ו

Little Ray

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

עאהעהאעהאהעאהע!! אוףף!!@#$%^&* ><" אבלאבל- לא חייבים לחזור מאוחר, וגם... לא עושים לכם גשר? תמרדו כל הכיתה ותעשו גשר!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאיזה מבאסת את !!

אנשים קצתקצתקצת מתגעגעים אלייך! תבואיי

LovE BuSTeD

New member
ראיתן את הקליפ של shine a ligth בmtv hits?

זה פעם ראשונה ששמעתי וראיתי אותו ישר אהבתי אותו ממש טוב לדעתי חבר שלי אומר שהשירים של מקפליי על הפנים ושהוא שמע את השיר הזה הוא אמר שהוא ממש טוב..

Little Ray

New member
../images/Emo113.gifשמעתי וראיתי כמה וכמה פעמים

שיר מקסים באמת, רק טיפה חבל שהקליפ שלו לא כזה קשור לשיר עצמו

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gifמה שמפריע לך זה שאת לא רוצה לבוא לבד

ברכבת? כי אם זה מפריע לך אני יכולה לראות אם יש סיכוי שאני אקח אוטובוס לחיפה ומשם אני אסע איתך ברכבת...

../images/Emo248.gifכן זהו .. רות הייתה אמורה לבוא איתי

והיא לא יכולה בסוף ודי נדפקתי D: אם את יכולה לבוא זה יהיה מצוין אם לא אני כבר אמצא מישהו לבוא איתו זה בסדר ♥

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif אני אבדוק אם זה לא מייקר לי את הנסיעה

ביותר מדי... מה השם של התחנה שאת עולה בה על הרכבת?

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gifאממ...

זה די מייקר לי את הנסיעה יותר מדי... כי זה אומר לקחת מונית לטבריה, ומשם אוטובוס לחיפה ומשם רכבת... במקום מונית לטבריה ואז מונית לתל אביב.... אז מצטערת :/

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gifלא... אני גרה בקיבוץ בעמק הירדן

כלומר יש ממש מעט אוטובוסים שעוברים על ידי ושמגיעים למקום שהוא לא טבריה/בית שאן/מנחמיה

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gifלא הבנתי...

את מתכוונת למה אחרי טבריה לחיפה באוטובוס? אם כן - כי בדקתי בשביל שני אם אני יכולה קודם לבוא לחיפה ולנסוע איתה משם ברכבת כדי שלא תיסע לבד.. ואם לא אז אין יל מושג על מה את מדברת ואולי יהיה עדיף אם תסבירי לי קצת יותר טוב (מוגבלת שכמותי!)

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifעל מה את מדברת? יש אוטובוס שיוצא

ממנחמיה כל שעתיים בערך לכיוון טבריה והפוך בקו 26 של קונקס. ויש את האוטובוס של קו 28 שיוצא מבית שאן כל חצי שעה-שעה בערך וככה גם ההפך. הם פשוט לא נכנסים לתוך קיבוצים ככה שאת צריכה לעמוד מחוץ לקיבוץ בתחנה מול מרכז ניצן. אני נוסעת בהם כל הזמן, ותאמיני לי, הם הרבה יותר זולים ממוניות. :)

למעלה