סיפור בהמשכים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif'היי אני דאגי'

לא יכלתי להוריד ממנו את העיניים. 'ואת בטח הבחורה שדלוקה על דני.... נכון??' מה? מאיפה הוא הביא את זה?? התיישבתי בצד במבוכה בזמן שהם התחילו לנגן...

rachel malasa

New member
הבטתי בבלאקברי שלי

וראיתי את עצמי משתקפת מהמסך.. נראיתי נורא. הלכתי אל כיוון השירותים, שטפתי פנים והרמתי את מטי מן המראה, פתאום הופיע מישהו מאחוריי

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif"היי,"אמר דני.

הסתובבתי אליו והסתכלתי לו בעיניים בכעס. "הבחורה שדלוקה על דני?" שאלתי ושילבתי את ידיי. מה לעזאזל קרה אתמול? למה דווקא עכשיו אני לא זוכרת כלום?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif"אממ אני יודע מה את חושבת..."

"כן? אולי תספר לי?" אמרתי בכעס. "תראי, אתמול בסך הכל פגשתי אותו באיזה מועדון... שתית קצת ואמרת לי שתמיד היה לך משהו אליי... שנמשכת אליי איכשהו, אפילו שאני מוזר... שאגב זה נורא פוגע המילה מוזר!" "מצטערת... אנחנו... עשינו משהו?" "לא, את נרדמת לפני שהספקנו לעשות משהו בכלל, רק נישקתי אותך כשנרדמת... היית כל כך שלווה..." "אתה מה?!"

Cini Mini

New member
דני לא האמין שאמר זאת אז

החליט לשחק איתה קצת... "כן כן ואחר כך קמת..היית כמו ערפד שעוד רגע ימצוץ לי ת'דם פשוט קפצת עליי והתחננת לסקס!"

rachel malasa

New member
לא האמנתי!

"אוי.. לא נכון! באמת?" "לא. אבל זה היה יכול להיות ממש מגניב.." השיב לי דני בחיוך. הוא התקרב אלי ויכלתי להרגיש את פעימות ליבי המהירות. הוא הושיט את ידו אל צווארי וקירב את ראשו אליי, לפתע נפתחה הדלת...

למעלה