בוקר טוב לחברים הטובים שלי

מנורה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif לכולם

יעלי ובימבו היה לי ממש תענוג לשבת איתכם ואתם חברי אמי, לייצ'יק שרה, באיה, סבאאורי, דני, חונה לרגע, מקסימה וכל אחד ואחת שעדין לא מכירה הייתם חסרים מאד. ליייצ'יק ממש
שלא פגשתי אותך אבל מה אפשר לעשות הייתי חייבת לזוז. כל פגישה מגלים דברים חדשים אחד על השני ומתאשרים בעוד ידע. תודה לכן על בוקר נפלא שכזה. שבת שלום לכולם אוהבת אתכם מכל ה

לייציק

New member
למה היית "חייבת" לזוז ????????

מי רדף אחריך? התינוק בבית בוכה? צריך לקחת את הילד מהגן? חצי שעה..... רק חצי שעה הפרידה בינינו ...
הפעם, אני סולחת לך ...
שתהיה לך שבת של אור ושמחה

מנורה

New member
לייצ'יק חביביתי ../images/Emo51.gif שהפעם את

סולחת. אם רק היית
הייתי משבילך משנה את כל התוכניות.

לייציק

New member
אבל יעלי ידעה שאני אאחר ../images/Emo2.gif

ואגיע אחרי האזכרה בערך ב- 12:30 ... באמת חבל שלא התקשרתי ... אבל ב-12:00 הייתי עדיין באמצע האזכרה ... זה היה די קרוב ... לא חשוב ... מה שצריך להיות... צריך להיות ...
סימן שאנחנו צריכות מפגש נוסף בקרוב ...

emmy5

New member
פעם אחת לא מספיק אבל עשה נפלאות

אני מזמינה את כולם לקבלת שבת ...איזה יופי אתם יודעות לספר על המפגש ,... אבל לא ראיתם מספיק טוב ...בפינה אני ישבתי והסתכלתי אליכם ...ליעלי היה חסר הזר אבל ,החיוך על הפנים של כולכם ,אני ראיתי ...אני גם ראיתי עוד חברה ....את שרה ,באיה ,דני .מקסימה וגם את סבאאורי ...הרי איך אני יכולה לא לראות את כולם ..רציתי עוד הפתעה ...בחלום שלי...את אורה 11 אני ישבתי עם חונה לרגע שאני מאוד מחבבת...טוב ...אני מחבבת את כולם ,אתם שלי ואני שולחת לכם חיבוק גדול גדול ...שבת שלום פורום שלי ...

לייציק

New member
אממי'לי ../images/Emo24.gif איך שאת מפליגה על

כנפי הדמיון ...
הלוואי עלי ... שתהיה לך שבת נהדרת

emmy5

New member
../images/Emo3.gifחחחחחה,אנחנו על הבמה ....

החיים הם יפים, אם את רואה אותם יפים ...לפעמים אפשר גם לעשות אותם יפים ...כל עוד אפשר...אפשר לצייר את החיים בצבע שאת רוצה ,צבע שמן ניתן לשנוי ...צילום נותן לנו את המציאות....אבל גם שם ...אפשר בקושי ...אבל אפשר לחפס את הפינה הכי יפה ... על הבמה . אני משחקת איך שנח לי ...כשהאורות מתחבים ,,,כן ...אז זה שוב אנחנו ...אבל אני אוהבת אותכם גם על הבמה וגם במציאות ... ברומנית יש שיר לדב...תרקוד טוב מיסטר מרטין ,שאני אתן לך לחם וזיתיים ...אז אני רוקדת...LOL
SHABATH SHALOM !!!!! זה היופי של האינטרנת ...

מנורה

New member
אמי איזה תאור נפלא

מישהוא פעם אמר שהחיים הם במה ואני מצטרפת אליך בריקוד

emmy5

New member
מנורה,אני ניהנת על ידכם ...

לא רציתי להגיד לבימבו שאחת הנשים מאץ ,זו אני

מנורה

New member
אמי איזה תאור נפלא

מישהוא פעם אמר שהחיים הם במה ואני מצטרפת אליך בריקוד

bimbo.

New member
שרה'לה, התמונה שלך מזכירה לי

ציור שעשיתי. חבל רק שאיכות הצילום גרועה...

emmy5

New member
אבל הפרח חי../images/Emo39.gif

מעניין מה סבאאורי יעשה מי זה

bimbo.

New member
אמי, התמונה שלך נראית משהו

בסגנון המזרח הרחוק. מאוד יפה. מאיזו ארץ היא?

bimbo.

New member
כמו שחברותי תיארו למעלה,../images/Emo187.gif

המפגש היה מהנה מאוד מאוד. הפגישה עם לייצ'יק אכן היתה מדהימה. כל כך מפתיע היה שהיא אמרה שהיא לידינו, וזו לא היתה מי שחשבנו. לייצ'יק, "שומר ראשך" נחמד מאוד ומוזמן תמיד. ולכל יתר חברי הפורום - מתגעגעת לראותכם

למעלה