שרשור
ו

מה קורה? :)

"תכירו - להקה חדשה בשם 'התסביך'. התסביך מנגנים רוק ישראלי איכותי בדיוק כמו שהוא צריך להיות! מוזמנים לשמוע 2 שירים מאלבום הבכורה שהלהקה עובדת עליו בימים אלו: מסתכל מהצד - http://www.youtube.com/watch?v=o3HfDCE_GE0 מקום אחר - http://www.youtube.com/watch?v=Ona3ZWf9RY4 נשמח לשמוע מה דעתכם ואם אהבתם נשמח אם תפיצו לחברים! מוזמנים להצטרף גם לעמוד הפייסבוק הרשמי ולקבל עידכונים בנוגע להופעות, שירים חדשים וכו' : http://www.facebook.com/HTasbich ------------------------------------------------------------------ ב29.1.11 יערך מופע בכורה בלבונטין 7 בת"א כל הפרטים על המופע: http://www.facebook.com/event.php?eid=138488266207303 אם אתם אוהבים רוק טוב מכל סוגיו, התסביך זו התשובה שלכם! נשמח לראותכם! ------ השפעות מוסיקליות: פו פייטרס, רד הוט צ'ילי פפרס, ארטיק מנקיז, מוניקה סקס, סינרגיה, משינה ועוד...

TotallyAwesome

New member
../images/Emo242.gifאיאהייראהיקראיקגחיכגדךלח../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

רק רציתי לציין שנכנסתי לחדר וובצ'ט של טום בסופר סיטי כהרגלי היום כי הוא תמיד פתוח אצלי בטאבס, ובדיוק נכנסתי באמצע. פאקינג. וובצ'אט!!!!!! כן עם טום בכבודו ובעצמו
והוא היה כזה חמוד חוץ מזה שהיו שם איזה 10 אנשים והוא לא הסכים להגיד ישראל למרות שחפרתי!!!!! כאילו ווטפאק, אולי הם נאצים או משהו
(חחחח איזה צחוקים אם בסוף נגלה שהארי ניאו נאצי ובגלל זה היה לו תגלח הזה), קיצר אבל הוא היה ממש חמוד וכאלה, ואני וכמה חברים שלי תמיד כזה מדברים בוובצ'אט שלו אז הוא אמר "מה, אתם פה כל היום?" ואנחנו כזה כןןןןןןןן
אז זהו היה כייף
ווהו ~נושמת ונושפת לאט כדי להרגע~ שיהיה יומעולה D:

TotallyAwesome

New member
סוגשל ../images/Emo3.gif

כאילו שאלנו אותו כזה שאלות ועל חלק הוא ענה ^^ תסתכלי בוובצ'אט האחרונה שלו, אני הייתי שם ועוד איזה עשרה אנשים, חח היינו ממש קצת כי זה היה בהפתעה!

2MayaN2

New member
פיספסתי את זה../images/Emo10.gif ../images/Emo221.gif

אבל הצחיק אותי שהוא שאל אם אנחנו שם כל היום
הוא לא יודע איזה שיחות הולכות שםXDD והמשקפיים
ואל תדאגי הארי אמר שלום לישראל וגם דאגי אז אני חושבת שאנחנו בסדר

TotallyAwesome

New member
חחחחח זה כי אני אמרתי לו ../images/Emo6.gif

זה היה כזה "Tom! we are in your webchat room all day long!" "Really? You are in my webchat all day? WHY?" חחחחח
וכאילו חחחח אני לא דואגת, אבל סתם עיצבן אותי קצת שהוא לגמרי התעלם ממני!
וכאילו הוא בטוח קרא את זה כי טוב שהיו שם בערך שלושה אנשים וחצי
אבל הוא אמר Pioneer Pants שזו בדיחה פרטית מטומטמת שלי ושל חברות שלי
אז אני סולחת לו

../images/Emo248.gif../images/Emo207.gif|כנסו!

ממ , לכל הבנות שלא רשומות לסופרסיטי .. אני מרגישה שמאז שהסופרסיטי נפתח כיאלו איבדנו קשר עם מקפליי כל הדברים החדשים העיקריים שלהם ,שמה. וכיאלו יש ניתוק מסוים .. זה מרגיש כזה לא פייר

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifמאז שהסופרסיטי נפתח אני פשוט הרבה

פחות מעודכנת... אני כבר לא עוקבת בטוויטר אחרי כל המעריצות שלהם כי כולן כל הזמן מדברות על הסופרסיטי וזה מעצבן ובהתחלה זה היה גורם לי לבכות כי הן יכלו להירשם ואני לא... אז עכשיו אני מתעדכנת רק לפי קרן ולפי הפורום וזה באמת מרגיש כאילו אני בעניינים הרבה פחות... אז אם הבנות שרשומות יכולות פעם בכמה זמן לפתוח הודעה עם כמה חדשות אני חושבת שזה יכול להיות מאוד נחמד

TotallyAwesome

New member
אני אשתדל לעשות את זה ../images/Emo9.gif

אני ממש לא רוצה שתרגישו לא מעודכנות D: חוצמזה עכשיו לא קורה כלווום.. כי הבנים חזרו עכשיו מהחופשת חגמולד שלהם וכאילו טוב שהם בקושי צייצו אפילו
, אז כאילו זה לא שפספסתן משהו חשוב

כן, זה די מבאס =\

אבל מה לעשות?! זה היה הרעיון של מקפליי ומה אפשר לעשות חוץ מאלה שיש להם פיוניר יספרו לנו הכל?

Stavit121

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifכן זה ממש מעצבן!!

כ"כ רציתי להירשם לסופר סיטי אוף :(זה היה באמת נחמד עם מישהי שרשומה תיפתח הודעה ותעדכן !!אני גם רוצה שתום ידבר איתי אפילו בתגובה או יגיד משהו קשור !!

../images/Emo204.gif../images/Emo3.gif

אני פיוניר ואני לא מעודכנת. בחיי, להיות מורה סאקס. אין לי זמן לכלום. ;;;;;;;

TotallyAwesome

New member
../images/Emo243.gif../images/Emo239.gif../images/Emo244.gifחדשות! ../images/Emo152.gif

ביום שישי מקפליי עומדים לצלם את הקליפ לסינגל החדש שלהם שהוא, אם לא שמעתן, That's The Truth, והם עומדים לשדר את הצילומים לייב לאורך כל היום, בסופר סיטי, והחדשות הכי טובות - זה לכולם! לא רק לפיונירים! אז תיכנסו ביום שישי לסופר סיטי ושתהיה צפיה נעימה

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאעא כמו שהיה לשיין אה לייט../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

yardenise

New member
../images/Emo185.gifמישי פה רואה

וזה עובד לה? כי אני ניסיתי לראות קודם וזה כל הזמן נתקע אז וויתרתי והחלטתי לחכות שהקליפ יצא ולהיות מופתעת

למעלה