קרב אהבות

../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifקרב אהבות../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אני נורא אוהבת קרבות...חחחח טוב אז רציתי לדעת איזה זוג אתם מעדיפים ברבלדה?! הזוג המורד או הזוג הרגיש?! נא לענות רק אחרי שאני יעלה את התמונות! ואז תצביעו בהמונכים..חיחיחי...

R&D

רוברטה ודייגו...סיפור אהבה... כמו חתול ועכבר אבל...אבה לא חברה להם... דווקא ברגעים הקשים הם מתחברים,מתנשקים ומתחבקים... אהבתם?! תצביעו רוברטה ודייגו... חחח איזה נאום דפקתי!!!

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo99.gif הם בהחלט הזוג שאני...

+++מתחברת אליו...הם כל כך נוגעים בי!!!! אבל גם מ"מ מרגשים!! אבל R&D יותר...

סוכריה16

New member
יבואו עוד אל תדאגי...

יש מלא שאוהבים אותם.. אבל אני חושבת שהפעם הרוב צודק חח.. מיה ומיגל פשוט עושים את זה! אין איןןןן על השילוב הזה!!! הם .. יותר מידי יפים לחוד.. אז גם יחד!??!?!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif חחח..אני אוהבת את רוברטה אבל

לדייגו אני פשוט לא מתחברת, לא אוהבת אותו... ולא אוהבת אותם ביחד!! הם לא מתאימים בכלל לדעתי...
אבל בנתיים בקושי זז משו ביניהם ככה שאי אפשר לדעת, אולי זה עוד ישתנה...

becky123

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo127.gif רוברטה&דייגו

למרות שאני גם אוהבת את מיה&מיגל

00rr

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifברור שרובר ודייגו מושלמים יחד

יש להם סצינות יותר יפות ולוהטות

pablo111

New member
../images/Emo127.gif רובר ודייגו מושלמים הכי מתוקים

הם פשוט מדהימים יחדד

eveligne406

New member
R&D ?!?! פחחחחחחחחחפחפחפחפחחחח

חחח מה זה ?! חיקוי עלוב של M&M !!!!!! (*מ*יה אנד *מ*יגל!!) תעשו לי טובה רוברטה ודייגו מתנהגים כמו שני ילדים קטנים... los M'es פשוט...עושים את העבודה יותר טוב... שימו לב שכולם בוכים איתם, שמחים איתם מתלהבים איתם, אצל רובר ודייגו, מישהו זוכר בכלל שהוא אמר לה "חבל שחזרת מספרד" ?! לאא... בקושי זוכרים את הקטע הזה.. אלב זההיה קורה בין מיה ומיגל, היו עושים מזה היסטריה.. וכל זה בגלל שהם זוג במציאות!!!! הם פשוט נועדו זה לזו!!! וגם אם הוא חבר של דולסה איןן פשוט רואים שהוא נמשך לאנהי שימו לב לנשיקות שלהם על הסט פשוט אין ויכוח על זה...

בואנההההה

מותק אני לא רוצה להיות מגעילה אבל אם את מגעילה אז גם אני יהיה מגעילה.. תתחילי להרגיע ומיד הבנת אותי?! כל אחד אוהב את מי שהוא רוצה!!! וזה שאת חושבת שפונצ'ו נמשך לחאנהי זה רק אומר שהוא שחקן מדהים ואמיתי ואת סתם טי_ _ _ וזה לא אשמתנו!! ואני זוכרת טוב מאוד מה שדייגו אמר לה..ואני חושבת שכולם פה זוכרים!!! ומה זה הדברים המגעילים שאמרת עכשיו על R&D?? ורק שתדעי שזה רשמי מאז שהנשיקה הראשונה שלהם ככה קראים להם בפורום הרשמי במקסיקו וגם שם אוהבים אותם הכי הרבה..וזה שאת מעדיפה את מ"מ לא אומר שאת צריכה לדבר ככה על R&D... גבי אני מאוד מבקשת לטפל בעניין הזה!!!

סוכריה16

New member
הפה! תנו לה לב\הביע דיעות!

היא צודקת! הם באמת שווים יחד! ומי שלא חושב שככה שילך למטה למיה אנד מיגל וירשום מה בהם לא עושה אותם כל כך מושכים.. אני לא רואה שום דבר רע במה שהיא רשמה!

eveligne406

New member
חחחחח

לא אמרתי שום דבר רע על השחקנים!!! הבעתי דעה על הדמויות וזו זכותי המלאהה...!!! רק אמרתי שהם מתנהגים כמו ילדים קטנים וזו הדעה שלי...!!!

זה שום דבר רע?!?!?!

חיקוי עלוב?!?!?!!?!?!?!?! כל השאר עוד איכשהו מתקבל אבל חיקוי עלוב?!?!?!!? אני שאני מתה על הזוג ממש נפגעתי..אם הייתי אומרת את זה עח מ"מ היית משתגעת לי פה!!!

eveligne406

New member
חחחחחחחחח

די את לא נורמליתת...שזה קורע אותיי.. דיברתי על הכינוי. כי זה מצלצל כמו אמ אנד אמ שזה הכינוי של מיה ומיגל... אז אמרתי שזה נשמע כמו חיקוי עלוב... אווויי....את לא צריכה להעלב בגלל זהה!!!

זה פשוט מעצבן!!!

תביעי דעה משו כזה: אני מתה על מ"מ הזוג המושלם שלי וזה.. אבל למה להגיד ככה על R&D????

למעלה