10דברים

יאאא איזהה כיף לך שאת רוכבת על

סוסיםם
אני מתה על סוסיםםםם
גם אני כותבת סיפורים, תוכלי לשלוח לי סיפורים שכתבת
אוהבת המון,סיון

10 דברים שלא יודעים עלי

1.שאני מתהההההה על אפרת כהן(טוב את זה כולם יודעים
)אני לא מעריצה את אפרת אני אוהבת את אפרתתת,הערצה חולפת אהבה לא!
2.יש לי כלבה וקוראים לה בוני. 3.אני מתהההההה על פלורוש ועל מריאנה אספוסיטו
4.קוראים לי מעיין 5.באתי מפורום מיכאלה. 6.תמיד רציתי להיות שחקנית,מגיל 3 ואני לומדת 3 שנים משחק+שנה בבציפר, אני רוקדת 9 וחצי שנים ומופיעה בתאטרון ירושלים 9 שנים,השתתפתי בסרט ששודר לערוץ הילדים והחלום שלי זה לשחק עם אפרת כהן. 7.אני מירושלים,אני בת 13.5 8.אני מזל דלי(31.1.91) 9.יש לי אחות אחת והיא בת 24 10.אממממממממ פגשתי 3 פעמים את אפרת כהן במציאות
ואני הולכת לראות אותה שוב ולדבר איתה שוב עם מאיושלמת(אפרת וטלי השוות-מפורום מיכאלה) בחנוכה..................אה ופגשתי את נדיה וסבסטיאן.......

LOVE AGUS

New member
אני!!! ושוווה לחיצה!!!

אז ככה: 1. הם אני חולה על אגוס ונטי!!!!!! 2. פגשתי את המורדים (קמי, פלי, בנחה, ולו...) - 2004 3. פגשתי את קמי ופלי- שהם באו לארץ בפעם הראשונה 4. פגשתי את נטי ואגוס מי אמורס!!!! הם כאלה פרפקטוס!! פגשתי אותם בחנוכה, אבל את לו לא פגשתי.... ז"א לא בחנוכה! -2003 5.פגשתי את נדיה וסבס!-2002 6. אמ.......... יש לי שני אחים: עפר ויניב!! והם האחים הכייייייייייייייייייייייייייייייי שבעולם!!! 7. אני אוהבתל שיעור מתמטיקה!! ושונאת!!!! ספורט!!! 8. אני אוהבת לרקוד!!! 9. אני אוהבת להיות בפורום! 10. אניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הכי קטנה במשפחה!!!

Cm 2004

New member
איך פגשת אותם ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif כנסי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את לואיסנה קמילה פליפה ובנחמין
קמילה ופליפה שבאו לארץ פעם ראשונה
את אגוסטין ונטי
סבסטיאן ונדיה

../images/Emo99.gif 10 ד2רים עליי ../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

קוראים לי עדוש !!!
אני בת 14 מראשון
אני מטורפת על קטנטנות הכי בעולם...וגם המורדים.. וגם פינת אור ~~~!
אם אתם מכירים את נן ר2יץ-- אז אני אוהבת אותו מאוד..
ופגשתי אותו....
ואני עוד שניה שמה תמונה עליו...
אני מטורפת על כלבים
מתה לי רינגו לפני חודש..
גדלתי איתה חצי מהחיים שלי...
כשהביאו אותה היא הייתה בת 7.... ( ומתה בגיל 13 וחצי.. )
אני יותר גדולה ממנה ב-3 ימים... |ואני מטורפת על נתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

adis90

New member
אוקיי אני....../images/Emo29.gif

1. אני מטורפת גוססת נושמת על דיסני. 2. זה בטח לא הרבה יודעים-אני שונאת חמורדים. 3. אני מתה על בובות (רכים) דובים, כריות הכללל וישנה עם חמולה על המיטה. 4.אני כיתה ט' 5. אני לא שותה קולה כבר שנה בערך(קצת יותר) מזל טוב לי
6. אני לא אוהבת קוביות שוקולד ושוקולד למריחה אבל אני לא יכולה לחיות בלי שוקולד (חטיפים,איכות,גלידות).... 7. יש לי משקפיים 8. יש לי גשר 9. יש לי צמיד בצבעי אדום כתום וצהוב על היד. 10. אין לי כבר מה לרשום. אני אוהפת אתכם

דישה

New member
10 דברים עליי + בקשה קטנה בסוף...

1.קוראים לי ירדן 2.סבתא שלי רצתה לקרוא לי דפנה 3.אני אוהבת דולפינים וכלבים 4.וגם את חואן ופלור 5.אני לא יכולה בלי ספוילרים על כל סדרה שאני רואה 6.יש לי 2 אחים קטנים 7.בהתחלת הסדרה ראיתי רק חלקים וחשבתי שזה דפוק ואז ראיתי את כל הפרק והתאהבתי בסדרה!!!!!!!!!!!!!!!!! 8.יש לי טיל שנתי עוד שבוע (כיתה ט') 9.פגשתי את נדיה וסבסטיאן שהם היו בארץ 10.היום הבן שאני אוהבת צילצל אליי פעמים!!!!!!!!!!!!!בקשה חשובה: נא שלחו לי ספוילרים על הסדרה כמה שיותר כל ספויר מסוג שהוא!!!! תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 דברים עליי...

1. חולה על בנחה החתיך מתה עליו אי אפשר בלעדיו. 2. מזל שור... 3. קוראים לי רותם כי ככה החליטו 4. באתי מפורום דוליז ואני עושה דוליז. 5. אני חולה על דולפינים וכשהייתי בארה"ב לפני שבועיים ליטפתי מלא דולפינים ב sea world ויש לי איזה חמש תמונות.. 6. יש לי אוסף של בערך 80 שקיות מהממות ולא של סופר פארם וכ'ו. 7. אני שונאתת תנ"ך והיסטוריה ואוהבת אנגלית ומתמטיקה!!! 8. יש לי שני אחים קטן וגדול ובגלל זה אני קונה פול בגדים עם אמא שלי 9. אני מתה על התעמלות קרקע אני כבר 8 שנים בזה ואני עושה קרוב לחמש פליק פלקים וכמעט סלטה לבד מי שמבין פחות או יותר. 10. זה ההודעה הראשונה בפורום פלורסיינטה

../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif 10 דברים עליי ../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif....

1. כל החדר שלי מלא בתמונות של קטנטנות, פינת אור, המורדים ופלוריסיינטה, חוץ מקיר קטנטן ומהתקרה.
2. פגשתי את כוכביי פינת אור, הייתי איתם 3 שעות בערך ((פגישה אישית אישית רק כמה חברות של השחקנים באו ממש קצת איזה 4 בערך)), הייתי איתם בים
ובחדרים במלון והכי חשוב ועצוב.. התמונות נשרפו, ומה שנשאר לי למזכרת זה רק זכרונות והתמונות((שהיו בפיל אחר, חדש)) שהם עברו לידי במלון.. 3. אני הכי אוהבת לאכול פסטה שוקולד ופיצה..
4. אני שונאת שלא מתייחסים אליי יפה וכזה.
5. הצבעים שאני הבי אוהבת הם תכלת, ורוד וסגול. 6. אני דיי אוהבת לישון אבל אין לי ממש בעייה לקום מוקדם. 7. בא לי להמציא לעצמי משהו כזה כמו למזל נו אמממ כאילו קמע ואין לי מושג מה..
8. אין לי מושג מה לכתוב ומתחיל עוד כמה דקות פלוריסיינטה
9. יש לי בערך 1000 ומשהו תמונות של קטנטנות פינת אור המורדים ופלוריסיינטה במחשב. 10. אני רואה פלוריסיינטה אסי קה....

יש לי משהו אחר במקום 10....

חח יש עכשיו את השיר של פלורי אז אממ נזכרתי מה לכתוב
יש לי אוסף של נרות ו..אממממ..אוסף של תיקטים כאלה מבגדים וכזה חיחי....

סולדד100

New member
10 דברים עלי

אני חולה על סולה ונטי פסטורוטי
אני שונאת קולה
אני גרה במעלה אדומים ופגשתי כמה פעמים את הראל מויאל
התחלתי לראות קטנטנות מהעונה הראשונה
אני אוהבת לקרוא
הייתה לי אתמול/היום גיחה משעממת
יש לי יומהולדת 4 ימים אחרי שנגמרים הלימודים
אני שונאת חיות
אני כל היום וכל הלילה שומעת מוזיקה