../images/Emo97.gifקודם כל,בהצלחה!
אני למדתי באתר "דרך" שזה אחלה אתר וחברה שלי שלמדה מספרים אמרה שהם ממש לא טובים,אז מניסיון שלי אני ממליצה על דרך,כי אני הסתדרתי איתו טוב,והמידע עצמו בחינם,רק המבחנים עולים כסף,שזה 20 ש"ח ל30 יום,וזה משתלם. החומר עצמו לא מסובך בכלל,פשוט צריך משמעת עצמית כדי ללמוד כמו שצריך,ואפשר לסיים עם זה בכמה ימים,אם יש מספיק כוח רצון. אם לא זה נמרח. מניסיון שלי,כדאי לך לסיים תיאוריה לפני שיעורים,כי אני התחלתי ביחד והתיאוריה נמרחה לי ואישית לא הרגשתי שהשיעורים היו כאלו עזר בתיאוריה,מה שעוזר באמת זה החומר הכתוב באינטרנט.וגם,אם את לא מסיימת עם התיאוריה עד שיעור מסוים את לא יכולה להמשיך ללמוד,את צריכה להקפיא את השיעורים ואז להמשיך,וזה לא נעים בכלל.חוץ מזה לא כאדי שהתיאוריה תעכב כי היא עניין מאוד פשוט וכדאי לסיים איתו מהר כי הוא נמרח. עכשיו זו החלטה שלך אבל אני ממליצה לך ללמוד על ידני,ולא אוטומט,כי לדעתי ללמוד על אוטומט פשוט לא שווה את זה כי בכל מקרה את משקיעה בכל שיעור 100 ש"ח(בממוצע) אז אם אפשר להוריד 2 ציפורים במכה אחת למה לא? והידעת?באירופה רוב הרכבים הם ידניים.רק בארץ (ובאמריקה)אנחנו כאלו מפונקים.אה,וגם אין להם מזגנים ברכב. שיהיה המון בהצלחה!