שרשור ריטושים לתחילת השבוע

Juneau

New member
המשך הודעה

אולי אפשר לגרור את הילדה שמתוקנת בתמונה ולעשות אותה קצת פחות מטושטשת , ולגרור את הבחורה הבלונדנית מהתמונה במקור ולהדביק לתמונה של הילדה עם התיקון ?, לנסות לעשות שהתמונה תיראה יותר אמתיתי כמו במקור רק שלא יהיה טשטוש תודה ענקית! נ.ב אם אני ישלח תמונה אחרת של הילדה מאותם הבגדים תוכלו להצמיד את זה לבחורה הבלונדנית ? ואז זה יראה יותר טוב?

תמונות שרופות

שלום לכל גולשי הפורום , לאחרונה השתתפתי ביום צילום אך חלק ניכר מן התמונות יצאו שרופות
אשמח אם תוכלו לשפר את האיכות (באיכות הנוכחית אני לא יכולה להשתמש בהן כלל) תודה מראש לכל הגולשים שייתרמו למשימה! (אני מעלה את התמונות באיכות נמוכה - במידה ואפשר להעלות את האיכות אודה מאוד למי שייעשה זאת)

Smertonos

New member
הפתרון

תמונות שרופות אלו תמונות אשר מכילים חלקי תמונה בהם הפיקסלים נכנסו לרוויה. ז"א הפיקסלים באופן אחד מראים לבן ואלו חלקים שרופים. מכיוון שאין שם מידע אי אפשר לשחק אם זה בכדי לשפר. אבל כאשר החלקים העיקריים אינם שרופים (שזה המצב שלך) ישנו פתרון. הפתרון במצב הזה הוא להחליף רקע. ז"א לקחת ים אחר ולהתאים אותו בצורה כזאת שזה לא יבלוט לעין. אני לא עושה את זה כאן כי התמונות קטנות והמשימה אינה פשוטה. לכן זה לא שווה את המאמץ.

ארטית

New member
ולדעתי גם הצלחת ../images/Emo45.gif

כמובן שגם smertonos צודק. למי שהעלתה את התמונות בטח חשוב איך היא נראית בהם, ואת בהחלט שיפרת את המראה שלה. לגבי הרקע זה באמת שרוף (לבן) בחלק מהים. ניתן להוסיף ים על ידי חותמת, אבל המקצועיים ישימו לב כנראה שזה העתקה. ניתן גם להוסיף צבע כחול לים ע"י איזון צבע ומסכה. נראה מה תגיד בעלת התמונות

freakcity 2

New member
אשמח לדעת מה דעתך.

אין לי כח לעשות את השאר, במיוחד לנוכח העובדה שאני לא יודעת אם את אוהבת את זה או לא. חדשה בפורום אגב.

ממש אהבתי - תודה

הדבר היחיד שמפריע לי הוא שבולט שהתמונה עברה ריטוש, שזה משהו שאני מעדיפה להימנע ממנו

freakcity 2

New member
אה קול

את כאילו רוצה שהיא תראה פחות מלוטשת? האמת שסתם שיחקתי עם זה קצת, לכן זה נראה לא מספיק מקצועי מסביבך - קצת הילה.

למעלה