מפגש פורומירי

היה מאוד נחמד

תודה לורד שאירגנה את המפגש ותודה למירי שהסכימה לבוא. אני אשמח מאוד לקבל את התמונות שלי עם מירי ועם אחות שלי.

viko222

New member
היה כיף!!

היה כל כך כיף לפגוש את מירי אחרי הרבה זמן. מצחיק ומבדר לחלוטין. ורד,תודה על שארגנת ותודה על הטרמפ. מי שצילם אותי עם מירי שישלח לי במסרים בבקשה.. היו 3 שצלמו אותי עם מירי,ורד,אסתי והשלישי לא זוכר
מי זה היה?:p

NaniBani

New member
אני השלישית חחח... אני אעלה את התמונות כשאהיה

בבית שלי, הקטן והחביב בירושלים! :)

kid106

New member
היה קסום!../images/Emo24.gif

היה ממש נחמד לפגוש את כולם כייף לפגוש את מירי אחרי הרבה זמן אין מילים מירי פשוט מקסימה כמה אהבה יש במירי אחת היה מצחיק מרגש וטעים איזה כייף לפתוח ככה את הסופ"ש תודה ל-ורד על הארגון לענבל וכמובן למירי שהגיעה יחד עם תמר במיוחד בשבילנו ואיך אפשר בלי הענבים הכי טעימים שטעמתי תודה נעמי מחכה למפגש הבא...

סתיוי17

New member
הי'ה קסום כרגיל

באתי די מפודחת כי אני לא מכירה את כולם, אבל היתה הרגשה מאוד ביתית וחמה. כפרה עליכם. הופתעתי בעיקר מהפתיחות ומהנכונות לשתף בחוויות אינטימיות כאלה.. מדהים מצידה. חי'יבת לצי'ין שהנוכחות של ענבל הוסיפה מאוד
הצבית-דמוי'ית-אורי הורסת את הבריאות. תינוקות בגיל הזה כלכך מלחיצים אותי כי הם כאלה פיצים, הם נראים לי כאלה שבירים.. ולראות את מירי מולה הי'ה מעלף. הי'ה הכל מהכל. מצחיק ומרגש ומעני'ין וקסום. עלה על כל הציפיות שלי אנשים, אתם מהממים. יצא לי להכיר כמה חדשים ולהכיר לעומק כמה ישנים, וזה הי'ה אחלה ניצול של יום. הדסי אהובתי, תודה על הכל. העולם צריך עוד כמה נשמות כמוך שיתפזרו בו ויפיצו מהאור שאת מביאה איתך מהבית. ורד תודה ענקית כפרעליך. מלכה.
ותודה למירי על היחס והחום והזמן.
ולענבל אופקורס. למי שיש תמונות שלי - אני אשמח שתשלחו לי בפרטי. תודה רבה

ה 22

New member
../images/Emo250.gifגאש, איזה מחמאה...../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif

נשמה. את מיוחדת ברמות. הלוואי עלי את השכל שיש לך בגיל 17

טוב, אז ככה...../images/Emo13.gif

היה כיף ביותר, הרגיש חופשי וזורם, בלי שתיקות מביכות.
שמחתי מאוד לראות את מירי ותמר כמובן, את ענבל ואת כל החבר'ה המוכרים וקצת פחות. מרגיש כמו משפחה, שנזכה לעוד המון שנים של אהבה משותפת ולמפגשים כאלו!
אה, והרגשתי בחסרון הנעדרים: איריס, רעות, הילה מירושליים, שיר ועוד...

Music4Life

New member
../images/Emo252.gif כמה תמונות שלי, שלכם מהמפגש אתמול ../images/Emo252.gif

דבר ראשון, ורד, מצטערת שאני פותחת שרשור נוסף ושזה לא משורשר, אבל התלבטתי...כי אם אשים את זה מתחת לשרשור לא יראו, אז סורי שאני אולי עושה לך טיפה עבודה...
סולחת נכון?
ודבר שני, מתנצלת חבר'ה שחלק מהתמונות מטושטשות, לא מחקתי אותן כי עדיין המצב שלהם לא בקנטים, הוא די רע אבל אפשר להבין משהו, ולא רציתי למחוק בגללכם. מי שיש שרואה את עצמו מצולם עם מירי היפה מוזמן לשמור אותם לעצמו כמובן אם בא לו. אז יאללה.... מתחילה להעלות....

Music4Life

New member
אוי סורי../images/Emo70.gif כנסו רגע

שיטטטטטט, לא שמתי לב לשעה
אני חייבת לצאת לאיזה שעה ככה, ואז אחזור והעלה לכם, סורי סורי סורי
הזמן חומק לי מבין האצבעות....כבר חוזרת ומעלה לכם. צ'או בנתיים

veredmp

New member
נחכה בסבלנות....

השרשור עדיין נעוץ וימשיך להיות נעוץ עד מחר, אז אני בכל זאת משרשרת אותך לשרשור של המפגש. ככה זה גם יישמר בהודעות הנבחרות יחד

Music4Life

New member
אוקי חברות וחברים, חזרתי ../images/Emo70.gif ומעלה תמונות ../images/Emo13.gif

יש לי מעט אבל הנה ראשונה. זו מירי ואחת הבחורות שהיתה שם, אני לא מכירה אותה .

Music4Life

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מירי והענבים +זו עם התלתלים

חחח איזה רעיונות יש לה....הורסת

למעלה