CMV- Country Music Videos

../images/Emo251.gifCMV- Country Music Videos../images/Emo150.gif../images/Emo79.gif

הפינה שלנו לסקירת הקליפים של אמני הקאנטרי פופ
השבוע, תנו כבוד ללהקת הקאנטרי שמשגעת את הגלובוס עם הלהיט "Need You Now"! ברור שאתם מכירים אותם, הלוא הם Lady Antebellum
( אם תטרחו לתרגם את אנטבלום, תקבלו תרגום הזוי משהו). להקה, שכנראה פרצו "מהר מידי", בזכות הקשרים שלהם בעולם המוזיקה: האמא של הזמרת הילרי סקוט היא לינדה דייויס(
)- זמרת שידועה בעיקר בזכות הדואט הבלתי נשכח עם מלכת הקאנטרי ריבה מקנטייר Does He Love You ובזכות אחיו של הזמר צ'ארלס קלי- ג'וש קלי. הפעם, ספיישל מיוחד- כל קליפ יקבל הודעה משלו( קולולולולו) בשל העובדה שאין להם כל-כך הרבה קליפים. לא נרחיב עליהם יותר מידי, אני בטוחה שיפתחו להם את אמן השבוע, אז יאללה תהנו מהקליפים!!

../images/Emo41.gifNever Alone../images/Emo41.gif

קליפ הבכורה של ליידי איי עם ג'ים בריקמן במאי: ויצ'נזו גיאמנקו(???נניח ותרגמתי נכון
)
צפיות: נכון לעכשיו 1,331,149 ליריקס

Guncrazy

New member
וואי בחיים לא שמעתי את השיר הזה../images/Emo12.gif

הוא נשמע ממש טוב. לא ידעתי שהוא קיים בכלל
הילרי נראית קצת משונה עם השיער ככה. אבל זה יפה לה בלי כל מיני תוספות וקרזולים

LeAnnDylan

Well-known member
הופה

האמת שגם אני לא הייתי מודעת לקיומו של השיר הזה אבל אני תלה את האשמה בדורית. היא ה-144 שלי לענייני ליידי איי
קיצר למקרה שמישהו הולך לקרוא את התגובות שלי מההתחלה לסוף (כמו בן אדם נורמלי) אציין רק שאין לי כוח להגיב לקליפ ולשיר עצמו לכן במקום אני אגיב לסטיילינג. (רק בחצי מילה על השיר הזה כי זו הפעם הראשונה שאני שומעת אותו- הוא דווקא טוב ושיפסיקו לגנוב למרטינה את הנגנים שלה|הא|)
הילרי-
פריזורה-
השיער שלה די מזעזע פה. גם חוסר המייקאפ די נוראי בעיניי.
מלתחה-
אני מכבדת נשים שיכולת להיראות סקסיות בחליפת שני חלקים. הילרי היא אחת מהן. רק שכאן במקום לקחת חליפת שני חלקים נורמלית היא בחרה ללכת על לוק של מלצרית בקייטרינג. שוין.
צ'ארלס-
סתם חולצת מכופתרת שחורה ומכנס כהה. בסדר.
דייב-
הדוגמאות על החולצה שלו די מכוערות. למה להרוס חולצה מכופתרת פשוטה שתמיד עובדת?

../images/Emo41.gifLove Don't Live Here../images/Emo41.gif

הקליפ הוא גרסה שנייה לשיר. הקליפ ה"עצמאי" הראשון שלהם, ברכות
במאי: כריס היקי צפיות: נכון לעכשיו: 2,358,787 ראה אור בשנת 2008 הקליפ ליריקס

Guncrazy

New member
זה הקליפ שהילרי נראית בו הכי טוב

הקליפ קצת סתמי אבל אין להם שום קליפ מפתיע

LeAnnDylan

Well-known member
LOVE IT

הילרי-
פריזורה-
בהתחלה עם הכובע היא מהממת כשהיא מורידה אותו קצת פחות. לא נוראי אבל עם הכובע היה לה סקס אפיל. (עם כל הכובעים)
מלתחה-
לא החלטתי עדין אם אני אוהבת את השמלת פסים שלה. מצד אחד זה כל הדברים שאני שונאת בשמלה מצד שני זה נראה עליה ממש טוב. את הז'קט צמר הארוך אני ממש אוהבת! המגפיים שלה מהממות! השמלה שהיא לובשת בסצינה של ההופעה מהממת! במיוחד עם השרשרת והעקבים
צ'ארלס-
אני אוהבת את הז'קט שלו. אף גבר לא ילבש אותו אבל זה ממש סקסי. הג'ניס שלו יפה. החולצה המכופתרת כמובן שמהממת!
דייב-
הז'קט עור לפני שיעבור חרישה ע"י חברו ללהקה דווקא מצליח להיראות חדש ורענן על דייב ואפילו מחמיא לו.

../images/Emo41.gifLookin' For A Good Time../images/Emo41.gif

במאי: כריס היקי צפיות: נכון לעכשיו 1,544,804 הקליפ ראה אור בשנת 2008 הקליפ ליריקס

Guncrazy

New member
אני אוהבת את השיר הזה אבל

אני ממש לא מבינה את הפואנטה של הקליפ

LeAnnDylan

Well-known member
טוב זה די פשוט

צ'ארלס מנסה לחקות את אלביס. הילרי מנסה לחקות את ביונסה וג'ול בקליפ הזה- http://www.youtube.com/watch?v=xKlBFGf6_v8 ודייב? הוא סתם גיי

LeAnnDylan

Well-known member
נמממ

הילרי-
פריזורה-
לא אוהבת את הצבע. התסרוקת עצמה סבירה. צפויות לה טובות יותר בעתיד.
מלתחה-
לא הבנתי את התרנגולות השחוטות של ג'ול, ביונסה וליאן בעבר ואני לא מבינה גם את של היל. מה שכן לזכותה יאמר שהצבע של התרנגולת שלה הכי נורמלי.
צ'ארלס-
טוב תהרגו אותי אני לא מבינה מה הקטע של החליפה הזו. אל תבינו אותי לא נכון זה מאוד נחמד לראות את צ'ארלס עם משהו מעבר לג'ינס שחור, חולצה שחורה וז'קט עור שחור אבל החליפה הזו זה כזה לא הוא. הוא נראה כמו איזה ילד בר מצווה או מנחה שעשועון טלוויזיוני של סוף שנות ה-80.
דייב-
עוד ילד בר מצווה במיוחד עם העניבות התואמות האלה. שניהם נראים מגוחכים.

../images/Emo41.gifI Was Here../images/Emo41.gif

השיר הופיע באלבום שירים של משחקי הקיץ האולימפיים. במאי: אין צפיות: נכון לעכשיו 1,017,604 הקליפ ראה אור בשנת 2008 הקליפ ליריקס

Guncrazy

New member
גם את השיר הזה לא הכרתי

זה היה באלבום שלהם?
הילרי נראית בת 12 פה
את בטוחה שזה מ-2008?

LeAnnDylan

Well-known member
אני אוהבת את השיר הזה../images/Emo23.gif

וכן לעובדה שרק הילרי שרה יש חלק גדול באהבה שלי לשיר
הילרי-
פריזורה-
למרות שאני מתה על שיער כהה וחלק. כאן זה לא הכי מחמיא להיל וגורם לה להיראות צעירה ב-6 שנים והפעם זה לא מגיע כמחמאה. היא לא נראית ממש רע אני פשוט רגילה לדברים מוצלחים יותר ממנה.
מלתחה-
הטי שירט שלה פשוטה ויומיומית וזה משהו שאני אבחר ללבוש ליומיום אז אני מחבבת. הג'ינס שלה יפה.
צ'ארלס-
שוב טי שירט דהויה וג'ינס בלוי. עד מתי?!
דייב-
מתה על החולצה המשובצת שלו. חולשה כבר אמרתי?
אגב כל הסצינת הקלטהבאולפן מזה לא שווה התייחסות. שלושתם משעממים שם.

../images/Emo41.gifNeed You Now../images/Emo41.gif

הקליפ הפופולרי והממוסחר מאוד שלהם
או בקיצור הקליפ שלהם שנמאס לפייסבוק ממנו. במאי: דייויד מקליסטר צפיות: נכון לעכשיו 19,390,526(!!!! כבוד!!) הקליפ ראה אור בשנת 2009 הקליפ ליריקס

Guncrazy

New member
הקליפ היחיד שלהם שעושה רושם שניסו

ליצר לו עלילה. לא פלא שזה השיר היחיד שלהם שהצליח וורלדוויד. לאנשים מחוץ לגבולות ארה"ב קשה להבין מה הפואנטה שלהם

LeAnnDylan

Well-known member
וואו 19 מיליון צפיות../images/Emo2.gif שווה!

הילרי-
פריזורה-
לא מתה על הגווני בלונד דבש האלה אבל התסרוקת ממש יפה ומחמיאה לה.
מלתחה-
שמלה שחורה מחמיאה לכולן. גם להיל.
צ'ארלס-
חולצה שחורה, ז'קט שחור וג'ינס כהה
דייב-
אמרתי שאני אוהבת את דייב בחולצות מכופתרות בהירות ו-ווסט כהה והוא הקשיב לי (אם תקראו את התגובות שלי בסדר כרונולוגי זה לא יראה כאילו הוא הקשיב לי אבל אני צופה בהם מהסוף להתחלה אז הוא הקשיב לי ואני אוהבת אותו
)

../images/Emo41.gifAmerican Honey../images/Emo41.gif

במאי: טריי פנג'וי צפיות: נכון לעכשיו 1,110,232 הקליפ ראה אור בשנת 2010 הקליפ ליריקס

למעלה