../images/Emo226.gifלפי מה שהבנתי, אני רוצה את מילאןXDD
אני לא מבינה בכדורגל, אבל לפי מה שהבנתי זה שבקאהם(
) משחק במילאן
אז אח שלי אמר לי סתם כזה "את יודעת, אם מילאן היו באים לפה, היית יכולה לראות את דיויד?" ואני כזה "באמת?!!" אז הוא אמר לי שכן, אבל כבר בחרו קבוצה אחרת
כלבים
אוקיי אתמול לא קרה שומדבר מעניין ><" אבל היום היה יום ממש מצחיק
אני, אחים שלי, אמא שלי, דוד שלי והילדים שלו, נסענו לירושליים לאיזה מערה כלשהי. אז נכנסנו וכל הזמן התחלנו להפחיד אחד ת'שני ולהצחיק אחד ת'שני.XD והמכנסיים של אח שלי כל הזמן נפלו, ובסוף הטיול איך שיצאנו הן נקרעו לו XD וגם אני ובנדוד שלי שני סנובים כל הזמן צרחנו שם כמו 2 טיפשים XD והתחלנו לשיר להם שירים XD והכל היה שם צפוף וישן. אז כל שנייה אנחנו כזה "מעניין מה יקרה אם יד פתאום תצא מהקיר?" ואח שלי כל פעם שנגמר לנו הפלאש ~כי שחכנו להביא פנס
~ אז הוא צעק כזה "ערפד!" ו"תזהרו" ושטויות כאלה, ואני קפצתי XD אווו וגם בחוכמתי הצלחתי לדפוק את הראש XDDD כי זה נמוך. ולא שמתי לב
אבל מאוד ניחם אותי שגם אח שלי דפק את הראש! XD וגם באופן ממש מוזר הצלחתי להישרף, ואני עדיין לא מבינה - ממה?!?!!? היינו מתחת לאדמה כל היום,לא הייתה טיפת שמש! >< ואני שרופה בפנים ובכתפיים דיימיט ><" פאק, זה נשמע ממש מטומטם.
אבל היה כיף, ואני לא אחת שאוהבת לטייל XD , אז זה ממש שיא שאני אומרת שהיה כיףXD פיי, חפרתי ><" oh well