ריטושים בכיף לסופ"ש

olsy123

New member
יצא לך מעולה, רק דבר קטן

אני חושבת שאולי היה כדאי לבחור בשחור פחות "שחור", אז זה פחות יקפוץ מהתמונה.. כמו כן, מרחתי עם כלי המריחה את האייליינר בתמונה הקודמת כדי ליישר גבשושיות שנוצרו מהרעידה של היד (חבל שאין כזה בחיים האמיתיים
).

liil

New member
ניסיון שלי בסגנון של מורדכי

היי אהבתי את המבט ולכן הלכתי על התמונה הזו. יש עוד תמונה במבט הזה אבל "הרקע" לא התאים לי . אקווה שתאהבי .ואם לא , אז תירגלתי משהו .

shiranlevi87

New member
אהבתי

אהבתי מאד...בהחלט עבודה יפה. אשמח מאד למשהו קצת שונה ומיוחד גם לתמונות אחרות:)

sima1203

New member
ערב טוב

יש איזה מדריך לביצוע המדהים הזה? אשמח לקבל קישור אליו, או איזשהו הסבר קצר.תודה

liil

New member
בקר טוב

בקר טוב לך 'סימה 1203 ' כעת אני חייב לצאת לפעילות הבקר שלי , אבל מבטיח לך שכאשר אחזור אני אנסה לשחזר ולהעביר אליך את דרך הביצוע. כעיקרון ישבתי סתם ושיחקתי עם הפילטרים השונים . אבל אעשה הכל שהדיווח לך יהיה מדוייק , כמובן במגבלות הזיכרון. המשך יום נפלא liil

liil

New member
בבקשה

בקר טוב בתוכנת פוטושופ. לפתוח התמונה ולשפלה. עבודה על השכבה העליונה. עם הלאסו המגנטי בחרתי את כל השיער השחור ולפי ההיסטוגרמה משכתי הסמן הבהיר לקצה הימני של ההיסטוגרמה ואת הסמן האמצעי לאמצע בין הסמנים ובעיקר לפי ראות עינייך ניתן להבהיר גם עם הבראיטנאס והקונטראסט. filter> artistic> paint daubs . הערכים : גודל המברשת : 1 , חדות : 40 , סוג המברשת: סימפל . בתמונה הזו הוספתי: 12% noise . בחרתי את הסמן המרובע : feather 120 px , select . invers. o.k. ועוד פעם עם 80 px . לצורך הבלטת הפנים . מקווה שזה ברור ואם לא , אני פה . כמובן שניתן לחזק הצבעים או להחלישם בהתאם לראות עינייך . נדמה לי שעשיתי זאת גם . המשך יום טוב liil

sima1203

New member
אלפי תודות

ושוב שבת שלום, והזדמנות זאת , שנה טובה, ופוריה.

sima1203

New member
התוצאה שלי

יצא קצת קרוב, לא מבינה למה השיער לא שחור מספיק, והיכן אתה ממקם את הסמן המרובע? בשתי הפעמים. ולאחר ה inversו את מוחק , נכון ?אני מבינה שבשכבה התחתונה אין יותר צורך, האם הוספת שכבת רקע מתחת לשכבה שעבדת עליה? סורי על הנידנוק שלי. כל מה שלמדתי הוא בעיקר משאלות. אז שוב סורי.

liil

New member
תרגישי בנוח

היי תרגישי בנוח , אין שום בעיה . בזמנו, גם אני שאלתי ושאלתי הרבה יתר מימך. לעניין, בשורה האחרונה כתבתי לך שבמהלך הביצוע אני חושב שטיפלתי גם בחיזוק או החלשת הצבעים . לכן לא נותר אלא לחזק 'השחור' קצת ואני מניח שאת זה את יודעת לעשות . בעיניין הריבוע,ראשית את מכבה את העין בשכבה התחתונה כך את תוכלי לראות את הנעשה . את מותחת את הריבוע מאחת הפינות לכיוון הפינה האלכסונית אליו . רק לפני שאת עושה זאת , את כותבת ב- Feather כמה פיקסלים את רוצה. לאחר המתיחה את עושה : select>inverse ו-delite לפעם השנייה את עושה את אותו הדבר בדיוק רק משנה את כמות הפיקסלים ב- Feather. משאירה את השכבה התחתונה כבוייה נכנסת ל-Layers ומקליקה על : Flatten Image והרקע שנמחק הופך ללבן ללא כל 'השפעה' או השתקפות של השכבה התחתונה כי כך אנחנו רוצים שהתמונה תיראה . מקווה שזה מובן ולא, רק תגידי ואעזור כמיטב יכולתי כמובן. liil

shiranlevi87

New member
יש אפשרות אולי..

להשאיר את התמונה טבעית ורק להחליף צבע עיינים לכחול או ירוק או אפילו חום דבש ? ושהצבע יראה אמיתי וטבעי..

למעלה