מקצוע עליון תחתון

yulevi

New member
הערה לסדר../images/Emo52.gif נמחקו הודעות

חברים התפתח כאן שרשור כולל ביקורת בחלק מהשרשור הוזכרו שמות אנשים כולל שם משפחה,בהתאם לתקנון האתר חל איסור חשיפת פרטים אישיים אלא בהסכמת האדם שנקבו בשמו.אנא תשומת לבכם בעתיד,טוב שיש ביקורת והבעת דעות אך שימרו על פרטיות ,לצערי נמחקו גם הודעות שעקרונית לא היו צריכות להמחק,רך יש כללים ואותן הודעות היו ברצף של אותה תגובת ביקורת,שבה הוזכרו שמות

yulevi

New member
הודעה לכל משתתפי השרשור

קיבלתי מספר מסרים למה מחקתי הודעות,כתבתי בהודעה קודמת את הסיבה אך מה שקורה שנמחקו גם הודעות שהיו כתגובה לאותה הודעה שבן לא הוזכר כל שם,כך בנויה המערכת.לכן להבא תכתבו אך ללא הזכרת שמות ופרטים אישיים של גורמים כל שהם ללא הסכמתם למערכת או אלי .ההסכמה של מי ששמו יכתב צרידה להיות בקובץ pdf

milch

New member
אני מניח שהכוונה אלי

אינני בקיא בחוקי האתר הזה, אני בטוח שבמידה והפרתי אותם, ניתן היה למחוק את החלק "המפר" בלבד ולהשאיר את החלקים שטרחתי בהם להסביר על "אקספורדיה", כיוון שהיא הוזכרה. שם בעליו מופיע בכל רשומה רלוונטית. אם נוצר מצב של הוצאת דיבה (שלא היתה במיקרה הזה), שיתבע אותי. העיתונים מלאים באיזכור שמות אנשים הקשורים לגוף הידיעה. אם לתפוז יש חוקים דרקוניים יחודיים או שהם סובלים מפראנויה, אינני מוכן לעמוד בגזירות המטופשות, ובודאי שלא אתיעץ עם עורך- דין מתמחה בעניני תפוז לפני כתיבת כל מילה. שתהיה לכולם המשך יצירה פוריה.

Javali

New member
שתי הערות

ראשית, מה אפשר או אי אפשר לעשות קשור גם למגבלות הטכניות של האתר. למנהלי פורומים בתפוז אין אפשרות לערוך הודעות. הם יכולים להשאיר אותן, למחוק אותן, לשרשר אותן ולנעוץ אותן. זהו. אם צריך למחוק חלק מהודעה, ההודעה נמחקת ויחד איתה נמחקות כל התגובות אליה. זה לא קשור לרצונו של מנהל הפורום. זה כל מה שהמערכת נותנת לו לעשות. שנית במקרה שיש מקום לתביעת דיבה (ואני לא טוען שהיה או שלא היה מקום לכזו) הרי שהתביעה עלולה לחול על כותב ההודעה, על מנהל הפורום ועל תפוז עצמה. ההצעה שמי שחושב שהוצאת את דיבתו יתבע אותך אומנם נחמדה, אבל לא מחייבת אף אחד. לכן, אם הנהלת תפוז ו/או מנהל הפורום חוששים שמא יש אפשרות של דיבה בהודעה שלך הם ימחקו את ההודעה.

yulevi

New member
סיכום השרשור

ולפני שההודעה תדחק הלאה אם יש יותר מאחד שמעוניינים בעיסקה,תעבירו אלי את פרטיכם האישיים כדי להעביר את השמות לחברה,ושכל אחד יסכם אישית את פרטי העסקה ותנאי הקבלה של המוצר,הכל יהיה באחריות הקונה והמוכר. לי אין קשר לזה ואין לי או לפורום אחריות כל שהיא לנושא. רק בדקתי נסיון של קנית כלים באופן מרוכז כדי לקבל הנחה קבוצתית,במידה ורק רחד החליט לרכוש אודיע לו כדי שיתקדם לבד בקנייה ,להדגשה המחיר הוא בתנאי שיותר מחבר בודד ירכשו את המקצוע מכאן כל אחד לעצמו

למעלה