נושאים לכתבות בעיתון

orii

New member
עוד רעיונות מצוינים - תודה

ומתי אני מקבל את הכתבה שאת KUKULA רוצה לכתוב?

../images/Emo251.gifנושאים לכתבות בעיתון

|התנדבתי השנה להיות חלק מצוות שדואג לחידוש העיתון של האיגוד. רציתי לשאול אתכם אם אולי תרצו/תוכלו להביע משאלות לגבי נושאים עליהם תרצו למצוא כתבה בעיתון. אגב, אם יש מישהו שרוצה לכתוב הוא מוזמן. רוצה בהזדמנות זו להגיד שאני עוקבת בדאגה יום-יום אחרי מצבה של ויקה ומתפללת לשלומה. כואבת מאד מאד את מותה של אלה/לואיס. מיכל

יש נושא כללי לעיתון?

האם הגליון יוקדש לנושא מסויים? רעיונות כתבה על סיאפניקים שעובדים בכל מני עבודות מעניינות על ההתמדדות עם עבודה בכלל, האם לעבוד וכמה לעבוד. מה עושים במצבי לחץ, איך מקום העבודה מתייחס. יודעים בכלל על המחלה? הכרות עם רופא- היו בעבר כתבות כאלו שמאירות צדדים ברופאים שלנו שאנחנו לא מכירים. קצת להכיר את האדם, חייו, הדברים המעניינים אותו- מלבד אנחנו... טיולים מעניינים לחו"ל שסיאפניקים עשו - גם היה בעבר זה מה שעולה לי כרגע ועכשיו בקשה: בבקשה שהעיתון לא יהיה עלון גיבורי על... שבו מתואר איך כולם מתמודדים נפלא, חיים בכיף ובסבבה עם המחלה- היו עיתונים כאלו- זה לא אמין ולא נוגע

orii

New member
סיאפניקית אחת, אחלה רעיונות

מתי אני מקבל כתבה על אחד מהם?

היו דברים מעולם ../images/Emo8.gif

אולי כתבה על הטיול השני שלי לאפריקה- כתבה אחת כבר כתבתי לפני עשר שנים. או על מקומות עבודה מעניינים... נראה

orii

New member
עצרתי את הקרנפים

אבל נראה לך שאם תכתבי כתבה היא לא תתפרסם? הזברות חושבות שאת יכולה להתחיל לכתוב. הקהל מחכה.

אם הייתי גיבורת על

הייתי נסעת ביום ראשון עם חברים מהעבודה לרואנדה לפגוש פנים אל פנים גורילות הרים!!! אבל אני לא גיבורת על, אלא פחדנית למדי. לא לוקחת צ'אנסים על החיים שלי... הכרתי כמה גיבורי על סיאפניקים... רובם אגב לא בין החיים יותר...
וסליחה על הסרקסטיות

זהו שאני לא

לא נוסעת למקומות בהם: יש מלריה ושאר חולירות... אין רפואה מודרנית מי יודע כמה זמן ייקח להתפנות לסוג כלשהו של עזרה רפואית גם אם זה כדי לראות כסופי גב בינתיים אני מסתפקת בכסוף הגב שלי

תודה רבה../images/Emo140.gif

לא יודעת עדיין אם יש נושא לעיתון הבא. אני חדשה מאד בעניינים ולומדת. אחשוב, אעביר לחברי הועדה שאיתי ואמשיך לשתף (גם בשאלות ובקשות עזרה מבחינת תוכן) מיכל

orii

New member
כתיבה לעיתון

מיכל תודה על היוזמה. העיתון הקרוב כמעט סגור. אחרי הפסקה של כשנה וחצי אמור להתפרסם בקרוב עיתון, שהוכן כבר לפני חודשים רבים, ועובר בימים אלו עידכון. לגבי העיתון הבא אחריו "ועדת עיתון" עדיין לא התכנסה כך שבטוח שעדיין אין לנו נושא לעיתון הבא (אישית אני לא חסיד של עיתון סביב נושא אחד). לגבי כתבות על "גיבורים שאין להם כלל בעיות" - CFניקית אחת הסירי דאגה, לא תהיינה כאלו כתבות. ככל הנראה, במקביל לעיתון (שיופק פעם בשנה) נתחיל להפיץ מין עלון בן כמה עמודים באימייל או בדאר, למין שאין אימייל (שיופץ 3 פעמים בשנה), במטרה ליצור שיתוף גדול יותר בין החברים, בלי כל הטירחה של עיצוב וההפקה של עיתון. זה יאפשר בצורה קלה יותר להפיץ הרבה יותר מידע בקהילה. אנו חושבים למשל לקחת דיונים/פוסטים מענינים מהפרום ולפרסם אותם בעלון. אז כל מי שרוצה לכתוב משהו (לעיתון או לעלון) מוזמן. זו יכולה להיות כתבה קצרה או ארוכה בכל נושא שיעניין את הקהילה שלנו (או חלקים ממנה). אפשר לשלוח למסרים האישיים של "ללית של שלושה", או לשלי או לאיגוד, למזל "עבור העיתון/עלון". תודה, אורי

הי אורי

לא ידעתי שגם אתה בועדה הזו. שמחה בכל מקרה
שמחה גם על התזכורת בעניין העיתון שעומד לצאת. אני מדברת על העיתון הבא. מניחה שתהיה פגישה של הועדה בעתיד הלא רחוק ובה יקבעו הצעדים הבאים לפעולה. בינתיים , אני מעדיפה שלא ישלחו אלי מסרים דרך הפורום אלא אל המייל שלי.
את המייל אפשר לקבל באיגוד ממזל.(אמרו לה שהרשיתי) מיכל

orii

New member
הי מיכל

מצטער שנידבתי את המסרים האישיים שלך בלי לשאול.

b e c k y

New member
אותי יעניין לקרוא על:

# התמודדות עם חולים בגיל העשרה. # מדור להכרות אישית עם משפחה שיש בה חולה. - צילום של המשפחה וקצת פרטים וסיפור אישי. - קליל. # מדור לסיפורי הצלחה מיוחדים של חולים - כל מיני השגים והצטיינויות. # מדור בישול לסיאפניקים - איך להכניס הכי הרבה קלוריות במאכלים תמימים.

למעלה