The McWeekend:)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואו!$#@

בדיוק לא מזמן קראתי בארכיון של הביצ'ס ואני כזה-אעאעא באלי שוב אני מתגעגעת לשיחות המטורפות שלנו על קפי ועל נעם33333> איזה קורעות אנחנו באלוהים XDD 'את יותר טובה מג'יי קיי רולינג' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול!

purple floyd

New member
אז אם את מתגעגעת למה את לא שולחת הודעה??$@^?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנחנו הכי מצחיקות בעולם מה יש לך!!!1 זה עוד כלום! יש שם כזה "אוי לא אוי לא גם אני.. אני רועדת... הסוף!! הסוף!!11" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כל פעם שאני רואה את נעם (תמונה, תמונה) אני חושבת עליך!! מעניין מה עם קפי, ממ נראה לי הוא סגור במוסד

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDD

כי את לא מחוברת אפעם יא קקי!!!11 אומיגד זה כזה מרגש,יפה,מקסים,נהדר,נפלא,קסום

Charley XD

New member
ווקי D:

כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: HSM - יו אר דה מיוזיק אין מי הלהקה המגניבה של השבוע: קילרס. דאפנטלי קילרס. קליפ שעשה לכן את זה: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הג"ש !!!! משהו שהכעיס אתכם השבוע: החיים משהו ששימח: סתיו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושיר שנעשה לה חזרה למוטב משהו שהעציב: החיים ציטוטיה: ילדה : "איפה הג'י שלך ?" ~ילדה מסדרת את הפוני שלה~ "תזיזי את הוילון !" ילד : "איך השעון הביולוגי שלנו נראה ?" ילדה : "עגול כזה עם מחוגים" "The man behind the asshole..." "Brain always behind the asshole" ותרגום צולע, אבל תסתדרו .. "ואיפה הכנר ?" "נפל מהגג" מתנגן בראש / בפלייליסט: נייט דרייב- AAR המלצת השבוע: תזהרו מגמלים.. אה וגם פדופילים, משתתפת בצערם של כל מי שבכיתה ט' התמונה הכי חמה: ברור שהתמונה הכי חמה מוקדשת לסתיו. תראי ! אפילו מצאתי אחד עם בדואי D:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח HSM

פלגי מוקדש לך. ס'בדואי חתיך. ממש מסוקס. D:

purple floyd

New member
אני משמחת D:

אני יכולה להראות לך איפה הג'י שלך |גבות| מה את רוצה? בערוץ 20!

Ms Brightside D

New member
../images/Emo98.gifMy First McWeekend

בהצלחה לי? :)
מצעד הלהיטים של מקפליי: Not alone- עשה לי טוב
The Heart Never Lies- ירד גשם והיה כל כך כיף לשמוע במונית בדרך לבתים D:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: YOU BELONG TO ME-Jason Wade- שיר מדהים. שמעתי אותו לפני מבחן במתמטיקה ונרגעתי,
הלהקה המגניבה של השבוע: 3 of a Kind חחח.
קליפ שעשה לכן את זה: 3 of a Kind - Baby Cakes
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אני לא רואה טלוויזיה
משהו שהכעיס אתכם השבוע: קיבלתי 75 במבחן בתנ"ך וכל שאר הכיתה קיבלה 80+, והכל בגלל שהמורה נתנה לי פסוק של הטור השני >< משהו ששימח: היה יום הורים והמורה אמרה שאני בטוח עולה לתיכון, יופידו
משהו שהעציב: קיבלתי חתך עמוק בזרת ואני לא יכולה לנגן
ויש לי מחר פרוייקט להגיש במוזיקה, איך אני עושה את זה בלי זרת?
ציטוטיה: מתנגן בראש / בפלייליסט: Lady Gaga Pokerface Parody - Emokid (זה כל כך מצחיק, חפשו ביוטיוב
) המלצת השבוע: תשמעו Lady Gaga Pokerface Parody - Emokid זה מצחיק
התמונה הכי חמה: אני לא מצליחה להעלות תמונות

purple floyd

New member
יוו בייביקייקס O:

גרמת לי לשמוע אותו עכשיו. ס'קטע לא שמעתי אותו מכיתה ט'! (אני בי"ב תעשי חישוב חחחחח)

purple floyd

New member
כן בגלל זה נראה לי שמעתי את המקורי ../images/Emo6.gif

איזה מקפליי. דאגי הסולן חחחחחח

sweet shir

New member
I know you see somehow the world will change

for me, and be so wonderful. שתקו, זה שיר ממכרררר$#@ מצעד הלהיטים של מקפליי: שום דבר ספציפי.. שמעתי רק שאפל. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Leave It All to Me - Miranda Cosgrove feat. Drake Bell הלהקה המגניבה של השבוע: מקפלייD: קליפ שעשה לכן את זה: Brick By Boring Brick - Paramore למרות שלא ממש הבנתי את הקטע של הקליפ.XD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
~ הכי גאים שיש
, בטי, האוס, פשע מן העבר, האח הגדול, מכושפות ואיי קארלי.
~ המכשפים מוייברלי פלייס - הסרט. משהו שהכעיס אתכם השבוע: מחזור. קקי של דבר. נמאאאאס לי כבר להתעצבן בהיסטריה מכל דבר ואז לבכות!!>< וגם כואב לי. וזה איכס. ;; משהו ששימח: אמ. מקס ברנר עם חברות.D: משהו שהעציב: אני צריכה ללמוד למבחן בביולוגיה.
ציטוטיה: ~שיעור טריגו'~ רונן המורה ~בהתלהבות~: "זהו חוק מאוד חזק." תלמיד: "עוצמתי!" ~מסביר איך מתחלקים אחוזי המבחן~ רונן: "אנליזה 30%" תלמיד: "יאיייי." רונן: "טריגו' - 20% ועוד 20%.." התלמיד: "בווווווז!" זה היה משעשע בסיטואציהXD ~בדיחת כימיהXD~ Olivia אומר/ת (22:46): עינב בובליל ריכוז 0.05 M ומעיין חודדה 30M Olivia אומר/ת (22:46): חחחחחחחחחחחח *naf שיר. אומר/ת (22:46): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Olivia אומר/ת (22:46): הצחקתי את עצמי חח ~ראיון של מקפליי~
Dougie: Be the band you want to be, not the band you think you are. Tom Delonge from Blink 182 told us that. Harry: Dougie loved that! Dougie: I loved it. I went home and was like, ‘Yessss!’ I got an erection. -All laugh.- heatworld: You got an erection?! Dougie: [Laughing] Nah... Danny: We can’t take you anywhere, can we? What would you be doing if you weren’t in McFly? Tom: Professional Tweeter. Dougie: Burglar. Harry: Shagging... heatworld: Shagging? Does that mean you don’t now...? Harry: [Laughs.] I don’t know why I said that! I don’t know what I’d be doing, being a hobo apparently.​
~חברה שלי משחקת בחווה של חבר שלה והם שולחים אחד לשני הודעות דרך שם~ *naf שיר. אומר/ת (19:36): "מסג' פרום ליאור: my love's farm"?? (ליאור זה האח של החבר) *naf שיר. אומר/ת (19:36): וואו, לא טוב XDDDDDDDD MbR אומר/ת (19:37): ?! XDDD *naf שיר. אומר/ת (19:37): כתוב שם למטה report abuse *naf שיר. אומר/ת (19:37): ממש רציתי ללחוץ XDDDDDDDD MbRאומר/ת (19:37): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -האח הגדול- ‏‏*naf שיר. אמר/ה (21:55): סער הרגע רחרח את הבית שחי של איילה |: אורטל - בננה אדומה אומר/ת (22:07): איו OO" אורטל - בננה אדומה אומר/ת (22:08): כמה ימים של הסגר עם מפלצות מפחידות כמו מעיין ואתה מתחיל לרחרח .. אורטל - בננה אדומה אומר/ת (22:08): יש להם קשר משפחתי לסאם מטרו בלאד? *naf שיר. אומר/ת (22:11): הרגת אותיייייייייייייי XDDDDDDDDDDDD אורטל - בננה אדומה אומר/ת (22:18): שתדרס על ידי למד אורטל - בננה אדומה אומר/ת (22:18): היא תראה טוב על שמשה של מישהו מתנגן בראש / בפלייליסט: האחות הקטנה. המלצת השבוע: תתכוננו למבחנים כמו שצריך. אח"כ יהיו לכם מליוני מועדי ב' בתקופה של שבוע ולא יהיה לכם זמן להתכונן לכלום!!
התמונה הכי חמה: יש מלא תמונות כי בריאן וג'סטין מושלמים.
$#@

sweet shir

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

מושלמים אעאעא
טוב, זהו. הוצאתי את זה מהסיסטםXD

למעלה