אירוח נציג של הקונגרס

אסף מור1

New member
תיקון קל

מחירים של סטודנטים וחברי אגודות- ניתן למצוא כאן: http://iccm.org.il/registration-student/

אסף מור1

New member
תוספת

דבר נוסף, מכיוון שאנחנו באמת רוצים לאפשר לכולם לקחת חלק בכנס- אנחנו יוצאים מדי פעם במבצעים עם כניסה חינם להרצאות וסדנאות בפייסבוק כגון התחרות הזאת: http://www.facebook.com/notes/iccm-international-congress-for-chinese-medicine-israel/thrwt-kwswt-rwh-sdnt-wmnwt-kwswt-hrwh-m-wry-lysr-lynw/169684496409536 אל תפספסו !!!!

כתבת, אבל אשמח אם תוכל להרחיב

היי, אציין שסינית (וגם אני באופן פרטי) תומכת בקונגרס מכף רגל ועד ראש וחושבת שזה האירוע הכי חשוב בארץ ברפואה סינית. זה קודם כל.
אסף- ציינת בתשובה קודמת שבעבר הקונגרס נעשה בשיתוף עם קמפוס ברושים, והשנה התמונה כבר אחרת. האם תוכל לפרט כאן ולהבהיר אחת ולתמיד שהפעם מדובר על הקונגרס שנעשה בשיתוף עם כולם? ומי זה כולם? תודה על ההשקעה הענקית שלך ושל כל הצוות בשביל שתהיה לנו חגיגה בת 4 ימים, אני יודעת שאתם עובדים מאהבה. אני רואה. יעל

אסף מור1

New member
תשובה

היי יעל. קודם כל תודה על התמיכה , זה ממש מחמם את הלב. אני חייב לציין שהשנה אנחנו מקבלים הרבה תמיכה וחיזוקים מהרבה גופים וחברות וזה מעודד להמשיך. כפי שציינתי- הכנס הזה מופק בצורה עצמאית. שותפים לו כל המכללות וכל העמותות. הוא אינו כנס של ברושים /רידמן / עמותה לרפואה סינית / זן צמחים. הוא כנס עצמאי ובלתי תלוי שיש לו נותני חסות. לשימחתינו- מספר מכללות- רידמן, ברושים ומהות יחד עם זן צמחים, רפואות, מדיסיןבום, קאמדיס, סאן ריידר, חיים אחרים, TEF, ארבעה סינים וכמובן סינית -בחרו לתת חסות על הכנס ולסייע בארגון שלו תמורת חשיפה שלהם בכנס- זה משהו מאוד מקובל בעולמינו וכנראה שזאת הדרך לשמור על רמת מחירים שפוייה. שאר המכללות בחרו לשתף פעולה עם הכנס ולשלוח מרצים ולסייע בקידומו- ניתן לראות את רשימת כל השותפים באתר. אני ממש שמח להגיד שכזאת תמיכה לא הייתה באף כנס. נכון שבעבר אירגנו את הכנס דרך ברושים אך לאחר פנייה כנה של כל המכללות והבטחה לתמיכה בכנס הבנו שהדרך הנכונה היא לעשות כנס עצמאי כזה שיאפשר לכולם מקום נוח וניטרלי. התומכים הרצינים בשינוי ובעזרה אל מול הקהילה היו עופר ברנוביץ יחד עם רמון וולמן שנרתמו מייד לסייע ולכן בשנה השניה של הכנס- מכללת מדיסין דאז וסמינר הקיבוצים לקחו חלק מהותי בכנס. השנה הצטרפו לתמיכה הרצינית מכללת רידמן ומכללת מהות וקמפוס ברושים נשאר תומך נלהב בכנס והוא מסייע בהרבה דרכים ועל כך תודות רבות לו ולכל האחרים.

RanLoel

New member
תודה לאסף../images/Emo39.gif

תודה ענקית לאסף על הזמן ועל התשובות הממצות. אני גיליתי הרבה דברים שלא ידעתי קודם על הקונגרס. עושה רושם שיהיה מעניין.הרבה הצלחה ונפגש בגבעתיים. לילה טוב, רן

למעלה