לואיס ושרידן...

shuis4ever

New member
רומזת???!!!??!?!?../images/Emo123.gif

אחי, זה היה די ברור.... בנוסף להיותך מאותגר שכלית, כנראה בורכת גם בכישורי האקינג (שילוב מעניין), כי זה ההסבר היחיד לכך שמס' הקולות שקיבלה קיי עולה על 1. אז סבבה, עקפת את המערכת.. אבל אתה עוד מתלונן?!?!? ואל תביא דוגמאות למעריצים. אז גייסת עוד כמה מחברייך המובטלים בני ה-30שישלחו ברווחים של 5 דקות הודעת תמיכה בקיי + מילה רעה על שר. יופי. בדרך כלל אני דוגלת ב"איש באמונתו יחיה", אבלללללללללל קיי??? אחי, מה עישנת? תעשה לי טובה. אני אפילו לא אכנס לקטע שהיא הכוכבת של הסדרה, שכולנו יודעים שברגע שיחליפו אותה לפחות תשעה מעשרת הצופים הקבועים של הסדרה יפרשו מיד. אני שמחה שהודית בעובדה שיש לך בעיה עם בנות שיש להם מצפון. בקיצור, כמו כל זקן חרמן, אתה מעדיף אותן זונות, נותנות, חסרות כל שיקול דעת, שימכרו לשטן את בת דודתן הקדושה, רק כדי לרדת לחבר הילדות הנחנח שלהן. כבוד עצמי, קלאסה, צניעות ואלגנטיות כבר מזמן לא בלקסיקון שלך. ואם זה הרעיון שלך לאישה המושלמת אזזז... קח -
מקווה שיעזור :)
שואיס רולזזז!

python 4

New member
ובכן יקירתי,

זו מלחמה!!!!!
אז קודם כל, כנראה שלא בורכת בחוש הקריאה, אחרת היית קוראת פה בשרשור שבו רעות הציעה את הסקר כמה דעות היו בעד קיי ונגד שרידן.. או שאולי לדעתך אני גם מחליף שמות משתמש כל פעם? ואולי בכלל את היחידה פה שאוהבת את שרידן ואת כל הזמן מחליפה שמות משתמש? (שמבי זו את??) ואיך אם אני מאותגר שכלית אני יכול להיות האקר? לידיעתך, אני לא היחיד פה שאוהב את קיי, או את הנשים האחרות חסרות המצפון בסדרה (אייבי)! עכשיו, הסיבה שאת אוהבת את שרי יכולה להיות אחת מאלה: או שאת פשוט אישה כזו שלא מבינה כלום טעם בנשים מהו, ואז זה ברור לי (וכבר ראיתי פה אחת שכתבה שסימון יפה... וכל מילה נוספת מיותרת) או שפשוט את מסתנוורת לא מה'יופי' ההורס של הבלונדית אלא מהעובדה שיש לה $$$ רבים. זקן חרמן? לידיעתך, לא שרי ולא קיי עושות לי את זה... אני פשוט מביע את דעתי שנובעת מהטעם המעולה שלי בנשים, שלא ניתן להתווכח עליו שכן הוא האמת המוחלטת. ואין לי אף חבר מובטל בן 30... אז בקיצור אני מבין למה את מזדהה עם שרי. מכוערות מזדהות עם מכוערות, מה לעשות. את פשוט מסתירה את העובדה שהיית מוכרת את נשמתך לשטן כדי להיראות כמו קיי.

moran14h

New member
אכן הזוג השולט../images/Emo45.gif

כל השאר סתם
ים וחוץ ממש מעט אנשים הם היחידים עם כשרון משחק ,רוב השחקנים שם ממש גרועים!

python 4

New member
אוי ווי...

אני יגיד לך שהם לא הכי פצצה בארץ! (ואגב לדבר על פצצות בארץ זה לא סימפטי). תראי, אין לי שום דבר נגד לואיס, להההפפפך! אבל שרי, היא כזו מכוערת ומטומטמת שפשוט אין עליה בטמטום. הרי איך היא יכולה להאמין לכל השטויות שג'ולי מנסה למכור לה? איך היא נפלה למלכודת שלו ולא נתנה ללואיס אפילו הזדמנות להגן על עצמו? לדעתי הכימיה היחידה שיש בין לואיס לשרי זו תגובה בין ניטרו לגליצרין. לא! ללואיס מוטב לשכוח מהכונפה הבלונדינית וללכת לרעות בשדותיה של קיי!

shambi

New member
היא טיפשה???

אפשר לחשוב שקיי חכמה.. אולי שרידן האמינה לג'וליאן אבל להזכירך, קיי האמינה לטאבי כשהיא אמרה לה שבטבעת שהיא נתנה לה, אפשר לראות את הגבר ש"איתו תבלה את שארית ימיי חייה" *מקווה שזה לא הרבה* אז מי פה תמים?

python 4

New member
אבל מה פתאום?

בתכשיט שקיי קיבלה מטאבי היא באמת ראתה את הפרצוף של מיגל! זה היה תכשיט עם כוחות וכאלה! וחוץ מזה, קיי כשהיא רוצה משהו אז היא תעשה הכל להשיג אותו (ועם מיגל לא היה כזה הומו אז היא היתה מצליחה בזה עוד בפרק הראשון) ולעומת זאת שרי רוצה נואשות לטעום קצת מהלופז-פיצ'רלד, זה כל כך ברור, אבל מה היא עושה? בורחת כמו איזה ילדה קטנה ומפונקת לפריז ברגע שמשהו הכי קטן לא מסתדר לה! נו באמת.

shambi

New member
אבל אתה לא מבין... ../images/Emo58.gif

שרידן כן מנסה להשיג את לואיס, רק בהפוכה.. הבנת?? ות'אמת - עובדה שהיא מצליחה.. כמו פודל הוא ירוץ אחריה לפריז. ובניגוד לקיי, מייגל ירוץ ממנה.. כמה שאפשר..

python 4

New member
בפעם האלף...

לשרידן אין את טיפת השכל הדרושה כדי לתכנן כזו תוכנית. היא לא מנסה להשיג את לואיס לא בישר ולא בהפוכה, ולואיס רודף אחריה רק בגלל שהוא די טיפשון הבנאדם, לא מסתכל ימינה ושמאלה ורואה מה יש לבנות הרמוני להציע. ושוב, מיגל לא רץ מקיי בגלל שנאת קיי אלא בגלל אהבת אית'ן. קאפיש?

shambi

New member
אהבת אית'ן???????

אז למה אתה לא אומר??? עכשיו הכל ברור! ולפי השטויות שאתה אומר אני מתחילה לחשוב שבלונדי היא איינשטיין לידך.. אז תרגיע

python 4

New member
דיברתי בהשאלה...

את יודעת, מטפורי וכל זה. אני התכוונתי להגיד שמיגל יתעניין הרבה יותר באית'ן, למשל, מאשר בקיי, והסיבה היחידה שכרגע הוא נעול על זוועת המין הנשי זה בגלל הפחד שלו לצאת מהארון.

python 4

New member
איך את היית מגדירה את הייצור

הבלונדיני הזה שעונה לשם צ'רי?

shambi

New member
so...?

מה ההכללות האלו??? ואני עדין בהלם ממה שאמרת.. בגלל צ'רי אחת אתה קורה לנו "זוועת המין האנושי"?? אם אתה לא רוצה שחבורת נשים תרוצנה אחריך [ולא במובן שאתה חושב עליו..
] כדי לך להרגיע.. ויפה שעה אחת קודם!!

python 4

New member
רגע רגע רגע! לחלוטין לא הבנת אותי!

לא קראתי לנשים 'זוועת המין האנושי' חלילה!
קראתי לצ'רי 'זוועת המין הנשי', כי מבין כל הנשים צ'רי היא הזוועה. ברור? הרי קיי היא לא זוועה, לא? מיגל לעומת זאת הלך ובחר ביצור הנשי הכי גרוע שהוא יכל לבחור בו. בחיי שמבי, כמה קיבלת בהבנת הנקרא??

moran14h

New member
חחח ג'ולי ..הרסת!

ובטח שיש עליה בטמטום.. מה שכחת מצ'ריטי?????????

python 4

New member
צ'רי היא שיא הטמטום, צודקת.

אבל להגנתה של שרי יאמר שהטמטום של צ'רי הוא לא אנושי. אף אחת - גם לא תרזה, שהיא מפגרת ברמות שלא יאמנו (יש לה IQ שלילי) - לא מגיעה לרמת הטמטום של צ'רי. לציפור של אורוויל יש יותר שכל מלה.

shuis4ever

New member
אממ... זה כבר ממש משו אחר...../images/Emo19.gif

אתה מדבר על העלילה, ואתה צודק. זו הסבונייה הכי מתמרחת בכל תולדות הסבון, לעיתים עד כדי גיחוך. זו כבר פשוט קומדיה, מין פארודיה על כל סדרות הסבון. נגיד כל הקטעים עם איתן ותרזה... גאאאאאאאאאאד! יצאה לי הנשמה. לדעתי בכלל לתסריטאי (בראדלי קוראים לו?) יש כישרון אדיר, הוא יוצר מתחים עצומים בין דמויות, והאופי של הזוגות פשוט מושלם ולכן זו היתה צריכה להיות טלנובלה >שיהיה לה סווווווווף< כי ככה שואיס בחיים לא יהיו ביחד!!!!! ההתעללות שלו בדמויות פשוט מוגזמת!!! ואני בכלל דיברתי על הכימיה בין השחקנים. ואני לא מסכימה איתך כי הדמות של שרידן פשוט מצוינת לדעתי. הם ידעו שהרומן הזה יהיה בין הלוהטים של הסדרה, ובמקום להדביק לו איזה דוגמנית בת 12 נטולת כישורי משחק הביאו דמות נשית בשלה ויפהפיה, שמקרינה הרבה אינטליגנציה ומיסתוריות. ושוב: כימיה, כימיה, כימיה! כל סצינה ביניהם פשוט לוהטת! הם מדהימים! בטנגו נראה שכל שניה הם יתנפלו אחד על השני! >בניגוד לצ'ריטי ומיגל הסופר-יבשים-חסרי-כל-כשרון-משחק< נכווווווון? :)

moran14h

New member
../images/Emo6.gifחחח נכון

אני באמת מתייחסת לזה קקומדיה סבונית!
אני וחברה שלי כל הזמן צוחקות על זה.. וכן כדי לעשות תסריט כזה מתמרח וחסר כל היגיון צריך להיות גאון!
שרידן ולואיס חמודים ואין עליהם!
אני ש-ו-נ-א-ת א-ת צ'-ר-י-ט-י ו-מ-י-ג-ל הם שנהם לא בטחים בזהות המינית שלהם ותפוקים כמו מסמר בקיר!

למעלה