שרשור
ו

yardenise

New member
../images/Emo207.gifמקפליי נמצאים בסקר פוסטרים בראש 1

אז מי שמנויה שתצביע

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלאן צריך לשלוח? ../images/Emo13.gif

כאילו לאיזה מספר... ומה צריך לכתוב אם אני לא מנויה... ^^"

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהייתי עושה את זה אבל פעם אחרונה הם

התקשרו אליי ושעה ניסו לשכנע אותי לעשות מנוי

TotallyAwesome

New member
שמיניסטים כבוד../images/Emo47.gif

חתמתי, אפילו שאני הולכת לשירות לאומי
ואמנם אין לי זכות לדבר, אבל יש הרבה חבר'ה שדווקא לא חושבים ככה.. אני יודעת שכמה ידידים שלי אמרו שאם היה אפשר, היו חותמים על מסמך שאומר, שאם יהיו בשבי, שלא ישחררו שום מחבלים כדי לשחרר אותם. אז לא יודעת, אין לי זכות להביע דעה בנוגע לעניין כי כמו שאמרתי, אני הולכת לשירות לאומי..סתם נקודה למחשבה

TotallyAwesome

New member
הארי אמר שלום לישראל שלוש פעמים!!!../images/Emo99.gif

היה עכשיו וובצ'אט בSC, והארי אמר שלום לישראל פעמיים ופעם אחת הלו לאיזה ילדה מישראל, והוא לא אמר שלום לאף אחד חוץ מאיתנו! הוא כזה בובון ההארי הזה! DD:

That McGirl

New member
../images/Emo207.gifאוףף מישהי יכולה לעזור לי בסופרסיטי

איזה בעסההה היה וואבצאט עם דני ואני רשומה ואני לא מבינה למה זה לא נותן לי .. זה עושה לי שאני צריכה לעשות את הסיסמ ושם משתמש ואני עושה ואז עושה לי שזה טעות וזה לא טעות .. קיצור אני לא מבינה שם כלוםם וזה ממש מבאס אותי..

TotallyAwesome

New member
אני אשמח לעזור אם אני יכולה!

דבר ראשון, בפעם הבאה תנסי להיכנס לשם משתמש שלך בעמוד הראשי, ואז להיכנס לוובצ'אט, אולי זה יעזור.. ואם לא, תנסי לעשות "שכחתי סיסמא" (אני בטוחה שאפשר איפשהו..) בכל מקרה אם יש לך עוד שאלות אם אני אשמח לעזור, בתור מישהי ששם כל חייה חחח

That McGirl

New member
כן נכנסתי מהפרופיל לשם משתמש ..

ואז זה נכנס לי וזה עושה לי בשביל ליראות את הוואבצאט אני צריכה שוב את הססמה ממש מוזר \: וגם עדין לא קיבלתי את החבילה יש לך מושג למי אני אוכל לפנות ? :O תודה בכל מקרה

../images/Emo204.gifטוב, אז להקליד ציונים לתעודות--

לא דבר כזה נחמד.
ולכל הילדים שממש ממש ממש בא לי לתת מספיק אני לא יכולה - כי לא כתבתי ביומן על הערות משמעת. גאד, אני צריכה להיות יותר עקבית. וקשוחה. אבל בעיקר עקבית.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifבהצלחה ../images/Emo24.gif

אנחנו היום קיבלנו תעודות... ממוצע גרוע אבל נחייה

Stavit121

New member
הודעה לגבי מקפליי../images/Emo207.gif

יצא למקפליי קליפ חדש הם העלו את הצילומים לקליפ לסופר סיטי
אפשר ליראות גם אלו שלא רשומים לסופר סיטי ....

למעלה