מקצוע עליון תחתון

yulevi

New member
../images/Emo244.gif מקצוע עליון תחתון

כשם שהבטחתי הנה תוצאות הבדיקה שדוד ואני עשינו היום היינו אצל שעייה גור והיו לו 2 הצעות: 1]einhel ehm 1300 מקצוע עליון תחתון רוחב הקצעה 15 סמ גובה 12 סמ מחיר 2580 שח +מעמ 2] jifa jpt250 רוחב הקצעה 26 סמ גובה 16 סמ מנוע 2200W מחיר 6500 אקספורדיה 3] metabo hc260 אני מציע שתראו את המפרט באתר של מטבו רוחב הקצעה 26 סמ גובה 16 סמ מחיר 4500+מעמ בקניה מרוכזת לחברי הפורום מעל מקצוע אחד המחיר יהיה 4000שח+מעמ ב 3 תשלומים צקים או אשראי יכול להיות שלתשלום במזומן עוד הנחה קטנה את המטבו ראינו בעבודה אצל צביקה חברים שיש להם עניין אנא שרשרו שמות כדי לקדם זאת.כי המכירה תהיה לפי רשימה שמית שאעביר אם מישהו מהחברים יכול לצרף הצעות נוספות נשמח לדעת

artagel

New member
metabo המקצוע

דגם hc260 אני מעוניין לאחר שראיתיו בפעולה אצל צביקה התרשמתי לטובה וכי זה הכלי שיוציא אותי לחיים טובים וקלים. דוד

פפו

New member
לאור המחירים המפתיעים המוצגים פה

אני חש חובה מוסרית להוסיף גם את JET האמריקאי במחיר של 2500 ש"ח כולל מע"מ וכולל הובלה עד פתח הבית.

artagel

New member
JET

יוסי שכחת להוסיף " קצת" הוצאות להפעלה החשמלית בארץ

פפו

New member
על מה אתה בדיוק מדבר?

איזה הוצאות? שנאי 3000 וולט אמפר עולה 300 ש"ח כולל הכל עד פתח הבית. תוסיף את זה ל 2500 וקיבלת 2800. בל נשכך שהשנאי הזה ישמש לעוד מכשירים שתקנה בפחות מ50 אחוז מאשר בארץ.

artagel

New member
Jet

מי נותן השרות ? ואולי איך אפשר לרכוש בארץ ללא התכתבויות אינטרנט בקניה ישירה ומהירה?

WOODY HAREL

New member
דוד בוא אעשה לך סדר...

1. ה- 8% הם תיאורטיים ובפועל לא מורגשים כלל. לאחרונה רכשתי אקדח מסמרים עד 1.25 אינטש והפחידו אותי ששמתי כספי על קרן הצבי. הזמנתי את המקטרגים לירות באקדח הזול והנפלא שלא זו בלבד שעומד בנטל הכוח לא נפגע מהורדת המתח. 2. חלק לא מבוטל מהמכשירים שרכשנו אני וחברים אחרים בארה"ב רשום עליהם 50-60 הרץ. 3. אחריות ושירות ניתנים על ידי החברות הבינלאומיות מהן אנו רוכשים את המוצר. חבר של יוסי מעתלית שקנה בעקבות המסור של יוסי גם מסור מגריזלי ארה"ב, בזמן ההרכבה שבר חלק. גריזלי ארה"ב שלחו לו ללא כל חיוב חלק חדש תוך שבוע ימים במשלוח אווירי יקר. זה שירות אמריקאי בסטנדרטים שלא מוכרים בארץ. מנגד, תנסה לקבל שירות למסור (במקרה זה מסור סרט ששוויו מעל 200 ש"ח) שתרכוש בבר גל בת"א... יבואן ישראלי עם תודעת שירות זוועתית. אז מה עדיף? 4. לעניות דעתי ונסיוני (למעלה מ- 10 משלוחים מארה"ב בשנתיים האחרונות) עם רווחי המשווקים היבואנים עמילי המכס המובילים וכל מי ששכחתי בדרך אין טעם לרכוש בארץ ציוד נגרות חשמלי. נקודה. אין שום צורך בהתכתבויות אינטרנט. נכנסים לאתר בחו"ל קונים בכרטיס אשראי, מוסרים את כתובת יו אס אדרס וממתינים למוצר. פשוט מזה אין. נרכשו בשנתיים האחרונות ע"י חברי הפורום שלנו ופורומי הנגרות האחרים עשרות אם לא מאות מוצרים בארה"ב ללא תקלות ולשביעות רצוננו המלא. לא צריך להכנס לפאניקות מיותרות. זה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה.

yoavliberman

New member
משלוח מכונות נגרות לישראל והמשך דיון 50 או 60

שמחתי לקרוא את ההתכתבות הענפה בעניין התמודדותם של מנועי 60 הרץ (תדר אמרקיני וקנדי) עם התדר הכמעט אונברסלי של 50 הרץ המצוי גם בארץ. אני אמור לקבל משלוח של כמה מכונות נגרות קטנות בעלי מנועים בהספקים של עד 1 כ"ס: מסור נימה, מחרטה קטנה של Delta, משחזת טובלת מים של גריזלי ומקדחת עמוד של Craftsman. לפני שרכשתי את המכשירים ערכתי בדיקה של שאלת התאמת המנועים לתדר בארץ ובחנתי את השאלה באינטרנט וגם בשיחות עם טכנאי חברות הציוד לנגרות הגדולות בארה"ב. נאמר לי שמנוע הפועל בתדר נמוך מאשר תוכנן, יתחמם יותר ויהיה איתי יותר; המאוורר שלו ינוע לאט יותר ויצליח לקרר פחות. התוצאה תהיה התחממות ציפוי הבידוד של סלילי החשמל הכרוכים סביב ליבת המנוע, דבר שיביא לנזק ולאובדן כושרם לבודד -- אשר עלול לגרום לקצר ונזק למנוע. כמה טכנאים בארה"ב אמרו שיתכן ומנועים מסויים הם בעלי מפסק פנימי רגיש לחום שינתק את המנוע באופן אוטומטי אם הטמ"פ תעלה מעבר למותר. במקרה שכזה שאין לי ממה לחשוש פרט להפסד הכוח עקב הירידה בסל"ד. בכל מקרה, רכשתי את המכשירים ואני סקרן לדעת איך יגיבו. אם "הניסוי" שלי יצליח אדווח לכם על כך; וגם אם הניסוי יכשל ואשרוף מנוע. דעת רוב המומחים בתחום היא שמנועים המוזנים ב50 הרץ במקום ב60 הרץ יהיו איטיים ב17%, הזרם העובר בהם יהיה גבוה מהמתוכנן - גם כן ב17%, והם יתחמנו במידה רבה יותר ומהר יותר. אשמח לקבל הבהרה המכותבים מהיכן הגיע המידע על 8%. תשובה באנגלית המסבירה את הנושא טוב מאוד: The number of revolutions that an electrical motor turns is dependent upon the cylcles per second that the alternating current is changing. A motor that is designed to run on 60 Hz and is plugged into a 50 Hz system will turn 17% slower, the internal current will go up 17%, the amount of power (watts) will go down 17%, and the mechanical cooling will be 17% less. The end result will be that the motor will be using a higher current then what the motor was designed for, and this in turn will burn up the insulation of the electrical wiring which can result in burn-out which could cause a fire because of the excessive heat. למעוניינים בקריאה נוספת: http://www.lmpforum.com/inforum/Running-60-Hz-Motor-50-H-t3883.html http://wiki.answers.com/Q/Would_230_volts_50_Hz_appliances_work_on_240_volts_60_Hz

פפו

New member
להל"ן ארסנל האמריקאי שלי

מסור שולחן גריזלי 3 כ"ס 220 וולט שעלה 7000 ש"ח במקום 15000 בארץ ראוטר בוש 1617 1000 ש"ח במקום 3000 ראוטר דיוולט 600 ש"ח מסור נימה ריובי 18 אינטש 400 ש"ח מלטשת תוף גריזלי 1000 ש"ח (אין להשיג בארץ) מקצוע jet ואת כולם מפעיל שנאי 3000 וולט אמפר שעלה 300 ש"ח במקום 1500 ש"ח בארץ ואני עובד ללא כל בעיות עם ההפסד של 8 אחוז מיסכנים. אז מי שאוהב לשלם יותר שיהנה אבל לא הייתי ממליץ להטיל פחד מיותר באלו שמוכנים להנות בפחות כסף

yulevi

New member
גילוי נאות

השיקולים האלה צריכים היו לעלות כשהחלה ההתעניינות למקצוע מצד החברים ,ומכאן כל אחד יעשה כטוב בעיניו

WOODY HAREL

New member
תגובה לגילוי הנאות

הדיון הוסט מעניין המקצוע לעניין עקרוני של קניה בארץ או בחו"ל. אני מאמין שהחברים שעבורם נעשה ההליך על ידך הכירו את האופציה של קניה בחו"ל על יתרונותיה וחסרונותיה. לא עלה משהו חדש. חשוב לחזק את ידיך ולא רק מאחורי הקלעים ובשיחות סגורות!!!

למעלה