I know you see somehow the world will change
for me, and be so wonderful. שתקו, זה שיר ממכרררר$#@
מצעד הלהיטים של מקפליי: שום דבר ספציפי.. שמעתי רק שאפל.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Leave It All to Me - Miranda Cosgrove feat. Drake Bell
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפלייD:
קליפ שעשה לכן את זה: Brick By Boring Brick - Paramore למרות שלא ממש הבנתי את הקטע של הקליפ.XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
~ הכי גאים שיש
, בטי, האוס, פשע מן העבר, האח הגדול, מכושפות ואיי קארלי.
~ המכשפים מוייברלי פלייס - הסרט.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: מחזור. קקי של דבר. נמאאאאס לי כבר להתעצבן בהיסטריה מכל דבר ואז לבכות!!>< וגם כואב לי. וזה איכס. ;;
משהו ששימח: אמ. מקס ברנר עם חברות.D:
משהו שהעציב: אני צריכה ללמוד למבחן בביולוגיה.
ציטוטיה: ~שיעור טריגו'~ רונן המורה ~בהתלהבות~: "זהו חוק מאוד חזק." תלמיד: "עוצמתי!" ~מסביר איך מתחלקים אחוזי המבחן~ רונן: "אנליזה 30%" תלמיד: "יאיייי." רונן: "טריגו' - 20% ועוד 20%.." התלמיד: "בווווווז!" זה היה משעשע בסיטואציהXD ~בדיחת כימיהXD~ Olivia אומר/ת (22:46): עינב בובליל ריכוז 0.05 M ומעיין חודדה 30M Olivia אומר/ת (22:46): חחחחחחחחחחחח *naf שיר. אומר/ת (22:46): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Olivia אומר/ת (22:46): הצחקתי את עצמי חח ~ראיון של מקפליי~
Dougie: Be the band you want to be, not the band you think you are. Tom Delonge from Blink 182 told us that. Harry: Dougie loved that! Dougie: I loved it. I went home and was like, ‘Yessss!’ I got an erection. -All laugh.- heatworld: You got an erection?! Dougie: [Laughing] Nah... Danny: We can’t take you anywhere, can we? What would you be doing if you weren’t in McFly? Tom: Professional Tweeter. Dougie: Burglar. Harry: Shagging... heatworld: Shagging? Does that mean you don’t now...? Harry: [Laughs.] I don’t know why I said that! I don’t know what I’d be doing, being a hobo apparently.
~חברה שלי משחקת בחווה של חבר שלה והם שולחים אחד לשני הודעות דרך שם~ *naf שיר. אומר/ת (19:36): "מסג' פרום ליאור: my love's farm"?? (ליאור זה האח של החבר) *naf שיר. אומר/ת (19:36): וואו, לא טוב XDDDDDDDD MbR אומר/ת (19:37): ?! XDDD *naf שיר. אומר/ת (19:37): כתוב שם למטה report abuse *naf שיר. אומר/ת (19:37): ממש רציתי ללחוץ XDDDDDDDD MbRאומר/ת (19:37): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -האח הגדול- *naf שיר. אמר/ה (21:55): סער הרגע רחרח את הבית שחי של איילה |: אורטל - בננה אדומה אומר/ת (22:07): איו OO" אורטל - בננה אדומה אומר/ת (22:08): כמה ימים של הסגר עם מפלצות מפחידות כמו מעיין ואתה מתחיל לרחרח .. אורטל - בננה אדומה אומר/ת (22:08): יש להם קשר משפחתי לסאם מטרו בלאד? *naf שיר. אומר/ת (22:11): הרגת אותיייייייייייייי XDDDDDDDDDDDD אורטל - בננה אדומה אומר/ת (22:18): שתדרס על ידי למד אורטל - בננה אדומה אומר/ת (22:18): היא תראה טוב על שמשה של מישהו
מתנגן בראש / בפלייליסט: האחות הקטנה.
המלצת השבוע: תתכוננו למבחנים כמו שצריך. אח"כ יהיו לכם מליוני מועדי ב' בתקופה של שבוע ולא יהיה לכם זמן להתכונן לכלום!!
התמונה הכי חמה: יש מלא תמונות כי בריאן וג'סטין מושלמים.
$#@