היום ב-
אנשים

sacrament

New member
בכיף אני אחלוק דירה עם קיאנו../images/Emo6.gif

וכן, הוא באמת נראה טיפוס מוזר אבל חפיף, הוא חמוד!

lovely max

New member
נצל"ש

מה הייתן שואלות את יו לורי בראיון? לאור הפופולריות שלו כאן, חשבתי שיעניין אתכן- מישהי בארה"ב הולכת לראיין את יו לורי ומבקשת הצעות לשאלות,אז הגיע הזמן לשאול את כל מה שרציתם לשאול. טעם גלידה אהוב, אם הוא מעדיף ברונטיות או בלונדיניות,וכו'. אני הייתי רוצה לדעת איך הוא הצליח ליצור את הדמות של האוס? כבר מהאודישן הראשון? זה מדהים בעיניי.

Tal2012

New member
יווווו הזכרת לי משהו !

( חחח יו, יו.. קטלתם ?
איי שאני אהיה בריאה ) תראו תראו
זה מדהים איך שהוא רק יושב על הכיסא והפרצוף שלו עושה את כל התפקיד !!! פשוט ענק האיש הזה
זה חלק מהאודישן שלו
תראו איך הוא נראה

Hieros Gamos

New member
רק עכשיו ראית את זה?! o_O

אה נכון, אין לכם את האקסטרות של הדיוידי
גם את היית נראית ככה אם היית מצלמת סרט בנמיביה או חור כלשהו באפריקה
זה והעובדה שהוא בשירותים של המלון שלו

Tal2012

New member
לא, ראיתי את זה כבר

אבל זה פשוט הזכיר לי להעלות את זה לפורום
אוי גל, אשפית שלי.. את יכולה בבקשה להגיד לי האם היה כבר את הפרק של כל החבורה שיושבים במסעדה או משהו וקמרון יושבת באמצע ? אם את יודעת עם מה אני מדברת ?

Hieros Gamos

New member
למיטב זכרוני הפעם היחידה שהם כולם

במסעדה זה בעונה הראשונה...עם החברה של פורמן

Benjamin Turner

New member
דעה פוליטית! זה מטריף אותי...

דעה לגבי הסכסוך היהודי-פלסטיני ודעה לגבי הסכסוך היהודי-חזבאללוני. יהיה לי כל כך הרבה יותר קל להתגבר על ההתמכרות שלי להאוס אם יו פרו-ערבי... ובהחלט, שאלות מקצועיות. איך? בלי שום רקע במשחק, איך? כל מה שחסר לי בITAS. ולאן הוא היה מוביל את האוס הלאה (ברור שלא אל קמרון, אז מה כן? לא רק מבחינת זוגיות). וגם (
, סטיה, ברור שלא הייתי שואלת את זה בפועל), האם היה לו פעם משהו עם סטיבן פריי (נו, התנסות של קולג' או משהו בסגנון). אחחח, איזו פנטזיה מטורפת לפגוש אותו. מענין את מי צריך להרוג בשביל להגיע לכך
איפה יתפרסם הראיון? ומתי? ומי יגלה לי כבר מתי האמי?

lovely max

New member
לא חושבת ...

שהיא תוכל לשאול את השאלות האלה
זה יהיה באירוע של טי.וי מגזין ולא צריך להרוג אף אחד, אפשר פשוט להיות שחקנים מפורסמים. בהתחלה שהכרתי אותם גם אני תהיתי... לפני שידעתי שפריי הוא הומו מוצהר.
כמה סצנות בפריי ולורי מזכירים את הבמאים שכותבים לאהובות שלהם תפקידים, רק שהם הבמאים, הכותבים וגם השחקנים.

Benjamin Turner

New member
היא שחקנית מפורסמת? ../images/Emo3.gif

אני מניחה שלא יהיו לאף אחד ביצים לשאול שאלות כאלה, אולם אלה השאלות שאני הייתי רוצה לשאול. פוליטיקה זה באמת כזה טאבו? טעם גלידה אהוב... רק אם הוא מרשה לי להאכיל אותו בכפית
. בלונדיניות או ברונטיות... אשתו ברונטית, אז אני אהמר על בלונדיניות
(אגב, לא רוצה להיות רעה ואני האחרונה שיש לה זכות להעביר ביקורת, אך מבחינה חיצונית אשתו לגמרי זכתה בלוטו אתו. ראיתם אותה בGG?)

lovely max

New member
המשך שטויות

פשוט לא נהוג לשאול על דעות פוליטיות. ואישית אני מעדיפה שלא ישאלו אותו כי יש סיכוי גדול שהוא באמת שמאלני. :) בקשר לאשתו - כן. כן. כן. לא אכפת לי להיות רעה (לא בקשר לאשתו של יו לורי): היא נראית כמו דודה שלו. מצד שני לא ראינו אותה לפני 17 שנים. אנשים משתנים. אגב, תמיד מצחיק אותי לראות זוג עם הבדלי גבהים כ"כ משמעותי. כאילו, אפילו על קצות האצבעות קשה להתנשק.

Benjamin Turner

New member
כן, טוב, אני 1.65 ס"מ. אין לי

זכויות דיבור (ומבחינתי כמה שיותר גבוה, יותר טוב
). אם הבנו נכון את הרמיזות שלו בITAS, אולי לא היו לו יותר מדי ברירות (בתור אדם הגון) לפני 17 שנים? טוב, די, הלכתי לנגב את הארס מזוויות הפה. כן, זו בדיוק הבעיה. מצד שני, כזה אדם כשרוני, אולי הוא גם פיתח את היכולת לחשוב בעצמו? או שאולי השהות שלו בארה"ב הברית הימינה אותו? אני חייבת לדעת, זה משגע אותי!

Hieros Gamos

New member
חח את רואה, גם אני חשבתי על זה ואז

הגעתי למסקנה שזה ממש מרושע ושהיא כנראה מצאה חן בעיניו מלכתחילה אם הם בכלל הגיעו למצב הזה
חוצמזה שאם הוא לא אוהב אותה הוא יכל באותה מידה להתגרש...ולא לעשות עוד שני ילדים
אוף תפסיקי כבר, זה לא כזה חשוב, מה גם שאני חושבת שרוב השחקנים בהוליווד, אם הם נגדנו, לא בדיוק יפרסמו את זה בפומבי כי יש הרבה יותר מדי אנשים עם הרבה כוח שם שהם יהודים. אלו שכן בעדנו לרוב חשוב להם שידעו שהם בעדנו והם אומרים את זה בפומבי (ראיתי אתמול מישהו אצל לנו ורציתי לנשק אותו למרות שהוא היה מכוער ^^')

Benjamin Turner

New member
היי, אל תפריעי לי לחיות באשליות!

מי מהכוכבים ההוליוודיים אומר בפומבי שהוא בעדנו (חוץ ממל גיבסון, כמובן
)? אותו אחד שמופיע כרגע בלנו (יושב ליד זה שמתראיין)? או הסנטור? מה שנראה די בטוח הוא שג'יי בעדנו, לא?

Hieros Gamos

New member
ברור, מל גיבסון. מתוק../images/Emo3.gif

את רואה תוכנית שהיא שידור חוזר מלפני יומיים (נראה לי. הסנטור היה שלשום), אני מדברת על איזה קומיקאי שהיה בתוכנית אתמול ביסטארז. אממ נראה לי שכן כי כל פעם שהוא מזכיר את ישראל אז הוא מראה את שני הצדדים לפחות ולא לטובת לבנון או משהו *shrug* אממ לוידעת אבל נניח אנשים שמגנים את מל גיבסון בפומבי זה נהדר לנו ^^'
היי, האשליות שלי נופצו כבר (כשהילד הגדול שלו בגיל שלך זה קצת הורס את העניין
), אני נחמדה אז אני מתחלקת בכאב

למעלה