שרשור
ו

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifנמחק גם

אם הוא נמחק וזה היה מהופעת לייב מסאמר לייב פסטיבל זה זה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifכן נראלי שזה היה זה. :X

ואתמול בלילה זה עוד עבד.XDD איזה דיכאון. -_-

polly88

New member
../images/Emo181.gifאמא'לה!

אמא'לה כמה זמן לא הייתי פה :O וכמה פספסתי! טוב לחזור חזרה :)

Little Ray

New member
../images/Emo207.gif~~~!!!!

אני מנסה מאומץ חדש ~
ועוד משהו, רגע של אושר... הציבו אותי בקריה! ת"א כל יום כן היום! וכמו שאמרתי בעבר ואומר שוב גם עכשיו אם לא סגור, אז לפחות קריה והדבר הכי טוב, שאני מוצבת שם עם החברה הכי טובה שהכרתי בקורס

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo45.gif

בהצלחה לך! אני מחאלת לך שתצליחי לשרוד את ת"א בקיץ,בכל זאת,זה לא פשוט בכל יום מימי הקיץ להגיע לבית השחי שנקרא תל אביב. ושמחה בשבילך על השיבוץ ועם החברה.ויש יתרונות בבסיס פתוח,כמו שישנים כל יום במיטה ונמצאים בבית כל יום,זה קול! ואת גם לא גרה מאוד רחוק,ככה שהנסיעות סבבה.

Little Ray

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo248.gifאם הצלחתי לשרוד את הסופ"ש הכי חם

בהיסטוריה של האנושות בשמירות בבסיס עם חצי מאוור, אז הקריה במזגן קטנה עליי

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifזה מה שרייבן פרסמה למעלה ^-^

וזה דמו
השיר החדש זה מה שסטפי פרסמה :)

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo207.gif צריכה עזרההה :)

אני מתחילה ללמוד לנהיגה וזה, התחלתי ללמוד באינטרנט כי ככה המליצו לי , יש לכם אתרים או ספרים להמליץ לי ? או דרכים טובות להתחיל ללמוד

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifקודם כל,בהצלחה!

אני למדתי באתר "דרך" שזה אחלה אתר וחברה שלי שלמדה מספרים אמרה שהם ממש לא טובים,אז מניסיון שלי אני ממליצה על דרך,כי אני הסתדרתי איתו טוב,והמידע עצמו בחינם,רק המבחנים עולים כסף,שזה 20 ש"ח ל30 יום,וזה משתלם. החומר עצמו לא מסובך בכלל,פשוט צריך משמעת עצמית כדי ללמוד כמו שצריך,ואפשר לסיים עם זה בכמה ימים,אם יש מספיק כוח רצון. אם לא זה נמרח. מניסיון שלי,כדאי לך לסיים תיאוריה לפני שיעורים,כי אני התחלתי ביחד והתיאוריה נמרחה לי ואישית לא הרגשתי שהשיעורים היו כאלו עזר בתיאוריה,מה שעוזר באמת זה החומר הכתוב באינטרנט.וגם,אם את לא מסיימת עם התיאוריה עד שיעור מסוים את לא יכולה להמשיך ללמוד,את צריכה להקפיא את השיעורים ואז להמשיך,וזה לא נעים בכלל.חוץ מזה לא כאדי שהתיאוריה תעכב כי היא עניין מאוד פשוט וכדאי לסיים איתו מהר כי הוא נמרח. עכשיו זו החלטה שלך אבל אני ממליצה לך ללמוד על ידני,ולא אוטומט,כי לדעתי ללמוד על אוטומט פשוט לא שווה את זה כי בכל מקרה את משקיעה בכל שיעור 100 ש"ח(בממוצע) אז אם אפשר להוריד 2 ציפורים במכה אחת למה לא? והידעת?באירופה רוב הרכבים הם ידניים.רק בארץ (ובאמריקה)אנחנו כאלו מפונקים.אה,וגם אין להם מזגנים ברכב. שיהיה המון בהצלחה!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifהאמת שכן זה האתר שאני נמצאת בו !

וגם אבא שלי אמר את אותו הדבר קודם לסיים אם התאוריה ואז להתחיל את השיעורים :) מממש ממש ממש תודה מאוד עזרת לי 3> רציתי להיות בטוחה שהאתר הזה טוב , ולשמוע חוות דעת מאנשיםD: בנוגע לידני האמת לא חשבתי על זה אבל נראלי שאני כן ילך על הידני , כדיי להיות בטוחה שלא יצא מצב שפתאום אני יצטרך לנסוע על ידני ואני לא אדע חחחחחחח שוב תודה רבה !

dairy milk

New member
כןכןכן!

אני בלמד חח, עברתי לפני שבוע
ומנסיוני המופלג!!! סתם, האמת שאני הלכתי על השיטה הפשוטה והמהירה - פשוט למדתי רק את התמרורים, ובכל השאר עשיתי את כל השאלות כמה פעמים. תאמיני לי - בתאוריה יש בדיוק את אותן שאלות, וכל עוד את יודעת את התשובה אליהן, את מסודרת. אני אישית עברתי ככה עם שתי טעויות בלבד. תהני ובהצלחה :)

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאת יכולה לשלוח לי תאתר חחח ?

ומזתומרת למדת רק את התמרורים ? זה אפילו לא חצי נראליי ממה שצריך חחחחחחחחחחחחח

dairy milk

New member
לאלא אני אגיד לך למה התכוונתי,

את התמרורים למדתי רגיל, כאילו שיננתי מה הם אומרים וכולי. אח'כ במקום ללמוד את הכל יבש כאילו לומדים מספר, עשיתי מלא שאלות על שאר החומר עד שידעתי את התשובות לכל השאלות. זה האתר - www.lamed.co.il בהצלחה :)

למעלה