איזה יופי שכולם מתגייסים ../images/Emo140.gif
יש לי חלום שנוכל לעשות מן עיתון שכזה , (אולי גם העלונים היותר תכופים) שיהיה הגאווה של כולנו. רוצה שכמה שיותר יהיו שותפים לו ובכלל, לפעילות באיגוד. תודה לך על הנכונות. בטוח יעלו נושאים ועניינים תרופתיים שיהיה מעניין לשמוע עליהם. ובינתיים יש לי שאלה האם קיימת בשוק תרופה לטפול ב מוטצית ESA? זו כנראה מוטציה שהגנוטיפ שלה(ההתבטאות בגנים) לא ידוע עדיין . הפנוטיפ שלה(התבטאותה החיצונית) מתבטא באי סגירת ארונות ומכאן ראשי התיבות של שמה.(E = אי , S = סגירת , A = ארונות) היא כנראה מצומדת למוטציות הסי-אף (אלא אם מישהו יוכיח כאן אחרת) כי אצל נשאי סי-אף היא מתבטאת בחצי העוצמה מאשר אצל חולים בפועל. היא לא מצומדת לכרומוזום Y כי היא מופיעה גם אצל בנות והיא מ-ע-צ-ב-נ-ת ברמות שאי אפשר לתאר. פשוט, כל ארון בבית שנפתח, נשאר פתוח !!! אם מדובר בארון עם דלתות הזזה אז סתם נכנס אבק למדפים. אם מדובר בארון עם דלתות רגילות אז התופעה גורמת גם לכתמים כחולים אחרי ההתנגשות בהן. שום טפול התנהגותי לא עובד עד היום . לא בקשות, לא כעסים, לא עונשים(לצאצאים) ולא ולא איומים בגרושין(לבן הזוג) לכן אני פונה לערוץ התרופתי. מיכל מיכל