יום רביעי

Little McMickey

New member
../images/Emo243.gif../images/Emo239.gifיום רביעי../images/Emo240.gif../images/Emo203.gif

[שיאו איזה אייקונים מגניבים
] אז מה קורה בננות?? חזרתי אתמול מהצבא והיה לי ממש שבוע כיף בבסיס....... הכרתי מישהו ממש ממש חמוד מגולני.. כשחושבים על זה אני מכירה אותו כבר 3 חודשים ככה... ורק יום ראשון ממש כזה התחברנו...
if you know what i mean
והוא מזכיר טיפה את סטיב-או מג'קאסס רק יותר חתיך חח בקיצור, חאלס על בנים XDD הייתי בהופעה של סימפל פלאן והיה פשוט ע- נ- ק
כל כך כיייייייייף! הייתי עם אחי הקטן ונהינו ממש! קודם ראינו את כל ההופעות האחרות של שבק ס' והדג נחש שהיו ממש טובים!! היה כ"כ חםםםםםםםם שהיה בא לי למות! אבל סימפל היו גדולים.. הופעה הרבה יותר טובה מהקודמת... וגם דייויד היה שזה בכלל בונוס לעומת פעם שעברה.. והם כל כך חממודים! צילמתי איזה 200 או אפילו יותר תמונות.. אני כל כך שמחה שיצא לי להיות שם.. כי יצאתי במיוחד מהבסיס כדי לראות.. וחזרתי יום שישי לבסיס.. הם אמרו שהם יחזרו ואני כ"כ מאמינה להם שגם אז אני הולכת! גאד הם טובים בהופעות
בקיצור.. ספרו לי איך היה השבוע והכל מה עבר עליכן.... שאלה יומית מחר יש הגרלה... של איזה קבוצה תגיע לארץ בשביל לשחק מול מכבי או לודעת מי חח מי אתן רוצות שיבואו? [אלה ממכן שמבינות בכדורגל...] אני אישית MAN UTD כי אם הם באים אני פשוט משתגעת! ואני חייבת ללכת למשחק לעודד אותם XDD גאד זה יהיה חלוווום

sweet shir

New member
גם אני הייתי בסימפלD:

אבל אני לא חושבת שהם היו הרבה יותר טובים מההופעה הקודמת.. היו מושלמים באותה מידה.DDD: הולך להיות הרבה זמן עד שהם יעשו עוד סיבוב הופעות חחחח

McLife135

New member
../images/Emo55.gifסימפל היה מדההיים!! DDDDDDDD:

אוקיי הייתי קודם כל ביום רביעי בליידי גאגא D: היו קודם את כל ההופעות של כל הלהקות הישראליות כמו אביב גפן ומוניקה סקס שהיו ממש טובביםםםם *-* חחחחחח וראיתי בליידי גאגא את בנדוד שלי וכמה שנים לקח לו לזהות אותי >< והייתה לו חגורת ניטים שחורהה וגמאני רוצצהה
קיצר לא מעניין חחחחח חזרתי הביתה ב-12 בלילה והייתי גמורה מעייפות ועוד יום אחרי זה ישלי את סימפל
קמתי בבוקר ניסיתי לאכול אבל לא היה לי חשק ופשוט דחפתי לי אוכל לפה כדי שאני לא אהיה רעבה יותר מדי ואני עוד שנייה הקאתיי! אני כמעט התחלתי לבכות ונכנסתי לסרטים שאני לא אלך לסימפללל
אבל בסוף דחפתי לפה כדור ואחרי כמה דקות הבחילה עברה *פוי* ואז כשירדנו מהרכבת גיליתי שאיבדתי את הארנקק!! אני כמעט בכיתי ששםם! כי היה בארנק 100 ומשו שקל! ומה אני יאכל עכשיו ואיך אני אחזור הביתה?! והיה לי כ"כ מזל שהכרטיס להופעה היה בכיס של התיק ולא בארנק! אחרת בכלל הייתי מתה >< כשהיינו בתור נדחפנו לתור של ספיר XD וככה היינו די ראשונות בתור (ספיר tnx again
) ובזכות מאי ושובל שרצו הכי מהר שהן יכלו תפסנו שורה ראשונה כמעט באמצצעע!! D: עה ולפני שהתחילו כל ההופעות ראינו את סבס כזה בצד של הבמה ועשינו לו שלום והוא חייך אלינו D: וגם דייויד חייך ורק הג'ף המכוער הזה >< עשינו לו שלום צרחנו קפצנו והוא אפילו לא מצמץ הזבבלל!!! @: וככה כל היום עמדנו שם בחום וחיכינו להופעה של סימפל
ואז הגיעו שב"ק ס
כל הבנים שדחפו אותנו מאחורה כל הזמן צעקו 'ש ב ק ס ש ב ק ס' אלוהים ולא היה לי כח אליהם!! >< אז לקראת סוף ההופעה של שבק עשיתי כזה למוקי 'יוא לך כבר!' חחחחחח וכנראה שהוא ראה אותי
אז הוא עשה לי מן תנועה כזאת (להחזיק את הזין) חחחחחח וכאילו אמר לי 'את על הזין שלי' חחחחח והייתי פשוט בשווקק!
ואזזזז *תופפייםםם* צ'אק נכנס לבממהה! D: ואז כל שאר הלהקקהה! יוא איך השתגענו ששםם!!!!!!!!!!1 וסבס פשוט הסתכל כל ההופעה לכיוון ששלנוו *________* ופייר ירד מהבמה לקהל ותפסתי לו את היד ולא נתתי לו ללככתת! בדייויד לא הצלחתי לגעת כי הוא היה רחוק מדי
ותפסתי את המפרט של סבבסס!! עהעההאהעאהעהאהעאהאה DDDDD: והייתה שם איזשהי ילדה שהתחילה לחפור לי באוזן על השבר בעצם החמישית של הרגל שלה
הייתה פעם אחת שהיא תקעה בי מרפק בעמוד שדרה התחלתי כ"כ לצרוח ששםם!! אני התחלתי לרעוד מרוב עצבים!! וכשחזרתי הביתה היו לי שטפי דם מתחת לבטן, במרפק וכל הקו של החזייה שלי כאב
אבל זה כ"כ היה שווה אתזזהה!!
ואני חזרתי והבגדים שלי היו פשוט רטובביים!! זה לא היה מצחיק! זה הרגיש כאילו התקלחתי עם בגדיים!! איוו >< ומקודם בדיוק נגמר ראיון של סימפל ברדיו.. כל הראיון פשוט חייכתי כמו איזה סתומה! חחחחחחחח 10 דקות אחרי שהראיון נגמר ואני עדיין עם חיוך ענקי מרוח על הפנים! חחחחחחח פייק וצ'אק היו כאלה חמודים באריון *-* הם יחזרו שנה הבאה שוובב DD: טוב קיצר חפרתי
שאלה יומית אינלי מושג אני בכלל לא מבינה בכדורגל :S

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif XDDDD

חפרת על כל ההופעות והכל ולשאלה היומית כתבת 7 מילים XDDDD - הכל באהבה
- לשאלה היומית - אין לי מושג בכדרוגל

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif

כי מה את רוצה?
היומיים האלה היו עמוסים והייתי צריכה לספר כל פרט ופרט! חחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif גמאאניי הייתתיי!$!%$#@%

וואי היה כ"כ מושלם! הייתי שורה ראשונה באמצע!!@$ נגעתי בפייייררררר!$@#$%#@% יש לי את המפרט של סאב!@#!@$!# בקיצור היה מ-ו-ש-ל-ם!#!@$%#%#$^ לשאלתך: מכבי חיפה ממש לא מעניינים אותי אבל יש כ"כ הרבה קבוצות באירופה שהייתי רוצה להיות ביציע שלהם, במשחק שלהם!#@$ כמו: מנצ'סטר, ליברפול, מילאן, ברצלונה, ריאל מדריד, וצ'לסי. אם אחת מהן תהיה אני מקווה מאוד שאני אלך למשחק ואהיה ביציע שלהן D:

../images/Emo109.gifיש ציוני בגרותתתתתתתתת../images/Emo2.gif

מותר לי לחפור לכם? D: ערבית- מגן 100, בגרות 100, סופי 100
לשון- מגן 100, בגרות 83, סופי 92 תרבות ישראל- מגן 96, בגרות 76, סופי 86 היסטוריה- מגן 85, בגרות 81, סופי 83 מתמטיקה- מגן 68, בגרות 68, סופי 68
תקשורת- מגן 95, בגרות 92, סופי 94 מדעי המידע- מגן 100, בגרות 100, סופי 100 סך הכל- מרוצה
חוץ מתרבות ישראל אלוהים זאת הייתה הבגרות הכי קלה בעולם ><

sweet shir

New member
לי אין ציונים. :( ישלי רק מתמטיקה&אנגלית

מועדי א'. וגם אין ציונים סופיים כאילו חח & חחחחחחחחחחחחח מדעי המידע. לא יודעת למה אבל זה ממש הצחיק אותי. XD

m o r 1 0 2

New member
פאק,גמאני קיבלתי 94../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

בתקשורת!@#$%^& אחותיי,קיבלנו אותו דבר! וואי,איזה מגניבDD: רק שבמגן הוצאתי 100 ובבגרות 88
ותרשי לי להגיד לך שאת היית מסכנה,כמה בגרויות היו לך ?!? כאילו לי היו כולה 5....אבל עברת אותם בהצלחה רבה,חוץ ממת'XDD אני ב-3 יחידות יושבת על 100 ^^

../images/Emo109.gifחחחחח מגניב לנו../images/Emo98.gif

כן היו לי ממש הרבה, ומתמטיקה זה..לא נחשב

MiDdLe Girl

New member
מזל טוב על הציונים../images/Emo9.gif

הייתי מתה ל-92 בתקשורת...הלוואי עליי...
אני נדפקתי...לא העלו עוד...
איך זה יכול להיות?!?!
לא הוגן...

dougie10

New member
ברור שמנצ'סטר יוניטד

אם הם באים אני פשוט משתגעת (בדיוק כמוך) הם אהבת חיי!!!! אין על הקבוצה הזו.... ווואייי אני הולכת למשחק עם הם באים... וכמובן ליציאה של מנצ'סטר!!! glory glory man utd!!!!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifיאאאא יום חמישי XDDD

היום היה לי מבחן מחצית של הקורס של הפסיכומטרי, הלך די סבבה DDD: הכי טוב הלך לי באנגלית, איך הייתי לחוצה מזה XDD אני מחכה עדיין לציונים של הבגרויות, כ"כ מפחדת להסתכל בכלל
מקווה שיהיו ציונים טובים. ואיזה מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב הביצפר שלי זכה מקום 15 בין הבתי-ספר הכי מצטיינים בארץ!!!! "הנדסאים הרצליה" למי ששואלת את עצמה XD
אז סופסוף יש לי כמה ימים להירגע (עד יום ראשון כי אז שוב זאתי מהפסיכומטרי תפציץ אותנו בשיעורי בית וכאלה...) שאלה יומית: ליברפולללללללללללללללללללללללללללללל, או מנצ'סטר יונייטד, או ברצלונה, או ריאל מדריד XDDD קשה לי להחליט כי כל הקבוצות כ"כ טובות !! אהה וההגרלה היא היום בשעה שבע בערוץ 55 (ב"יס") ! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
גם התיכון שלי איפושהו ברשימה חחחחחח

אבל לא ב15.. איןלי מושג באיזה מספר היה כתוב בעיתון העירXD

למעלה