שרשור
ו

Little Ray

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo248.gifגם נכון. אבל בזמן האחרון מתחילים

להביא לארץ דיסקים כמה ימים אחרי שהם יצאו.. מקפליי כבר לא סוד ארץ, אני לא חושבת שיקח יותר מידי זמן עד שהם יביאו את הדיסק לארץ

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאני מה זה מקווה שהוא כן יגיע לארץ.

למרות שגם אם לא לא נורא, עכשיו אני יכולה להוריד את השירים בלי ריגשות אשם.XD ובאיכות מעולה. OO"

Little Ray

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo248.gifברורו שהוא יגיע לארץ

עם רדיואקטיב וכל[!] שאר חבריו הגיעו, אני לא מוצאת סיבה למה החדש לא יגיע..

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכי למשל רדיואקטיב,

הגיע באיחור של איזה 198327213123 שנים . >< וחוצמזה למשל דיוידיים אפעם לא מגיעים לארץ . |: אז לכי תדעי לגבי הדיסק. |:

../images/Emo204.gif../images/Emo207.gifHELP

מי נותנת לי עצות איך להתמודד עם חבורת מתבגרים שטופי הורמונים בכיתות ח-ט בחט"ב חילונית? הומייגאד, אני צריכה ללמד את הילדים האלו. *בולעת חזק* חיבוקים יתקבלו בברכה. ^^''

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifתהפכי את השיעורים שלך

למצחיקים יותר ככה שהתלמידים שלך יקשיבו, ולא ירצו לפספס כל דבר מצחיק שאת אומרת. ככה המורה שלי להיסטוריה, היא אשכרה גרמה לנו לשבת ולהקשיב לה, אפחד מאיתנו לא מוכן לפספס את הדברים שהיא עושה XD אחח ליביה

MadBerry

New member
חיבוק ../images/Emo24.gif

יהיה טוב. כמו שרות אמרה, כדאי לך להתחבב עליהם, אבל לא על חשבון לימוד טוב כמובן. עד עכשיו לימדת בתי ספר דתיים? אם כן - מה ההבדל? תנסי לגשת לזה בהתחלה כמו שניגשת לביה"ס השני, ותבדקי, אולי הם לא כ"כ נוראים :) המון בהצלחה

/tapuzforum/images/Emo204.gifתודה!

תיכון חילוני ותיכון דתי זה כלכך שונה! אני אפרט כשאני אגיב מהבית, ולא מהפלא. /tapuzforum/images/Emo3.gif

../images/Emo204.gifובכן

בבית ספר דתי אין לך בנים. והורמונים משתוללים. ו, אה, זהו, בעצם. (ובבית ספר דתי אף אחת לא תראה כמו הגולם המגודל שישב מחוץ לבניין הלימודים כשעזבתי ותאמר לי בקול נמוך ומחוספס, "בא לך להיות המורה שלי?" אלוהים ישמור, כמעט חטפתי התקף צחוק.
) ואני אנסה, ותודה! DDD:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתדברו על טמפונים

זה מה שאנחנו דיברנו עליו בכיתה ט'.
לכמה זמן את הולכת ללמד אותם? ובהצלחה!אני העברתי שנה שעברה שיעור חברה לח'תניקים ולא היה יותר מידי נורא.אבל לי הייתה מורה לידי

/tapuzforum/images/Emo204.gif /tapuzforum/images/Emo6.gif

אר, לא נראה לי, אבל תודה! אמ. לכל השנה, בעזרת השם. 8 שעות בשבוע. /tapuzforum/images/Emo3.gif

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifאני בט' D:

ואמ. צר לי לבשר לך, אין מה לעשות. אושזהרקהבתיספרבנתניה

LioritaGirl

New member
חחחחחח אני בט'

ואין הרבה מה לעשות
אבל אם תיהי מצחיקה וחביבה אני מאמינה שיקשיבו לך :) בהצלחה (;

Shaniix3

New member
../images/Emo264.gif

תספרי טיפה על עצמך,דברים שילדים אוהבים כמו למשל סתם לדוגמה ספרי את הזמרת האהובה או אם יש לך פירסינ מגניב..ככה אפשר להתחבר אלייך יותר ולא להתקע בקטע שאת מורה משעממת והכל אלא שיש לך גם אופי ואישיות אחריי שאת מורה.:) יש לנו מורה לעברית שיש לה עגיל באף ובטבור והיא ממש חמודה,היא לא צורחת ודברים כאלה והיא מלמדת ממש מצויין. תצחקי עם התלמידים שלך סתם לדוגמה שילד אומר משהו ממש מפגר תגידי לו "לקחת היום את הכדורים?" זה בדרך כלל מצחיק את התלמידים שכמורים אומרים כאלה דברים :) ותנסי לעניין את התלמידים שלך ולסחוף אותם והכל ולא סתם להסביר את החומר כמו תוכי :) ואם כל זה לא עובד - תקני אותם בלרשום על הלוח חחחחחחחחחח נשבעת לך שזה עובד. יש לנו מורה שלא הצליחה לשמור אותנו שותקים במשך כל השנה, עד שיום אחד היא באה ואמרה לילדה אחת לבוא לרשום על הלוח וכולם קפצו למה היא והמורה אמרה "כי היא התנהגה יפה והייתה בשקט" מאז כולם בשקט רק כדי לרשום על הלוח חחחחחחחחחח

Shaniix3

New member
../images/Emo264.gif יופייי עשיו תפוז נזכר לפרסם!!!!!!!!!

נו טוב,תבחרי אחד מבין השניים חחחחחחחח

Shaniix3

New member
../images/Emo264.gif תפוזבללל!

כתבתי לך וואחד ותפוז זבל לא פירסםםם! חח טוב נתחיל מהתחלה : תספרי קצת על עצמך,אבל דברים שמענינים תלמידים לא למשל הספר האהוב אלא אם יש לך פירסינג או קעקוע מגניב, או מה הזמרת האהובה והכל ככה אפשר להתחבר אלייך ולא להשאר בקטע שאת מורה ואת משעממת אלא לדעת קצת יותר עלייך ולהבין שיש בנאדם מאחוריי כל הדמות הקשוחה.. ותנסי לצחוק עם התלמידים שלך,סתם דוגמה ילד אחד אומר משהו ממש מפגר וחסר הגיון תגידי לו "לקחת את הכדורים?" או משהו כזה, זה מצחיק בדרך כלל תלמידים (; חח ואם כל זה לא עובד-לכי על השיטה של הלרשום על הלוח ! חחח נשבעת שזה עובד הכי טוב! הייתה לנו מורה שפשוט כל השיעורים שלה היו כאוס, צחוקים לא לומדים והכל עד שיום אחד היא ביקשה מתלמידה אחת לרשום על הלוח וכולם קצפו למה היא דווקא ושגם הם רוצים אז היא ענתה "כי היא התנהגה יפה" ומאז כולם התנהגו יפה רק כדי לרשום על הלוח חחחחחחחחחחחחחח ד"א אני כיתה ח' :) בהצלחה!

../images/Emo204.gifלול, כפרעלייך ../images/Emo23.gif

אני אנסה. רק זה בעיה, כי אין לי שום פירסינג מגניב.
(חוץ מחור שני באוזן, אבל אני בטוחה שזה דבר נדוש. XD) ו, אמ. כן. אני מודעת לכל הקטע הזה של לכתוב על הלוח. XD ביום שני נמאס היה לי ללמד, אז פשוט קראתי לאחת הבנות, "בואי תלמדי אותן פרזנט סימפל!" ונתתי לה את הטוש. ואז עוד אחת קופצת, "ואני רוצה ללמד פרזנט פרוגרסיב!"
תודה! אני מלמדת גם ח'. (ח'-ט'. ^^)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo207.gifהיוש! ../images/Emo256.gif../images/Emo53.gif

יש אשכרה כמה שירים טובים באלבום החדש של מק, אה? ;) חחח
אניווי, למישהי יש את כל השירים להורדה? כי איפה שלא חיפשתי: אתרים, אימיול, יוטיוב וכו'.. קשה להשיג אותם ואיך ייתכן שאין בפורום שרשור מטורף על האלבום החדש?!
או שאולי פספסתי אותו..?
תודה מראש לכל מי שתוכל לעזור

למעלה