ו

../images/Emo248.gif../images/Emo27.gifבנות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif../images/Emo37.gif

תקשיבו! אני נוסעת ל3 ימים לרמת הגולן לטיו"ש DDDD: אז נמנמנ אני מפקירה את הפורום בידכן , אני לא מיניתי אחראית כי אני יודעת שיש על מי לסמוך ואתן הכי מחונכות בתפוז ולא יהיה בלאגנים ושטויות. אז נמנמנ אוהבת אתכן! ואם יש משהו דחוף המבינה תבין (רות,רוני רייבן וקרן ) אז לשלוח SMS או להתקשר בשעות הערב. 3> אה . ואל תבלגנו לי את הבית
אוהבת אתכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן(L)

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif ENJOY! ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

ואל תדאגי! נשמור על הפורום כאילו הוא היה הילד הקטן שלנו (לפחות אני...)

../images/Emo204.gifכן, ~אימא~. *מגלגלת עיניים*

אל דאגה, לא נעשה מסיבות פרועות בסופשבוע ונשבור את הוואזה האהובה עלייך. נתנהג יפה! ^^
תהני מלא, לאב.

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifרותם!

אני ממש לחוצה בזמן אבל רציתי להיכנס לפה ולבקש ממך לפתוח בשבילי את המשחק שלי - השיר הכי טוב של מקפליי. יש לי פשוט מבחן ענקי להיתכונן אליו וגם אם אני לא אישן לפחות שעה בזמן הקרוב אני עומדת להיתמוטט. סליחה, ואני אפתח את המשחק בשבוע הזה (אני מקווה).

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאין בעיה

תשלחי לי את התוצאות והוכל במסרים ואני אפתח

Adimenzer

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo239.gifבנות!!

אני ממש מצטערת שלא פתחתי את הפינה של הלהקה של 1238! חזרתי רק עכשיו מיום הורים בבצפר ואני עוד פחות מחצי שעה צריכה ללכת למסיבת כיתה אז אין לי בכלל זמן! אני אפתח את הפינה ברגע שאני אחזור הביתה!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo210.gifלא באה למפגש בסוף. ><

פשוט אנלא רואה את האוף עם השרשור מפגש ><"

/tapuzforum/images/Emo204.gifאז אני אתן לך אישור מורה.

לא, ברצינות. אם אפשר לעשות דבר כזה אני אכתוב לך אחד. באסה, רציתי לראותותך. ;;

האמת אני דווקא לא תכנני לבוא

כי אני וחברה שלי נוסעות לכמה ימים למרכז אז בדיוק ביומחמישי רצינו ללכת לת"א ויש את המפגש.. אז חשבתי שהיא תשתעמם והיא דווקא רצתה לבוא למפגש "מה, זה בכל זאת בנות שאוהבות נוסטלגיה, אני רוצה להכיר אותן! צחוקים!" D: היא ממש ריגשה אותי היום בזה... אז אני באה!! :) באופן מנטלי אני רוצה לבוא, חחח אבל עוד לא אמרתי לאמא שלי שאני נוסעת עם חברה למרכז XDDD מקווה שתרשה!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif לא!!! ../images/Emo7.gif

אבל רציתי לראות אותך סוף סוף!

למעלה