את לא יודעת מי זה דני דין? ואני חשבתי שלחברה שלי יש ילדות עשוקה
2 2MayaN2 New member 16/9/10 #39 את לא יודעת מי זה דני דין?../images/Emo2.gif ../images/Emo221.gif ואני חשבתי שלחברה שלי יש ילדות עשוקה
את לא יודעת מי זה דני דין?../images/Emo2.gif ../images/Emo221.gif ואני חשבתי שלחברה שלי יש ילדות עשוקה
2 2MayaN2 New member 16/9/10 #33 לכל מי שמגיע לפורום הזה יש כינוי?../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif היילי זה שם יפה אבל (אני אוהבת פארמור אז אני משוחדת) ואני מעיין,17. ברוכה הבאה
לכל מי שמגיע לפורום הזה יש כינוי?../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif היילי זה שם יפה אבל (אני אוהבת פארמור אז אני משוחדת) ואני מעיין,17. ברוכה הבאה
X Xx Haley xX New member 16/9/10 #42 ../images/Emo248.gif../images/Emo17.gifחחח. XD כן את יודעת, משהו שנצבר עם השנים.XD חחח, תודה. ולא נורא. גם היילי מפארמור שמקסית כמוני. תודה רבה! D:
../images/Emo248.gif../images/Emo17.gifחחח. XD כן את יודעת, משהו שנצבר עם השנים.XD חחח, תודה. ולא נורא. גם היילי מפארמור שמקסית כמוני. תודה רבה! D:
2 2MayaN2 New member 16/9/10 #44 מדאיג אותי שאני בת 17 ואין לי כינוי ../images/Emo221.gif מחר אני מכריחה את כל החברים שלי להדביק לי כינויים
מדאיג אותי שאני בת 17 ואין לי כינוי ../images/Emo221.gif מחר אני מכריחה את כל החברים שלי להדביק לי כינויים
X Xx Haley xX New member 16/9/10 #45 ../images/Emo17.gif|מצלמה+ אני אתן לך!../images/Emo6.gif אממ מעיין. לחברה אחרת שלי שקוראים מעניין הכינוי שלה ניקי.XDD מעיינוש? מעיי?XD נוש? מייק? נוש!!מייק! D::::::::::::: שמקסXD יש לך מסן?XD
../images/Emo17.gif|מצלמה+ אני אתן לך!../images/Emo6.gif אממ מעיין. לחברה אחרת שלי שקוראים מעניין הכינוי שלה ניקי.XDD מעיינוש? מעיי?XD נוש? מייק? נוש!!מייק! D::::::::::::: שמקסXD יש לך מסן?XD
2 2MayaN2 New member 16/9/10 #46 XDDDבהחלט מקורי../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif מה עדיף?XDD ואממ אני לא נוטה לפרסם את המסן שלי בפורומים אבל שברתן אותי [email protected]
XDDDבהחלט מקורי../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif מה עדיף?XDD ואממ אני לא נוטה לפרסם את המסן שלי בפורומים אבל שברתן אותי [email protected]
X Xx Haley xX New member 16/9/10 #47 ../images/Emo17.gif../images/Emo248.gifהאממממ... מה באלך יותר. נוש או מייק?D: מוחעחע! הוספתי אבל את לא מחוברת בעליל!XD
../images/Emo17.gif../images/Emo248.gifהאממממ... מה באלך יותר. נוש או מייק?D: מוחעחע! הוספתי אבל את לא מחוברת בעליל!XD
2 2MayaN2 New member 19/9/10 #52 חחח לא משתלב עלי אף אחד מהם ../images/Emo221.gif אבל תודה שניסית אחרי שהפצרתי בחברים שלי למצוא לי כינויי הם החליטו להשאיר אותי עם צ'וקי וכן אני הרבה לא מחוברת
חחח לא משתלב עלי אף אחד מהם ../images/Emo221.gif אבל תודה שניסית אחרי שהפצרתי בחברים שלי למצוא לי כינויי הם החליטו להשאיר אותי עם צ'וקי וכן אני הרבה לא מחוברת
X Xx Haley xX New member 16/9/10 #49 ../images/Emo17.gifעכשיו גם לך יהיה! אממ חנה... אנה! נאני. חני, האני.XD האני נשמע מגניב, כמו נו , כאילו באנגלית כזה. מותק כזהXD
../images/Emo17.gifעכשיו גם לך יהיה! אממ חנה... אנה! נאני. חני, האני.XD האני נשמע מגניב, כמו נו , כאילו באנגלית כזה. מותק כזהXD