לואיס ושרידן...

shuis4ever

New member
../images/Emo25.gifלואיס ושרידן...

רוצה לשמוע פה מישו אחד שיגיד שהם לא הכי פצצה בארץ! הוא חתיך סוף, שרמנטי, רגיש, ג-ב-ר, בחיים לא יפגע באף אחד, והיא מתוקה, נסיכה, חכמה, יפהפיה... אההההההההה אני מתה על shuis! ואתםםם?

shambi

New member
אוי לואיס ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

אני בהחלט מסכימה איתך! הם כאלה זוג יפה.....
על לואיס אין פה חוסר הסכמה אבל כמו שבטח שמת לב שעל שרידן יש.. אבל לדעתי היא הכי יפה! אם יש סיבה שאני לא אוהבת אותה זה אולי בגלל הסצנות שלה עם לואיס.. אני רוצה גם
*כמו ילד שרוצה צעצוע של ילד אחר*

backstreet girl

New member
לואיס + שרידן = ../images/Emo23.gif לנצח נצחים

לואיס ושרידן הם זוג מושלם הזוג הכי יפה בעולם

shuis4ever

New member
שרידן מלכהההה../images/Emo47.gif

>היי מגניב, יש אייקון של כתר... חחח.. < אמממ.. כמו ששמת לב הצטרפתי לפני כמה דקות אז אני לא מש בקיאה בדעות של כולם פה. אבל אני ממש שמחה שווסטמור נבחרה לגלם את שרידן, ולא איזה פרחה בת 18, חסרת כישורי משחק עם עודף סיליקון באיזור החזה. ווסטמור לדעתי יפהפיה, ומי שיכנס לאתר שלה יראה את זה. היא בנאדם מקסים, נורא מתוקה, יש לה לוק מלכותי והיא הוא עושה את התפקיד שלה מושלם לדעתי. והכי חשווווווווווב: בין ווסטמור וגרינג (שואיס) יש כימיה ע-צ-ו-מ-ה !!! יותר מלכל זוגות השחקנים. קחו למשל את איתו תרזה, ששניהם יפהפיים ושחקנים טובים, אבל לדעתי יש בינהם הרבה פחות כימיה.
כשהם רוקדים טנגו,צ פשוט הכימיה שלהם זועקת החוצה. זה יותר חזר מכל סצינות הנשיקה בתוכנית. הם פשוט מתחברים.

shambi

New member
לקח לי זמן להבין מי זה ווסטמור..

כי אני לא מכירה את כל שמות השחקנים... אז כדי שתיהיי בקיאה בדעות חברי הפורום, לידעתך, יש פה כמה שלא אוהבים את שרידן, אל תשאלי מי אלו כי הם מתבשיים בזה ובצדק! אז ברוכה הבאה
למקרה שלא אמרתי את זה בהודעה הקודמת........

shuis4ever

New member
חחח... תודה../images/Emo39.gif

תאמת, גם אני לא ידעתי עד לפני כמה זמן. נכנסתי לאתר הראשי ומשם לכל מיני אתרים אחרים של השחקנים וכו', והם ממש מתוקים. במיוחד שואיס ותריתן! ++ ידעתם שלינדזי קורמן (תרזה) ומקנזי ווסטמור (שרידן) הן זמרות??? חוצמזה נכנסתי לאתר מזה קורעעעע עם כל מיני ציטוטים מפורסמים... אני אנסה לחפש ולהעלות אם אתם רוצים..

soapsfan

New member
[ספויילר]

חפשו בקאזה תשווקת-ותורידו את השיר KISS ME.זה שיר ששרים לינדזי קורמן וטרוויס[אית'ן.."שר"..עושה קולות ברקע יותר נכון].השנייםגם ישירו את השיר הזה נראה לי עוד שבועיים בתוכנית עצמה..תסתכלו בתקצירים ששמתי למטה

shambi

New member
לאיזה שיר אתה מתכוון?

לזה?..... Kiss me, honey, honey, kiss me Thrill me, honey, honey, thrill me Don't care even if I blow my top But, honey, honey, don't stop

soapsfan

New member
KISS ME

Passions - Theresa & Ethan - Kiss Me.mp3 אם זה לא מוצא לך בחיפוש הראשון תעשי "חפש עוד".שיר דווקא נחמד ולינדזי שרה טוב..זזה יהיה בקרוב בתוכנית

hadardit

New member
יש קישור בפורום שלי של אתר שבניתי

ושם יש קליפ שאית'ן, תרז'ה וגוון (מספר 2) שרים את השיר הפתיחה של תשוקות. (באתר רשום שהם שרים עם קיי ואני צריכה לתקן את זה)

hadardit

New member
בפורום שלי יש קישור של אתר שבניתי

ושם יש קליפ שאית'ן, תרז'ה וגוון (מספר 2) שרים את השיר הפתיחה של תשוקות. (באתר רשום שהם שרים עם קיי ואני צריכה לתקן את זה)

shuis4ever

New member
עברתי קצת על הדפים ו... ../images/Emo46.gif

ומסתבר שיש פה כולה אחד, שיש לו תסביך רציני ומשום מה מתאהב בכל הביצ'יות בסדרה, אז משום מה הוא מעדיף את קיי הטינאייג'רית הממורמרת (מהה?? מה????? מה??!?!?!) על פני שרי "דה קווין" קריין היפהפיה והאינטליגנטית. תגיד לי, האכילו אותך ברמדיה????!? קיי?????!!! תהיה הסיבה שלא תהיה, היא ממש לא מצריכה יצירת סקר למלכה של הסדרה נגד קיי ה"ביץ' וואנאבי". וחוצמזה sheri vs kay? איזו תחרות הזויה... מילא קיי מול צ'ריטי, אבל מה קשורה שרי??

shambi

New member
בקשר לרמדיה..

שאלתי אותו את זה לפני כמה זמן, מסתבר שכן אבל הוא עבר למטרנה. אבל אם תשאלי אותי.. ההשפעה של רמדיה אצלו עדיין קיימת, ובגדול! ועכשיו ברצינות - הבדיחה על הרמדיה הולכת חזק היום.. אבל טוב שיש עכשיו על דגים מבריכות ומילקי............ לא חסר

shuis4ever

New member
אמממממממממ.... ../images/Emo5.gif

אני ממש מקווה שהקטע של המילקי היה בדיחה....... ???? ?? ?

shambi

New member
ממש לא

אפילו הלכתי לבדוק ברכיבים וזה היה כתוב שם...

shuis4ever

New member
../images/Emo129.gifרגעעעעע....../images/Emo4.gif

אז אני גוססת?.... so far 4 my plan 2 marry GALEN (GERING daaa!)mmmmm.... שלום לך עולם נפלא... :)

python 4

New member
למי את רומזת??../images/Emo12.gif

אז קודם כל, אני לא היחיד שמעדיף את קיי על פני שרי - אם תשימי לב קיי קיבלה שם עוד כמה קולות בסקר, ולדעתי הסיבה היחידה שהיא הפסידה (בהפרש זעום) זה שאנשים פה אוהבים את שרי בגלל ה- $$$ שלה. נו טוב. מבחינת קיי נגד שרי - אין בכלל מה להשוות אבל כבר הרי נשפכו פה מילים רבות בפורום בנושא הזה, אז תביני שאיתי פשוט חבל לך להתווכח!!! ואין לי שום דבר נגד להתאהב בכל הביצ'יות בסדרה. זה לא בכוונה, פשוט יש לי משהו נגד נשים עם מצפון. לא יודע.

למעלה