר למצוא לק שהוא גרוע, ובמרקם מסוים לק אחד יכול מאוד למצוא חן בעיני ולק אחר ממש לא וכו'. כמו שגם הרלוט כתבה, למה צריך לבחור ? הרי יש הרבה גימורים וזה נתון בשטח, אז מה יתן לנו לבחור ביניהם, ולמה אחד צריך לנצח ? (אפי, אני מאוד מקווה שלא תביני אותי לא נכון, אני מבינה אצלך מאיפה הגיעה השאלה, אני רק חושבת שזה יכול לקבע בנות חדשות, שעוד לא התנסו בהכל, בניגוד אלייך
). אני מאוד מקווה שזה לא נשמע יותר מדי כמו חפירה, אבל אני באמת חושבת שאם נאמץ גישה כזאת, ונעודד לקיחת "סיכונים" והתנסויות בצבעים/ חברות חדשות, בלי לקבוע מוסכמות, המקום הזה יהיה הרבה יותר מפותח בעתיד ונוכל ליצור קרקע פוריה להמון דברים חדשים