קרב אהבות

eveligne406

New member
שווווב

והפעם יותר לאט. לא דיברתי על הזוג עצמו. למרות שגם אם הייתי מדברת עליו ככה זאת הזכות שלי. רק דיברתי על הכינוי שלדעתי הוא מצחיק.... זהווו.... תרדי כמה שבא לך על אמ אנד אמ לא ממש מיז לי מה את חושבת זה הכל.. את לא צריכה להתעצבן...אם הייתי יודעת שאת כל כך תיעלבי ממה שאמרתי לא הייתי אומרת את זה מלכתחילההה...

אוקיי..

פשוט תאמיני לי כינוי לא כינוי מעריצי דולסה וכריס לא ממש יאהבו מה שאמרת..והנה לך הוכחה שאני לא אהבתי.. נכון זה זכותך..עם חברות עם עצמך עם מי שאת רוצה אבל לא בפורום כי יש כללים!!!

על הגישה הזאת אני מדברת!!!!

איך אני מצטערת שעשיתי ת'סקר הזה לא חשבתי שיהיו אנשים כמוך ויבואו בגישה הזאת!!!!

מ"מ

אהבה ממבט ראשון.. הוא בא לקום, היא ילדה של אבא'לה... 2 קצוות שונים שמתאחדים ומתאהבים! המון פסיון המון אהבה... אהבתם ת'זוג?! תצביעו מיה ומיגל!!! איזה נאומים!!!

סוכריה16

New member
חולה חולה על הזוג הזה!!

אני מ 406 רציתי אותם ביחד.. וברבלדה פשוט .. אין נקשרתי אליהם הכי שאפשר!! אני עירנית בעיקר בסצנות שלהם, שניהם מושלמים מידיי ומתוקים מידי יחד!! לדעתי זו אהבה אמיתית!

legalyblond

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

כל כך מושלמייייים זוג ממש מדהייים

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אני אוהבת ת'זוג הזה בעיקר בזכות השחקנים המדהימים, הם כ"כ יפים ביחד.. אבל במורדים הרבה יותר אהבתי דווקא את פבלו ומריצה...

ג ב ש ו ש

New member
אני בעד מ"מ../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

אין הם זוג מושלםםם.. אני אוהב גם את רובר ודייגו כזוג הם כאלה מיוחדים אבל אם אפשר להצביע רק לזוג אחד אז אני עם מ"מ

bigmomentom

New member
גבי וכולם

מצאתי את סירטון הפארודיה על רבלדה. טוסו לפינת הסירטונים היומית! גבי- במיוחד בשבילך!

blondi rebelde

New member
מיה ומיגל!!!

ואני גם כמו משהי פה שאמרה שבמורדים היא אהבה יותר את מריצה ופבלו אבל ברבלדה אין ספק מיה ומיגל שולטים!!

bigmomentom

New member
צמד המ"מ- זה הולך להיות

ניצחון בנוקאאוט.
וואלה, אבל לא לשכוח שעוד לא ראיתם את דייגו ורובר יחד. אני ראיתי, ואין אין אין על מיה ומיגה! כבר אמרתי שהם יהרגו אותי? אוי ה-

למעלה