CMV- Country Music Videos

LeAnnDylan

Well-known member
הקליפ האהוב עליי!../images/Emo99.gif

או שזה השיא האהוב עליי. אני לא עוקבת
הילרי-
פריזורה-
מלתחה-
זה נורא נחמד שהיא שוכבת בדשא והבובז שלה נראים טוב (|סוטה|) אבל לא באמת ניתן לחוות דעה על מה שהיא לובשת חוץ מהעובדה שאני לא אוהבת את הדוגמאות. סצינת המרפסת- צפיתי בקליפ כשדודה שלי מאחורי בוחנת את הילרי ומתלהבת מפאייטים בחולצתה וטוענת שפאייטים זה באופנה ושלה מאוד יפים מה שאוטומטית גורם לי לשנוא את כל המראה הזה אפילו שזה מחמיא לה והגזרה של זה נפלאה. סצינת הכביסה- לא אוהבת את השמלה, לא את הדוגמאות ולא את הגזרה. השיער שלה אבל מעולם לא נראה טוב יותר.
צ'ארלס-
חולצת טריקו בבז'. מחמיאה אך מיושנת חרושה ומכוערת. ג'ינס סביל. סצינת המרפסת- חולצת וי לבנה וז'קט עור מעל
ג'ינס חביב.
דייב-
יש לי חולשה לחולצות משובצות ומכופתרות ודייב נראה כזה חמוד בהן!
סצינת המרפסת- חולצה שחורה מכופתרת וג'ינס כהה. נראה כאילו הוא ננעל בארונו של צ'ארלס.

Guncrazy

New member
השיר שלהם שאני הכי אוהבת

והקליפ כיפי כזה. אני אוהבת קליפים של קטעי הופעות ומאחורי הקלעים כאלה

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אני מזה לא הולכת להגיב

לכל תלבושת בקליפ הזה
אבל אני כן אציין לטובה את הקליפ, זה אחד האהובים עליי שלהם. גם השיר מגניב! ויש איזה קטע בקליפ שהילרי עם קשת לשיער והיא כזו מותק. שניה אני אחפש את הזמן המדויק (3:04) וצ'ארלס עם פרצוף של ילד וראיטי
הורסים!

LeAnnDylan

Well-known member
אני מתה על השיר הזה!!

הילרי-
פריזורה-
אחת המוצלחות שלה! ובאותה הזדמנות אציין לטובה גם את המייקאפ המושלם שלה!
מלתחה-
הגופיה שלה מגניבה . אני אוהבת שהיא בחרה להשאיר את הפיסות בד המצורפות(שאמורות להפוך לעניבה) חופשיות. זה מגניב וצעיר ואני לא זוכרת מי אמרה שזה נראה כאילו היא שכחה עליה סרט מדידה אבל סרט מדידה זה הכי סטייל
צ'ארלס-
הכי חולצת קריס אלן אבל היא כל כך מתאימה ומחמיאה לו! הוא תמיד צריך להסתובב עם חולצות משובצות עם קצת צבע.
דייב-
חולצת פופ זה מגניב. במיוחד אם אתה חנון

../images/Emo41.gif I Run To You../images/Emo41.gif

גרסה מחודשת לשיר מהאלבום הראשון.. ניסיון קליפ שני( פעם שלישית שהם עושים קליפ מחודש לשיר כלשהו). במאי: כריסטופר סימס צפיות: נכון לעכשיו 3,749,358 ראה אור בשנת 2010 הקליפ ליריקס

לאב דונט ליב היר ולוקינג פור א גוד טיימ

הם כנראה ממש מחפשים רייטינג... את יכולה לראות את שמות הבמאים בדיסקוגרפיה שלהם, אין לי מושג אם הם יצאו לפועל או לא.

LeAnnDylan

Well-known member
זה הקליפ הראשון

זה- http://www.youtube.com/watch?v=3OXFhxw--UA הקליפ השני שיצא ב-2010. בכל מקרה אני אגיב על הסטיילינג של שניהם: הראשון:
הילרי-
פריזורה-
טוב הבלונד הפרוע הזה שלה פשוט מזעזע. לייק ברמות לא אנושיות. זה לא מחמיא לה. זה לא היא וזה פשוט לא עובד.
מלתחה-
אני אוהבת את החולצה והמחשוף העמוק. זה סקסי. אני אוהבת את הצעיף הדק שנראה כאילו בטעות הוא הצטרף להופעה והמכנס שלך מחמיא לה. עם הז'קט אין בעיות מיוחדות. הוא יפה.
צ'ארלס-
לא מצליח להפתיע אותי במיוחד. שוב ג'ינס כהה. שוב חולצה מכופתרת שחורה וז'קט עור מעל. נראה עליו טוב אבל יכל לגוון בכיף.
דייב-
אני אוהבת את הלוק של חולצה מכופתרת ו-ווסט מעל. זה גיק שיק כזה. ודייב הוא גיק שובה. זה חמוד וזה מתאים לו. מה שכן הייתי מוסיפה לחולצה המכופתרת צבע בהיר וחי יותר.
הקליפ השני:
הילרי-
פריזורה-
כפי שהגבתי על זה כבר בעבר. אני נורא שמחה שהילרי חזרה לשורשים כהים והחליקה את השיער. זה כבר פלוס. אני גם חובבת באנגז אז זה נהדר שהיא גזרה לעצמה פוני אבל הביצוע עצמו של המראה הזה קצת כשל. הפוני שלה לא מסודר יפה וזה לא שהתספורת לא טובה כי ראיתי אותה כבר עם הפוני הזה והוא נראה עליו טוב זה פשוט הסטיילינג המזעזע. בטח מיקי בוגנים עיצב לה את השיער או משהו
מלתחה-
לזכותה של היל יאמר שאומנם בפריזורה היא כשלה אבל במלתחה כמו (כמעט) תמיד היא הייתה נהדרת. כל הזדמנות של גב חשוף (גם אם רואים קצת חזיה) זה נהדר
העקבים שלה מושלמים. אין לי טענות למכנסי שלושת-רבעים שלה והגופיה שלה מקדימה מאוד סקסית. מתה על האקסס' שלה
צ'ארלס-
הכי לוק של פועל בנין. חולצת טריקו שצבעה דהה אי שם באייטיז בתוספת ג'ינס בלוי. הכי |חומה|
דייב-
לא מוצלח כמו בקליפ הראשון. גם הוא בדומה לצ'ארלס בחר בטישירט וג'ינס אבל לפחות במקרה של דייב הטישירט שלו עושה רושם שנקנתה בעשור האחרון...

../images/Emo45.gif

חיפשתי תמונות באתר הרשמי שלהם וראיתי דווקא את זה, מה שהזוי כי חשבתי שזה קליפ ישן אבל אז אמרתי לעצמי שאם זה ישן למה שהם ישימו דווקא את הקליפ הזה באתר
למרות שזה די טיפשי כי הילרי הייתה באמת בלונדינית בהתחלה
תודה על התיקון!

שאלות לבחינת הבגרות

למי שלא רוצה מכל סיבה שהיא לענות(
), מוזמן להגיב על הקליפ שהוא רוצה בנפרד, גם אם ענה על השאלות. אתם מוזמנים לדסקס באופן חופשי בנוחיות על כל קליפ בנפרד בשרשור על השיער של הילרי, איכות הקליפ, העלילה, כמה זה חרוש וכל מה שעולה על רוחכם. שאלות:
1) מהו הקליפ האהוב עליך ולמה?
2) מהו הקליפ השנוא עליך ולמה?
3) האם יש שיר מסויים של אותו אמן המגיע לו קליפ? אם כן, על מה הקליפ צריך להיות?
4) מהו הקליפ הכי לא קשור לשיר?
5) באיזה קליפ האמן נראה הכי טוב בו?
6) באיזה קליפ האמן נראה הכי גרוע בו?
7) האם יש קליפ שהייתם מעדיפים לוותר עליו?
8) האם הקליפים של האמן הם מוצלחים( לפחות רובם)?( אפשר לדבר על יצירתיות, לבוש, לוקיישנים ובלה בלה)
9) (רלוונטי לאמן) האם אתם אוהבים את הקליפים שלקוחים מ\כוללים את הופעות בלייב\ מעריצים\ מאחורי הקלעים?
10) מהו הקליפ הכי משעשע של האמן?
11) מהו הקליפ הכי מעציב של האמן?
12) מהו הקליפ הכי יצירתי של האמן? שרשור פורה!!

LeAnnDylan

Well-known member
תודה כפרות!!

אני לא יכולה להגיב כרגע לכל קליפ בנפרד כי אין לי זמן לשבת מול מיליון קליפיםן כי בנתיים יהונתן הורס את הבית
אני יכולה לברוח ממנו רק לאיזה 10 שניות כל פעם. אז כשהוא ירדם אני אעשה לי ספיישל ליידי איי ואגיב להכל
אבל כל הכבוד על ההשקעה
זה נראה מעולה! ישר לטאגליינס (או איך שלא קוראים לזה היום
)

Guncrazy

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo236.gif../images/Emo106.gif../images/Emo24.gif

הרבה יותר כיף להגיב ככה לשרשור (כל קליפ בנפרד) מאשר בדר"כ שעד שאני מסיימת לצפות בקליפ אחד שכחתי מה חשבתי על הקודם
לדעתי את צריכה לעשות ככה כל הזמן גם אם זה מלא קליפים. מקסימום תעקפי את חן בסטטיסטיקות

למעלה